Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 451 136
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ох, толкова неграмотно написан постинг не бях чела скоро  Tired

# 361
Магама са ми в белия списък.
Сега си поръчах тупе в Артфорум и ще дам отзив и за тях, но мисля че са на ниво.

Веднъж ходих в един салон на Митко Дамов, но не останах доволна - ефекта беше все едно съм ходила в някой квартален салон.

# 362
И аз искам да се оплача от салон Style на "Каймакчалан". Бях с още две момичета и трите сме страшно недоволни. Първото, което ни направи впечатление е, че две фризиорки на бяха запазили три часа за 6:15, а в 7 бяха следващите. Отиваме там за втори път, та явно нямаха желание да се стараят. Поисках да ми направят косата с дифузер, при което след това гледката беше ужсяваща. Казах на жената, че няма как да изляза по този начин и тя започна да ми обеснява, че то нямало как да изглеждам по друг начин, аз съм се правила и харесвала на дифузер поне 4 пъти  Joy След което ме изправи така, че след 3 часа косата ми беше начупена, а тя ми е много права по принцип... Толкова непрофесионално отношение, изумена съм...

# 363
Привет, момичета!   bouquet

Търся отзиви за няколко салона и фризьорите там. Моля ви за мнение, ако сте посещавали някои от тях:

1. Нериман Налбантова от "Стилист Капанов" на ул. Стара Планина.
2. Салон Shediovar Hair на ул. Неофит Рилски.
3. Миро и Невен от Funky на ул. Кърниградска

Търся добро подстригване и сешоар на разумни цени в центъра  Peace

# 364

От изброените залагам на Невен. Все пак е собственик на веригата Фънки.
Иначе моята и на колежките фаворитка е във Фънки в хотел Дедеман Принцес.

# 365
Дами, дайте добър фризьор в Лозенец - Богатица, Хаджи Коцев, Баучер.. в това каренце. Трябва ми за прическа, за специален случай. Мерси предварително   bouquet

# 366
  • София

Сега говорих с дъщерята, тя работи във Фънки - хотел Принцес. Според нея и  да запишат час за  Невен, ще я подстриже друг колега.

# 367
  • София
Дами, дайте добър фризьор в Лозенец - Богатица, Хаджи Коцев, Баучер.. в това каренце. Трябва ми за прическа, за специален случай. Мерси предварително   bouquet
В карето препоръчвам само салон Визаж, единствените с клиенти целодневно. Другите са умрели от глад и не са читави.
Евентуално добри са и в детския салон Пъзел, работят и с големи хора.

# 368
Здравейте,

има ли някоя от вас ходила за боядисване или кичури в този салон Експерта (Experta) - Роси - Лозенец, бул. Джеймс Баучер 101, да изкаже мнение за фризиорите и евентуално ориентировъчни цени. Благодаря!

Цвети,аз съм клиентка на Роси от дете, подстригва ме от 5 годишна,сега съм на 27! Тази жена е един от малкото КОЛОРИСТИ и хора които наистина знаят какво правят! Препоръчвам ти Експерта на 10000%! Само тя ме оправяше след като ме окепазят на друго място! Запиши си час при Роси, няма да съжаляваш! Ако си недоволна пиши ми на лични, ще ти платя върна парите лично!Масажистката също е много добра,ходя при нея за антицелулитни масажи. Жената си разбира от работата.

Айде стига,че стана като реклама!

П.С. Цените са по-височки, мисля че подстригването е към 20 лева или 25. На мен за боядисване с изсветляване, ампула Керастаз,подстригване и сешоар ми взимат към 130 лева. Но всеки лев го давам с кеф!

# 369
И във тон с горния ми пост искам да кажа за 2-та салона в цяла София, които според мен стават за белия списък:

1. Експерта - Лозенец, Джеймс Баучер - Роси или Деси - безпогрешни колористи, просто факири с цветовете. Всичко е по-скъпичко, но си заслужава. Има и масажистка и маникюристка. Всички са много добри!

2. Поли Стил - Лозенец, Васил Кирков 8 - ако можете запишете час при Поли Гемеджиева,ако не и другите са добри. Много добри в боите и подстригването. За продуктите които предлагат, не съм сигурна,но за другото - определено! Цените пак са по-височки. Това ми е вариант Б след Експерта,ако имам нужда от нещо!

# 370
Моля да ми препоръчате добър колорист във Варна  Praynig

# 371
За ЧЕРНИЯ СПИСЪК ---Salon Stephan Center---   ул. Хан Аспарух 34 , Sofia--"фризьорката " ЮЛИЯ--първо ми предложи кичури за 120 лв, след "обсъждане "(считай пазарлък) цената спадна на 60 лв.Кучурите бяха  горе-долу добре, но  последвалото подстригване беше УЖАС.Първо ми каза  че при тях е различно-подстригвали клиентите изправени, а не седнали-така косата падала по-естествено.Изправих се. Докато ме режеше само с дясната ръка  изобщо не си помагаше с лявата да придържа кичурите, междувременно ми каза че леко ще ме направи стъпаловидно,косата да ми стои по-раздвижена.Е, резултата е че между предните и задните кичури имам повече от 5  см.разлика и сега месеци наред трябва да ходя на опашка докато се поизравни за да има някаква визия- сега като я пусна СТЪРЧИ УПОРИТО НАВЪН КАКТО И ДА Я ОБРАБОТВАМ !!!!ОХ, НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЕТЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА ТЯХ!!!А и те зарибяват-като си тръгнеш -ето ви 2-3 талончета за 20 % отстъпка за следваща процедури за вас или ваши близки и приятел !!!

# 372
Много съм изненадана от отзива ти. Аз също се подстригах последно там, погледнах сайта и виждам, че съм била при Спаси и останах много доволна. Наистина подстригват клиента първо прав, за да оформят дължината и след това сядаш и довършват.
Стефан е много престижна марка и име, изключително трудно ми е да повярвам, че са се отнесли така. И още по-странното винаги ми е било, когато даден потреблител се регистрира специално, за да наобиди и оплюе даден салон или човек.  Thinking ooooh!

# 373

Сега говорих с дъщерята, тя работи във Фънки - хотел Принцес. Според нея и  да запишат час за  Невен, ще я подстриже друг колега.

Благодаря ви за отговорите  bouquet Ще заложа на Невен. Aisha, не бих допуснала при записан час при него, да ме подстриже друг. Прекалено съм взискателна и все пак знам кой как изглежда Peace
И още нещо, някой пробвал ли е подстригване и сешоар при Валентин Цветков (Hair academy)? 

# 374
Pokita,моля те,после да споделиш мнение за Невен!Успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт