Отговори
# 345
  • Sofia
Привет мацки, аз досега шетах, оправях багажи и т.н. Simple Smile Заминавам в 17ч. Венци вече е добре  Party Направо ми идва да отида да го разцелувам тоя хомеопат!!! Даде му едни топченца и точно за 1 ден ни температура, ни нищо! Направо да е жив и здрав!!!
Аз снощи бях много зле Sad Не знам вируса на Венци ли, преумората и жегата ли, обаче като ме почна едно повръщане и т.н. цяла вечер ми се разказа играта  #Crazy Имах планове какво ли не да свърша снощи, както и на среща да дойда, а то какво стана... Днес ми е по-добре, ама не смея нищо да хапна и пийна, че да не стане беля! Морето ме чака Wink

Отсега ми е много мъчно за детенцето ми сладко и ми е леко криво, ама знам, че все някой ден ще има първи път отделяне за по-дълго и няма как... Rolling Eyes

Отивам да се доприготвя и ще се видим като се върна!

# 346
Котенце, весело да си изкараш на морето и хубаво да си починеш. Венцо не го мисли, той ще е като крал при баба и дядо, а сигурно и той има нужда да си почине от теб  Laughing

# 347
Привет и от мен.
За вчера.......не ми се говори,че бях яхнала метлата и накрая и в къщи си стоях,вместо на срещата.С две думи нямаше кой да гледа малката.Както обикновенно,иглежда че сте си изкарали супер.Много се радвам.
А на днешното скапано време,освен за спане и мурзелуване не става.Малката се забавлява с музикални(тип африкански музики)играчки Crazy и ако оживея до довечера ще е добре.А си мечтаех за тишина и спокойствие............мечтиии. Whistling
Ние от ваксина не сме вдигали т.,но и аз не съм чакала,а превантивно си давах вечерта панадол.
Май и аз влизам в дупка като Фокси.Само се депресирам за щяло и нещяло.Много гаден период. Tired
Ама айде да не се отпускам толкова,че малкото "чудовище" ме чака.
За сега лека вечер. Heart Eyes

# 348
Ей, Нели , я стига с тези "дупки". Направи някой сладкиш и като заспи домочадието си го хапни на спокойствие. Hug
Аз открих много лесна рецепта за сладкарски крем, с който правя бисквитена торта и става разкошна: 3 с.л. захар, 3 с.л. брашно, 3 жълтъка и половин литър пр.мляко. Бъркаш като луд и става разкошотийка.
Другото, което онзи ден направих и свърши за отрицателно време е с круши:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233275;

# 349
Марина,мерси за идеята.Утре ще го пробвам и ще кажа какъв е резултатът.  chef
 Ама от моята слабост сладкишите ще се затопча. hahaha

# 350
 Да видите,че не само ние излизаме "по женски"..... Laughing

Марте,може да има нещо знаменателно в съня ти....Може би по-скоро ще се окажеш готова за решителната стъпка!  Hug

# 351
  • София
О, разкошни са трите принцеси!!!

# 352
Много са сладки трите малки грации!Направо ми се разтопи сърецето!
Виждам,че и на срещичката е било супер!Снимките са страхотни!По очичките на всички личи,че сте си прекарали добре!А коремчетата са прекрасни  Hug bouquetИскам и аз,но не смея!Пожелавам им успешно и безпроблемно раждане и здрави и кротки бебчета.То не останало!Стискам палци всичко да е наред!
Приканвам пловдивчанки и ние скоро да сформираме една среща,но с повече присъсътващи!

# 353
Ох,как ги искам и трите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами ей ме тук,скок-подскок...
Имам доста насъбрали се черни точки в бележника,но ще се опитам да ги пооцветя малко Simple Smile
Отдавна вече не съм в депресивната дупка.Е,онзи ден бях,ама то просто вече не се търпеше и му ударих един рев..След 5 минути ми мина..Добре че сълзите съществуват,та да може кака ви Фоксита да изпуска напрежението отвреме-навреме..

