Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 451 050
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Мило момиче babyeyes, както и останалите тук- случайно попаднах онзи ден на този списък-не се ровя всеки ден с часове из Интернет-нямам това време.Поизчетох доста неща и наистина се регистрирах и описах всичко, но не за да оплюя, а да кажа какво на мен ми се случи.И наистина всяка една дума от написаното  е истина !!Това се случи някъде през февруари, но аз все още съм си на опашка и не мога да се гледам !!Коса бавно расте !А това че са престижна марка го зная и затова се подведох.Но както във всяко стадо си има черни овце, така и в този салон
 явно е така ! И ме учудва защо при толкова негативни мнения за кои ли не салони и фризьори ,при толкова потресаващи описани случки - изгорели  коси, неравно подстригани, некачествени кичури и др...-точно за моето мнение решихте да го квалифицирате като оплюване !!Та аз съм отишла за една качествена услуга - а получих това !!!Е, изгубиха ме като клиент,съжалявам!!А тъй като живея съвсем наблизо мислех да им бъда честичък посетител!!!Няма да изказвам мнения повече ,тъй като видях, че няма смисъл !!Желая  ви успех в търсенето на добри фризьори !!!

# 376
Много се чудих дали да пиша в тази тема за последния салон, който посетих, който се чудя в кой списък да го сложа, защото не е нито за черния, нито за белия. Но да покажа положителните и отрицателните страни, пък всеки да си прецени (ако мисли да ходи в този салон) - салон Арт форум.

Поръчах си тупе при тях, лейс - всеки косъм се вгражда отделно, за да може да се носи косата във всяка посока и да изглежда по-естествено. Хубаво ми направиха тупето, сложиха и 2 реда удължения отдолу и ми стои добре. Обаче самата коса има доста цъфтежи по нея, което ме навява на мисълта, че може да не е първо качество. Много се чудя защо са ми сложили толкова цъфтяща коса. Примерно в Магама като ми правиха удължения, косата беше в много по-добро състояние. Въпреки че от Арт форум ме убедиха, че косата ще издържи доволно дълго време, все още се чудя дали това ще е така. А за сумата, която дадох за тупето (700 лв) очаквах по-високо качество на косата.
Друго, което не ми допадна е, че исках малко по-светла от моята коса да е, а те са го направили малко по-тъмно. Заради това се наложи малко да потъмнят и моята коса. Цветът ми се преля много хубаво с тупето и изглежда много ефектно и естествено, никой няма да каже, че е тупе. По-скоро косата ми изглежда като удължена, но пък по-тъмния цвят не ми харесва и сега трябва да ходя някъде да изсветляват тупето и моята коса.
Та в работата са добри - наистина тупето е уникално, може да му се правят всякакви прически и изглежда естествено и мен ме боядисаха много добре, но пък не ми допада, че не го направиха по-светло, а по-тъмно от моята коса. А и тези цъфтящи косми в тупето също ме притесняват. Но да видим дали ще издържи достатъчно дълго. На Магама удълженията ми издържаха дълги години, ще видим това колко ще издържи.  Rolling Eyes

# 377
  • София
Записвам се да ви следя  Hug

# 378
Не знам дали тук е най-правилното място да попитам, но отскоро живея в София и си търся фризьорка да ми направи кичури. Искам нещо като тъмнорозово, малко по-труден за постигане цвят. Можете ли да ми препоръчате някое място? Казаха ми за някаква Милена в Борово,, но....не мога да се доверя толкова лесно, надявам се ме разбирате! Simple Smile Благодаря предварително!  bouquet

# 379
  • София
здравейте,

аз също съм с молба: искам фризьор в Младост (по възможност 3/4), който да ми направи едно хубаво издухване или прическа. Досега съм посещавала 2-3 салона в района. Не е било зле, но не съм оставала очарована  Rolling Eyes

п.с. Междувременно ще прочета темата  Peace

# 380
здравейте,

аз също съм с молба: искам фризьор в Младост (по възможност 3/4), който да ми направи едно хубаво издухване или прическа. Досега съм посещавала 2-3 салона в района. Не е било зле, но не съм оставала очарована  Rolling Eyes

п.с. Междувременно ще прочета темата  Peace

Точно зад Фантастико в Младост 4 има нещо като базар (уличката в дясно като си с лице към входа на магазина) , където се намира салончето с което правят най-добрите сешоари. Салона си е на мацката, която работи там. Казва се Любомира...казват и Буба. Препоръчвам ти я  специално за издухване със  сешоар Simple Smile

# 381
Aili,

Salon Stephan Center. Виж го в google. Гласувам с 5 ръце за него Wink
На сайта им има и цени  Heart Eyes

# 382
  • София
Благодаря много за мненията. Ще попитам и на двете места.

п.с. Salon Stephan Center виждам, че е има 3 адреса. Изглежда супер, но на дали ще имам време да отида до Лозенец, Изток или Южен парк  newsm78 Може да ги пробвам без повод  Peace

# 383
Аз ходя в този на ул. Хан Аспарух Wink

# 384
  • София
Аз ходя в този на ул. Хан Аспарух Wink

Мерси за инфото   bouquet

chocolate-girl, вероятно ще опитам сешоар при Любомира   bouquet

# 385
  • София
Доволна от Енви - Envy Simple Smile И от козметик, и от фризьор и от маникюристи

# 386
Много благодаря за предложението за Салон Стефан Център! За съжаление не мога да преценя на мен горе-доку колко би ми струвало това, което искам, тъй като никога не съм се боядисвала! Искам 3 тъмнорозови кичури ( с дълга руса коса съм) Ако може да ме ориентирате бих била много благодарна! Simple Smile

# 387
Не мога да не си похваля моята фризьорка Маги от салон Мадисън. Намира се в кв. Разсадника в бл.31.  След години наред търсене на добър професионалист най-накрая си намерих. Ако си търсите фризьор в тази част на София - заложете на нея. Освен, че е добър колорист и винаги преценява как ще изглежда даден цвят върху конкретната основа, прави супер прически. Винаги дава съвети /ако й се искат де/ кое как би седяло по-добре. Абе каквото и да кажа пълният й график говори най-добре за нея Wink Виж другата фризьорка там, Сиси, вече е друга работа  Whistling

# 388
Не мога да не си похваля моята фризьорка Маги от салон Мадисън. ....
С каква боя работи ? Какви са и цените приблизително -боя, подстригване ,сешоар... ?

# 389
Много благодаря за предложението за Салон Стефан Център! За съжаление не мога да преценя на мен горе-доку колко би ми струвало това, което искам, тъй като никога не съм се боядисвала! Искам 3 тъмнорозови кичури ( с дълга руса коса съм) Ако може да ме ориентирате бих била много благодарна! Simple Smile

Честно казано изобщо не мога да преценя  Grinning
Имат facebook профил. Питай ги на лично съобщение  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт