Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 447 849
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте записвам се да чета за Варна. 
Има ли отделна тема за добрите фризьори ?

# 721
Някой знае ли какви са цените при Жоро Петков за подстригване и боядисване?

# 722
Моля момичетата от Враца, които имат мнение за Росен от салон "Фата Моргана", нека споделят.

# 723
  • и тук и там :)
Четох, четох и не мога да реша къде да отида  newsm78
Моля ви препоръчайте ми добър колорист /за София става въпрос/.
Искам да се боядисам от светло кестеняво /малко шарено/ в наситено червено.....

# 724
Виждам, че вече е повдигната темата за ''GM studio'' в Овча купел? Някой все пак няма ли впечатления за него или евентуално да препоръча друг салон в този район?
Аз ходя в салон Импулс, в близост до Билла в ОК е. Ева се казва фризьорката и съм страшно доволна, повече от половин година си ходя редовно при нея. Аз съм с удължена коса и смея да кажа, че доста прехвалени салони съм обиколила. Тя винаги успява да ми направи цвета, който искам, при това абсолютно еднакъв и на двете коси!, а аз доста често експериментирам с цветовете. Доволна съм и от терапиите, които ми прави, и от сешоар, и подстригване. Цените са съвсем нормални.

# 725
Преди няколко седмици си смених цвета от черна минах в доста по светал цвят,получи се много равен и красив тъмно рус цвят,пак отидах в салончето Кристис Бюти в стрелбище,прави ме фризиорката,беше дълга процедура но съм много доволна,блонди ве4е:)

# 726
А какви са цените в Кристис бюти, понеже не мога да намеря абсолютно нищо, освен страницата им във фейсбук, а наистина ми се ще да се подстрижа там идната седмица.

# 727
С големи букви искам да запиша Чиликови в черния списък. И то Милен Чиликов.

По-лошо сътворение върху косата ми не е успявал никой, никога да сътвори. Помня едно много лошо подстригване преди години в Ст.град, а Чиликов заема второ място.

Косата ми е тъмна, естествен цвят, но тъй като е дълга в краищата все още избива червеникаво, заради предишни боядисвания. Исках да изравни цвета ( миналата годиан правих подобно нещо в друг салон) и само отпред като акцент да направи няколко светли, много светли клонящи към сиво кичура.

Два часа твори върху косата ми, като накрая ме подстрига за 5 мин, тъй като вече закъсняваше за следващия си клиент. И резултат беше потресаващ!

Ужасно много тънки жълти! кичури отпред, които отгоре на всичко започваха не от корените всички, а някои два-три пръста под ествествения цвят. Не мога да Ви опиша колко нелепо и грозно изпълнение беше. Косата ми с неизравнен цвят и подстригване с 3 клъцвания, и съответно все едно не е подстригвана, остана си с цъфтежите.

От много фризьори през живота си съм била недоволна, но това, което сътвори Чиликов беше черешката.
Цялото това "удоволствие" ми струваше 60 лв., закъснявах зловещо за час за доктор за детето, защото работи като охльов и нямах време преди да си замина да мина и да му покажа как в "дълбоката" провинция поправиха това, което причини на косата ми за сума наполовина на неговата. И направиха косата ми по-добре отколкото си я представях даже.

Аз бях до тук с всичките прехвалени фризьори. Ходила съм при не един и двама коафьори(!) и освен, че ми олеква джоба друго не съм видяла. Е, благодаря.

Моля само да запишете Чиликов в черния списък  Peace

# 728
Здравейте!

Търся си салон в София, където да правят маникюр и педикюр с Gelish.  Държа педикюрът да бъде качествен като услуга- с всичко както си трябва, ако е СПА- още по-добре.  Grinning Последния път бях в студио MAGIC- работят много хубаво, но условията са крайно неудобни и за клиента, и за маникюриста- просто се изгърбихме и двете, а никак не обичам да стоя три часа в неудобство... Не съм попадала на място в София, където да има всички необходими удобства, а ми се иска да си намеря.  Grinning

# 729
Искам да си изправя трайно косата, някой да препоръча салон във Варна?

# 730
  • и тук и там :)
Здравейте!

Търся си салон в София, където да правят маникюр и педикюр с Gelish.  Държа педикюрът да бъде качествен като услуга- с всичко както си трябва, ако е СПА- още по-добре.  Grinning Последния път бях в студио MAGIC- работят много хубаво, но условията са крайно неудобни и за клиента, и за маникюриста- просто се изгърбихме и двете, а никак не обичам да стоя три часа в неудобство... Не съм попадала на място в София, където да има всички необходими удобства, а ми се иска да си намеря.  Grinning

Аз ходя от около година в такъв салон в който правят само маникюр и педикюр, също така работят с гелиш.
Само да не прозвучи като реклама /моля админите да изтрият поста ако е необходимо/
https://www.facebook.com/stasy.nails.bg

# 731
Ами цените в Кристис Бюти са много нормални за квартал Стрелбище,за дамско подстригване ми взеха 15лв.,боята ми излезна 45лв за иноа беше нормална цена,а и там подстригват по метода Stephan и ми стана супер формата на косата.

# 732
Преди два дена се връщахме с една приятелка от лекция за здравословното хранене в района на Белите брези. Чудехме се къде да убием 2-3 часа до срещата ни с приятели и решихме да се направим красиви за вечерта.   4470 Разхождахме се по уличките и на Хайдушка гора и Дойран излязохме на един свеж зелен салон. Казваше се MakeTrix. Привлече ме това съчетание между името на известна марка козметика и вълшебното, фантастичното име. Казахме си - ето тук ще правят фокуси с косата ни!  Laughing Влязохме. Имаше две фризьорки, които ни посрещнаха много топло и с широки усмивки. Предложиха ни кафенце. Абе въобще, нямаше как да не останем Simple Smile Аз бях първа - исках да си намаля дължината на косата и да й придам характер - обем, чар, и аз не знаех точно какво... Седнах и докато си пиех кафенцето и си говорехме с моята приятелка и двете фризьорки, не усетих как са минали 50мин, нито пък бях обърнала внимание какво точно се случва с косата ми... Обаче..... като се погледнах накрая.... хора, повярвайте ми, това беше перфектната прическа - за моето лице, за моето настроение и за моя характер. Толкова се изкефих, че не можах да се оглеждам 1 час докато подстригваха моята приятелка.  Rolling Eyes Уникално прецизно, с внимание и професионализъм, фризьорката ме беше обгрижила и беше създала върху главата ми това, което самата аз не знаех как да й обясня, че го искам...! Определено се абонирам за този салон и ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!!! Защото там наистина make-ват tricks /демек, вършат чудеса/!  Sunglasses Всичките ни приятели до края на вечерта не спираха да ни правят комплименти и да ми казват колко много ми отива и как съм се сетила точно така да си направя косата... Simple Smile

# 733
Renacia, мисля, че се сещам кое е салончето и даже от приятелка съм получавала добри отзиви. Можеш ли да ми кажеш цената за подстригване?

# 734
  • София-Младост
Renacia, мисля, че се сещам кое е салончето и даже от приятелка съм получавала добри отзиви. Можеш ли да ми кажеш цената за подстригване?
http://maketrix.bg/prices/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D1%80% … 1%82%D0%B2%D0%BE/

Общи условия

Активация на акаунт