Не съм писала отдавна,ама да ви кажа..хич нямам време.Или по-точно време има,но ситуацията е такава,че не мога да се добера до компютъра или просто ме мързи..Боби в момента е в тримесечие.Това само аз си го разбирам,затова и на вас ще обясня...Това означава,че всеки Божи ден излиза от вкъщи в 5-6 сутринта и се прибира в 6-7 вечерта.И през целия ден съм сама с малките и съм или в друга стая с тях,а не където е компютъра,или по принуда навън под дебелите сенки..Та така....даже не мога да си изчистя къщата.Едвам дочаквам събота и неделя,за да мога да почина малко/тоест да изгоня Боян и децата за 2-3 часа навън  и да почистя и подредя/.Но уви и тази моя надежда не винаги се сбъдва,защото Бобчо ходи да работи на частно по къщите на хората.И така аз съм си с децата денонощно 7 дни в седмицата,закована в спалнята,недохранена /горката Laughing/ и всякакви отклонения от този режим се превръщат в абсолютно табу Tired

Даже и сега бях на косъм да отпусна морно тяло на кревата,обаче понеже си чакам бойлера да загрее,си викам да драсна някой ред,та да не ме забравите съвсем Blush

При нас нищо ново..освен,че научих Наско да се плези Laughing и той го прави доста сладко Mr. Green Жорето пък на всяко забранено нещо казва думичката "пАри" и не смее да го доближава.Това незнам откъде го е научил newsm78

Назад не съм чела много,само оттук-оттам,но снимките от срещата не пропуснах Mr. Green Брях,че сте готЯни!! Чак ми иде да ви разцелувам Heart Eyes Особено бременничките Hug Hug Hug
Инче,весело моренце ти пожелавам! Ако искаш мога да дойда да ти нося куфарите..или пък да ти вея с ветрило на плажа Flutter  Laughing
Ние море няма да видим и тази година,то е ясно,но има мъъъничка вероятност да посетим Яна в Банско за 2-3-4 дни,защото офертите които предложи преди седмица-две бяха много изкушаващи Grinning
В тази връзка...какво става с националната среща? Не съм чела подробно,вече казах,та незнам докъде сте стигнали с избора на дата и място.И въобще ще има ли такава? Айде да има,деееее.......Толкова я чакам!!!!!

Ми..това е засега.Не че беше малко,де,нито пък умно,но все пак-ако има сополивки,болнички,злояди и тем подобни..да се оправяте,ей Naughty че виждате ли го големия....шамар Laughing
Ако е имало празнуващи-честито и наздраве със закъснение!!!!!
А аз се надявам следващото ми разписване да не е чак догодина Laughing

Цунки по мамините муцунки и бебешките гъзунки!!!! Hug Hug Hug
Бая глупости измъдри главицата ми Crazy

Деси,видях,че си писала....аз съм ЗА пловдивска среща,ама със сигурност няма да мога вечер...

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 23:50 от foxy81

# 354
Може ли да се оплача???
Бясна съм,днес бяхме на преглед при милия ми док(ходя при него от 3 години)и ми сервира,че и този път няма да ме изражда.Можел, но само ако се паднело в неговата смяна(дава някакви дежурства от време не време в родилна зала) иначе било невъзможно да дойдел(конфликт на интереси) и щял да ме насочи.Направо съм в безизходица,искам с него да раждам,не искам друг,може ли 9 месеца ме гледа,с Мая ме гледа,познава всеки косъм по тялото ми и сега ме предава.Реве ми се,бясна съм и направо ще полудея Cry
Иначе младежа е нарастнал-2.654 за сега Grinningна мама момъка.
Аз имам един резервен вариант за който бях позабравила,но днес ме подсетиха.На сестра ми един от най-добрите приятели е женен за акушерка,но тя работи в Шейново.В родилна зала е и от 20 години практикува тази професия,ще гледа на мен като на близък не само като на пари,но ми е криво та криво...утре имаме среща да говорим и обсъдим.Извинявайте ,че ви занимавам,но и аз вече изпушвам.Те ме видяха вчера момичетата на срещата,че не съм добре с главата.Яко ме тресат нервичките...
Нели,на следващата среща ще се класираш,не се ядосвай Hug

Силве, големи са сладурки трите грации,а коя е момата в дясно от щерка ти?

Адашче, как си мила,взе ли да ти минава гаденето?

