Отговори
# 375
Писче, Честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, винаги усмихната и изпълнена с чувство за хумор!

Ламтурника кърти пичове по морската градина  Joy, ако не е пренаселена от туристи, курортисти и други -сти с фотоапарати  Hug

Гал, ужасно е в морската градина. Просто е задушаващо, като на селски сбор е, толкова народ има привечер.

# 376
Гал  Joy Joy Joy hahaha hahaha

Ламтурника го видях,че е бил във ФБ,да не се цепи нещо?

А Теди??????

# 377
Искам и аз да се включа в меллето на морската градина, еееех, мечти-мечти ...
Колкото до сладките коремчета на Мимето и Мечи - пухчета сладки са ни те, особено на живо, но не им е лесно, само да мине всичко благополучно и ще си отдъхнете момичета и от бушуващи хормони и от яки болежки, за хубаво е.
Силве, Дани, благодаря за стиснатите палци, но ще са ми нужни чаааак след като получа + отговор - демек догодина  Laughing
Галл, аз мога за дневна среща, но само през поччивни дни /уви/. Ти си се видяла в приключение с двамата Убавци.

# 378
  • София
Пепи, ЧРД!   bouquet
Бисе, УСПЕХ!!!а стиснати палци-догодина:)

Имаше и други работиза отбелязване,но друг път.

Сори,че съмтолкова лаконична,но Б.пак е счупила шпацията Sad

# 379
Пепи, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много обичана и слушана от любимите мъже!

Миме, предствавям си  колко си му бясна на твоя лекар, но както Гал е написала сигурно ще направи така,че да е там.  Peace

Миме (Мрм) - ти си много лаконична, пиши кога е термина, разбра ли се пола? Извинявам се, ако си писала и съм го пропуснала.

Калинче,подозирам,че е на море  Thinking Grinning
Joy Joy Joy е много ясно, че е на море...

# 380
 Момичета едно огромно благодаря за прекрасните пожелания. Тъпкано да ви се връщат. Много ме зарадвахте.
 И една скромна почерпка от мен. Няма да прекалявам с виртуалните почерпки че да не раздразвам лъвовете  Mr. Green (визирам коремчетата ни )

Бисе стиснати палци и от нас всичките дано всичко да стане скоро и най-добре.
 А трите грации са просто върха. И как само по женски са си седнали само бейлис никой не се е сетил да им сипне  hahaha
 Гал е няма такъв лаф просто. Разби ме.  Joy

# 381
Здравейте!
И ние искаме да се включим в темичката ви прекрасна!  Hug

# 382
Здравейте!
И ние искаме да се включим в темичката ви прекрасна!  Hug

Ти ме разби!!!! Евалата,мацко Hug Ха,добре си ни дошла.Искрено ти завиждам за тризнаците Hug Hug Hug
От къде си?

А между другото..мамчетаа,ще се караме  Naughty !!!! Нещо спряхте да ми пращате снимки за новия колаж.Аз исках да е летен,ама с тия темпове май ще стане есенен Rolling Eyes
Теди,не ми надничай истимаро от балкона,ами драсни някой ред Hug
И гостите..добре сте ни дошли...Локумче,бисквитка,бонбонче..нещо да ви почерпим? Laughing Много сме гостоприемни,не се срамувайте Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 22:20 от foxy81

# 383
  • Пловдив
mama_na_trima ,добре дошла  bouquet

кажи как се справяш с трите ти съкровища?успяваш ли сама или имаш и помощ
аз се вайкам как се гледат близнаци,а за тризнаци просто не знам какво е

# 384
Честит рожден ден, Писче! Желая ти да бъдеш много, много обичана и щастлива!

Ей, Фокси, загуби се ти, време нямаш за нас, а във фейса какви момченца размяташ...  Laughing  Peace

Ехе, mama_na_trima, евала! Добре дошла при нас! Разкажи по-цветно, сигурно ви е много весело.  Hug

# 385
Писче,честит рожден ден и от мен .

Добре дошли и на новите мами .

