Отговори
# 360

да,ясно-явно като момчета  са  по-технически насочени
Аха,точно! Ние на Жорето му викаме "техничарче",защото е способен да се навре и под някоя кола,само и само да види какво има отдолу Laughing По същия начин процедира с всякакви машинарийки.Знае всяко болтче и знае коя част къде да сложи...Винаги гледа на играчките къде са болтчетата,винтчетата и подобни...

Ама най-интересното е,че вкъщи ме правят рошава и не мога да ги спра,а навън чак се срамуват и са кротки.Те хората затова все казват,че децата ми били много кротки Laughing Щото не знаят ,че вкъщи всеки ден бомба е паднала....

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 08:55 от foxy81

# 361
  • София
Писче, чстит рожден ден!!! Да си здрава, щастлива и обичана!!!

# 362
  • в гората
 Писче, честит рожден ден!!!Много здраве, щастие и любов!!!  bouquet

Миме,  Hug много гадно така  Confused, то и при Мечи подобно се получава, много гадно.Ако ще се насочваш към Шейново, мога да ти препоръчам д-р Ненов.Много добър специалист и е изключително внимателен към пациентите си, но е меркантилен.

Силве, много са сладки трите грации, направо им завидях на седянката  Wink.

Аз да се оплача, малкия се научи да си излиза от кошарата, и сега не знам какво ще правя  Sad.Това беше единственото място, където можех да го оставя за малко без да го наблюдавам  ooooh!.

# 363
Привет мами,

Писче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!!! Да те слушат и да ти помагат мъжете в къщи!!!

Миме, предполагам знаеш, че в Шейново още си я има вътреболничната инфекция, дето и аз съм я имала от там. Иначе правиха ремонт, шефа смениха и не знам как е, но моя близка стана там /ако не се лъжа/ Главна акушерка на болницата, така че ако има нужда - свиркай.

Фокси, какво ли ти е на главата, само "цъкам" докато те чета ..., ама ти ще издържиш, знам си Hug

Силве, твойта щерка от сега има "небивал" социален живот, а покрай нея - и вие, какво ли ще е като поотрасне ... Няма спор - чудесни малки госпожици, пу-пу, да не са им уроки ...

Цитат на: m@m@
link=topic=512044.msg15923745#msg15923745 date=1281002926
 Аз да се оплача, малкия се научи да си излиза от кошарата, и сега не знам какво ще правя  Sad.Това беше единственото място, където можех да го оставя за малко без да го наблюдавам  ooooh!.

m@m@, ей сега ти "завидях" напълно  Laughing
Не искам и да си помисля за този момент при Михел, защото тогава ще ми покаже "кон боб яде ли"

Марти, представям си какво ти е, много си млада още, а тоолкова мъдра и любвеобвилна.... Възхищавам ти се...  Ако все пак сега се окажеш готова за тази решителна стъпка и отговорност, побързай да си го вземеш това слънчице, че явно може да изгрее за друг.
Преди да забременея с Михел и аз си мислех за подобен вариант, сега ще почакам още някоя година и ако нещата не се случат по начина, по който мисля, предполагам ще се насочим и ние към това, защото още много такива "слънчица" чакат своя дом и топлина.

А, да не пропусна да кажа, че снимките от срещата са екстра, наистина изкарахме хубаво, макар че бях замалко и не можах да се включа за фотото и да видя Надето. Запазвам си правото за следващия път да остана докрай.
И да се похваля, че документите, които уреждах, ги подадох успешно, чакам + резултат около началото на 2011.

П.П. Айде стига ви толкова, че кой ли ще ме изчете - егати поста, аман ...
 Hug

# 364
Писче, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти!

Миме, не се ядосвай, всяко зло за добро си викай, всичко ще е наред!
Спретнах им скандалче на онези от банката и оплаквне-запитване и веднага ми отговориха, за мое успокоение, не че нещо се промени кой знае колко.Ние от последния Пентаксим не вдигнахме темп-ра, добре че най-ме беше страх от него.

Силве, страхотна снимка!

# 365
Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", една ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо..

# 366
Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", една ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..

ееее, няма такава скица  Joy Joy Joy

# 367
  • София

Joy Joy
няма такъв смях, Галче  hahaha

Пепи, честит рожден ден!Много усмивки да греят на лицата на теб и любимите ти хора!

# 368
  • София
И да не забраввя, Бисе стискам силно палци.

# 369
Ааааа ЯКОООО ! От няколко дни се чудя как да се включа като няма какво да кажа, но ето че Галчето ме изкуши. Simple Smile
Къде е Ламтурника?

