Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените за подстригване в салони „Refle“ и „Murphy“ в София?
Къде мога да намеря добър фризьор в Пловдив?
Можете ли да предоставите информация за работата на фризьора Краси от Салона на Капан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените за подстригване в салони „Refle“ и „Murphy“ в София?
-
Къде мога да намеря добър фризьор в Пловдив?
В Пловдив има няколко препоръчани фризьори. В салон "Рефле" в Гранд Хотел София работи фризьорката Валя, която е изключително професионална. Също така, Краси от Салона на Капанъолу на бул."Христо Ботев" No 14 е друг добър избор. Цените за подстригване в салон "Рефле" са 50 лв за дамско и 30 лв за мъжко подстригване.
-
Можете ли да предоставите информация за работата на фризьора Краси от Салона на Капан?
-
Можете ли да препоръчате добър фризьор във Варна и къде мога да намеря такъв?
-
Какви са цените за подстригване в салон „Парадигма“ във Варна?

Последния път бях в студио MAGIC- работят много хубаво, но условията са крайно неудобни и за клиента, и за маникюриста- просто се изгърбихме и двете, а никак не обичам да стоя три часа в неудобство... Не съм попадала на място в София, където да има всички необходими удобства, а ми се иска да си намеря.
Разхождахме се по уличките и на Хайдушка гора и Дойран излязохме на един свеж зелен салон. Казваше се MakeTrix. Привлече ме това съчетание между името на известна марка козметика и вълшебното, фантастичното име. Казахме си - ето тук ще правят фокуси с косата ни!
Аз бях първа - исках да си намаля дължината на косата и да й придам характер - обем, чар, и аз не знаех точно какво... Седнах и докато си пиех кафенцето и си говорехме с моята приятелка и двете фризьорки, не усетих как са минали 50мин, нито пък бях обърнала внимание какво точно се случва с косата ми... Обаче..... като се погледнах накрая.... хора, повярвайте ми, това беше перфектната прическа - за моето лице, за моето настроение и за моя характер. Толкова се изкефих, че не можах да се оглеждам 1 час докато подстригваха моята приятелка.
Всичките ни приятели до края на вечерта не спираха да ни правят комплименти и да ми казват колко много ми отива и как съм се сетила точно така да си направя косата...