Аз от утре съм в "отпуска"-сещайте се свеки е отпускарка  Whistling.Такъв киселяк и панта е станал Валето,че не ми се мисли какво още ме чака  Thinking

Страхотни сте на снимките софиянки  Heart Eyes

# 386
Ей, Фокси, загуби се ти, време нямаш за нас, а във фейса какви момченца размяташ...  Laughing  Peace

Аа,не е така Naughty За момченцата ми трябваха точно 3 минути,за да ги пусна.Пък и не бяха лоши,признай си Laughing Заслужават си отделеното време Mr. Green
Аз за толкова минути си събирам мислите преди да започна да пиша тук,а започна ли пък да пиша.... ooooh! много време ми трябва..повече отколкото мога да си открадна от децата Laughing
Ееех,Раде,късметлийка си ти...Аз ще изляза в отпуска,когато започна работа Laughing

# 387
Писче, да си много здрава и щастлива!  bouquet

Много сте хубави на снимките! Hug

А, трите дами са невероятни!

Аз тъкмо щях да се пооплаквам в общия тон с децата, но в присъствието на Фокси и новата мама, сърце не ми дава. Laughing Да са ни живи и здрави, ще се справим все някак.  bouquet

Гея, благодаря ти, че питаш - на никъде не съм. След поредните изследвания се оказа, че едното лекарство е в супер ниска доза за моето състояние, а към другото имам тотална непоносимост... Сега уж търсим варианти и заместители, но нещо борбеността и волята ми са се стопили до край... Както и да е.

Марте, знам какво ти е. За колко деца съм ревала само аз си знам. Ходиш, правиш, мислиш, плачеш и накрая осъзнаваш, че с една торба портокали нищо не помагаш на никого. Дори и с милиони да е. Всеки от тях иска просто да те гушне и да не те пуска никога, да ти каже "мамо" и да изтрие живота си до сега. Обаче, точно тук решението е много, много опасно. Можеш ли да застанеш пред огледалото и да кажеш, че искаш само това детенце от целия дом и никое друго?! Можеш ли да кажеш, че точно вие сте най - подходящото семейство за него? Можеш ли да кажеш, че ще можеш да го обичаш дори и повече от твоето собствено дете? Именно повече, защото то има доста да наваксва...
Ако си отговориш - действай! Ще стискам палци и ще помагам с каквото мога! Hug
Аз, лично за себе си, на този етап не успях да си дам 3 положителни отговора... И затова продължавам с портокалите, образно казано, и се надявам да стана по - стойностен човек след време...

# 388
Писче специално за теб  newsm51

Ох, Галче направо изби рибата  hahaha hahaha hahaha

Аз съм тук не съм избягала  Laughing , ама ми е тооооолкова жега , че ме мързи яко да пиша и само киризя от балкона  Whistling

Добре дошла на новата мама на трима  welcome при нас е весело ша знаЙш  Crazy

Уффффффф, толкова ми е жега , че само туй успях да измъдря от изпарилият ми се мозък  Tired всичко друго забравих  Rolling Eyes
Айде до следващия път  Hug

# 389
Ооо,Зари като спомена Мартеничка,та и аз се сетих,че исках да напиша:
Марте,ти си истинско съкровище,слънце,топлинка и едно от най-милите същества,които познавам,бе дарлинг Hug Ако питаш мен не му мисли.Аз съм убедена,че искаш това момиченце,иначе нямаше да го напишеш.А за да го напишеш,значи то присъства постоянно в мислите ти Wink Това го говоря съвсем сериозно...JUST DO IT!!! Според мен ако не го направиш,след време ще съжаляваш.Твоето семейство може да осигури възможно най-прекрасното детство на това малко същество,сигурна съм.А и Дара също ще е доволна,че си има дружинка и чисто нова кака Hug Hug
Изцяло те подкрепям!!!!!!!!!

И да добавя,че това ,което те е посъветвала Зари е нещо,над което наистина трябва да помислиш /въпреки че аз все пак мисля,че ти вече си разбрала сама за себе си какво искаш.../

Общи условия

Активация на акаунт