# 370

Калинче,подозирам,че е на море  Thinking Grinning

И аз нямам засега какво да пиша,обаче Гал ме утрепа!!! Laughing Joy hahaha

# 371
Гал, newsm24
Мисля да последвам примера ти Peace

Ние се позагубихме, пак бяхме в Стара Загора, и пак не на разходка, а в болница, малката както беше с ангина, изведнъж се оказа с пневмония и с яслата поне до март приключихме.
Простихме се и с мераците да ходим на море.
Ако не ни мине котка път утре или в събота потегляме за Търново, а в понеделник отиваме в Трявна, Калинче ако ходиш натам, ще се радвам да се запознаем,търновки и с вас също Hug

Писче, ЧРД, да си все така духовита  bouquet

# 372
Здравейте!

Марте,ех ако знаеш колко обич и копнеж лъха от поста ти за онова детенце!Не мога да ти дам съвет,но пък от сърце ще се радвам ако има развитие на вашата история,защото знам,че вие ще промените нейния живот  Hug

Софиянки,отново прекрасни снимки!Така ми се иска и на мен да съм във вашата компания  Simple Smile

Алхимиче,кофти се е получило с твоя доктор  Sad По същата причина и аз пътувах да родя в Пловдив само и само да се чувствам в сигурни ръце в този момент.Но пък знае ли човек - може и на добро да е!

Коте,ще чакаме снимки от твоето "море по женски".

Фокси, Hug Hug Hug

При нас нищо ново.Белослава е с хрема и кашлица.Не сме ходили още на лекар,а и не пием нищо с надеждата да ни се размине.

# 373
Ламтурника кърти пичове по морската градина  Joy, ако не е пренаселена от туристи, курортисти и други -сти с фотоапарати  Hug

Пис, жива и здрава да си, душа   bouquet  bouquet  bouquet Все така с висок дух, чувство за хумор, сила и енергия  Hug

Аз за срещата не се обаждам, че нямам места за неизвинени в бележника вече  Mr. Green но в тоя ден на работа се оказах в кафето на мъжа ми и бабите се изредуваха двете по половин ден с децата да спасяват положението, не останаха резерви за вечерта. ДАйде нещо дневно да измислим, просто не искам повече с бабите да се занимавам, много ми е трудно. Така през деня мятам диванетата в джипарата и не ми пука от нищо  Crossing Arms

Фокси , общо взето картинката ми изглежда много позната  Joy у нас печката и контактите са приоритет на Руси. Дарко пък вече има достъп и на по-високи места и често го заварвам висящ я на пердето, я на секцията. Лошото е, че Руси копира всичко, опитва се същите неща да прави, ама не може и става лошо - пада, удря се, плаче...а Дарко сякаш окрилен от своите умения и съответно некадърността на малкия глезльо измисля още по интересни авантюри  ooooh! Навън е по-лошо - Дарко в един момент изчезва, докато тичам по Руси. Обикновено го намирам по дърветата или по пейките надолу с главата  Outta Joint оставям Руси и тичам да смъквам Дарко и през това време малкото пада, докато се тътри по мен. В чантата си нося лепенки и памук задължително и така. Изтръпвам, честно ви казвам, страхувам се от всеки нов ден  Confused Мъжът ми е на работа от 8 до 20.30. идва да ги нацелува за лека нощ. Почива само в неделя и тогава не го търся за нищо, че дава заето милия, но няма начин, трябва да оцелее и той в тоя гаден бизнес свят  #2gunfire

Марте, аз вярвам в сънищата и също си мисля, че това детенце, ако не се решите да го вземете, или пък го осинавят вече заявилите кандидати, просто да си я виждаш, когато можеш и да я прегръщаш много  Hug

Мацки, странно ми е като казвате, че оставяте децата в креватчетата  Shocked Как успявате  #Crazy Руси е в кревата само докато спи (т.е. първия час от съня му, после се преселва при нас). Абсурд е да го оставя в кревата и той да седи там. Не е проблем, че ще реве, ами че ще го обърне (той е сгъваема кошара) и истерясва направо. Оставям го да вършее навсякъде и гледам да го прикоткам при мен с нещо (за ядене например), докато готвя. Иначе за чистенето той сам си идва и язди прахосмукачката, та не го мисля. Тоалетната вече я преживях и то не остана друго, абе върша ги на половинки нещата и така.

Миме, аз си мисля, че твоя доктор не смее да ти даде надежда, но ще се постарае да е там при раждането. И при тези доктори е гнездо с оси  ooooh! При всички положения мисли позитивно, вътреболнични инфекции има навсякъде, така че споко, Шейново също не е лошо, стига ти да си спокойна!!! Сладкия пухчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да стои там и да трупка тлъстинки, че това сега му е работата  Hug

Ох, дълго стана, ама не мога да не отбележа Мечи колко е прекрасна също Simple Smile) Пълните ми душата Simple Smile)

# 374
Пепи,да си жива и здрава и проблемите от всяко естество да решаваш с лекота! Желая ти една спокойна и жизнерадостна година да е тази!

Бисе,много се радвам,ако правилно се досещам за какви документи става въпрос!  Hug Стискам ти палци ! Много !

Общи условия

Активация на акаунт