ВАРНЕНКИ,къде се запиляхте?????Я на отчет.
Сватята,я чух,стигнала е вече,влизаше да се изкъпе и беж лиске да бягаме към някой бар Mr. Green Mr. Green Mr. Greenзавидях и жестоко. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сън не ме лови,а толкова съм изморена Tired

# 355
  • София
Алхимикова, много гадно, той по-рано не можа ли да ти каже? Ама ти не с нервирай, може да е за добро, дано си доволна от другата акушерка!
Иначе аз съм доста по-добре Simple Smile Почти като човек се чувствам, особено ако не е 40 градуса навън. Имам си контракции, пия си хаповете и чакам следващия преглед.
Фокси, не ти е лесно, но пък след години на ръце ще те носят тримата ти мъже, ще те глезят, а ти само ще раздаваш команди:)
Нещо и мен сън не ме лови и яко се нервирам, сигурно са хормоните newsm78

# 356
Пустошшш,човек няма с кой една бира да изпие Whistling
 beer
Адашче,от хормоните ще да е,и в наше село е същото положение.

ПИСЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА.  bouquet  bouquet  bouquet

сега вече и повод си имам за една бира Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 01:50 от alximika

# 357
  • Пловдив
добро утро

Фокси,трудно ти е.особено както и боби го няма хептен ти е изкукуригващо.а защо ги държиш само в спалнята.в хола или кухнята не става ли?или имате разни неща за разваляне от децата .срещата може да и в събота на обяд например.за да могат да дойдат повече хора.

Миме,твоя док е за бой.мая той ли я изражда?

бременните да се пазят и да товарят повече мъжетееееееееее

# 358

Днес закуската е от ме да ви се подмажа малко Mr. Green
Малко е постна,ама аз се грижа за фигурите ви Mr. Green

Миме
,не се ядосвай бе душа Hug Разбирам,че се притесняваш от това,че няма да те изражда доверен човек..И при мен се получи така,но слава Богу,всичко си мина добре и останах доволна.Е,яд ме беше и още ме е яд,но реално няма причина да ме е яд.Важното е всичко да мине добре,пък ако ще и Любо накрая да те изроди Hug
Само не се кахъри за такива неща и не си създавай излишни главоболия.Това сега ти е най-малко нужно Hug
Браво на младежа Heart Eyes Големец е станал.Дано раждането му да е коренно различно от това на Мая и всички да сте доволни и щастливи Hug Hug Hug
Писчеееее,Честит рожден ден!!! Остани си все така готина и усмихната и много обичана от всички Hug  bouquet
Мрм,лесно,не лесно,това е положението,докато свърши тримесечието на Боян.Ама кофти е,че се падна точно през летните месеци,когато най-много ми се вършее...Но се успокоявам с това,че Боян излиза в отпуска след 2 седмици.Те децата реално физически не ме уморяват,но писихическата умора е доста голяма.Цял ден ги слушам как мрънкотят или крещят,карам им се за едно и също нещо около 30 пъти : "Наско не пипай контакта,Наско не излизай през прозореца,Наско това-Наско онова" и онова ми ти хлапе само ми се киска и продължава да си прави каквото си знае...Или пък "Жоре,не взимай количката на Наско,Жоре не хапи Наско,Жоре не скачай върху Наско,Жоре не се навирай под леглото,защото не мога да те измъкна....."  ooooh! Гоня ги,разтървавам ги,че напоследък са станали големи диванета и взеха да проявяват момчешките си лудории.Уж  си играят,ама не се усещат,че така взаимно се нараняват.И аз като буфер все трябва да съм около тях за да ги разтървавам...Накрая и аз съм или ударена или полудяла Crazy
Ели,държа ги в спалнята и коридора,защото хола и кухнята ни са на едно,а и компютъра е в хола и постоянно го бърникат.Накрая ще го развалят.Наско пък много се радва на печката и все върти и натиска копчетата.Даже банята и тоалетната затварям,защото и там много им е интересно,особено в тоалетната..Влизат,започват да викат "чшшшшш" и надничат в казанчето ooooh! Какво ли толкова интересно пък има там не мога да разбера newsm78

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 08:43 от foxy81

# 359
  • Пловдив

Ели,държа ги в спалнята и коридора,защото хола и кухнята ни са на едно,а и компютъра е в хола и постоянно го бърникат.Накрая ще го развалят.Наско пък много се радва на печката и все върти и натиска копчетата.Даже банята и тоалетната затварям,защото и там много им е интересно,особено в тоалетната..Влизат,започват да викат "чшшшшш" и надничат в казанчето ooooh! Какво ли толкова интересно пък има там не мога да разбера newsm78

да,ясно-явно като момчета  са  по-технически насочени
и ние си стоим в хола и кухнята /избита е стената и са заедно/,но таня много не обръща внимание на печката.виж миялната й е страст,но като я затворя каквото и да натиска не може да я пусне

Общи условия

Активация на акаунт