Отговори
# 465
галее,браво на страшко!!!! Hug
аз все се каня да ти кажа да пробваш и без тях,защото Ивето също су4еше със силиконови зърна в на4алото,но когато пробвах преди 4 месеца някъде,се справи и без тях и така нямахме нужда пове4е от тях  Hug

# 466
Моля ви ,не ми честитете още,че и аз не съм сигурна какво ми е желанието за сега EmbarassedОще едно бебче нямам против,ама толкова скоро.............То сега от баткото не ми остава време за ДАРИЯ,а с бебе на ръце,когато тя ще е на 1 годинка и ще има най голяма нужда от мен,да се занимавам с нея,да бягам след нея,когато прохожда,незная,мн. ми е объркано,пък и го съжалявам малкото ми момиченце...толкова чакано,а все си мисля,че не мога да и обърна нужното внимание.По тоя повод има ли мами,които така се разкъсват между двете си деца и чувстват някаква вина,че едното или другото е ощетено от внимание???
Относно признаците,имам да,като обострено обоняние например,но все си мислих,че не е възможно да е от бременност .
За едно съм категорична обаче,имам си момченце ,имам си и момиченце,е сега ако са близнета ще си ги гледкам и тях Joy hahaha
Абе не ми е много смешно,ама какво пък ,не пречи да се позабавлявам на собствен гръб Confused

# 467
  • Бургас
navail, мила, дано всичко мне бързо и безпроблемно.Сигурна съм, че ще е така.  Praynig  Hug
ASITA5, май май пак априлче се очертава  Wink  Heart Eyes Ако не бях секцио, сигурно щях да искам и аз да съм бременна, но трябва да изчакаме около година и половина. Пък и мъжа ми много не иска, засега. Иска да поотраснел малкия  Simple Smile Галя, браво на малкия  Hug  Леле мен колегите от университета във фейсбука не могат да ме познаят.....  ooooh!

# 468
  • София
navail - голямо  Hug и от нас със дребния. Съжалявам, че не се размина тази операция, а така се надявах и аз да ви се размине... Стискам палци да мине бързо и леко сега и дано това сложи край на тези проблеми! Нацелувай бонбона и пиши как се развиват нещата!  Peace

Галя - това се казва приятна изненада!  Grinning  За пореден път се убеждавам, че когато трябва, тогава си стават нещата, независимо ние какво искаме.

ASITA5   Shocked  Това се казва изненада! Сега се стреснах, че и моя цикъл го няма (не е идвал още) и ще взема да направя едно тестче... за всеки случай. Но в крайна сметка каквото такова - това са хубави неща все пак  Wink

# 469
navail, стискаме палции ние да мине възможно най-леко и бързо! Гушкай малкият постоянно, дано всичко скоро е наред.  Praynig
Браво на Страшко за сукането Simple Smile
Асита5 и аз мисля, че може да е още от бременността. Доккторът ще каже със сигурност, дано е това което искате Simple Smile

# 470
  • Sofia
navail и аз стискам палци. Всичко ще мине и замине.
Галя и Калоян в началото беше на "силиконки". Но на второто пробване нещата потръгнаха. И вече е така почти 2 месеца. Да знаеш, че е по-лесно, макар в началото да те боли повече.
ASITA5 наистина е изненада, но дори и да е бебчето на линия с много любов и търпение, от твоя страна, ще се справите.
Калоян вчера понесе добре ваксината. Не знам дали защото беше само Пентаксима или просто вече е по-голям, но с малко нерви и леко рев се справихме.

# 471
navail, с теб сме!  HugНали казват, че при малките всичко минава бързо и леко - дано и при вас да е така! Успех и пиши, когато можеш! Praynig
ASITA5, наистина голяма изненада. Дано да вземете правилното решение, но имаш нашата подкрепа! Сигурна съм, че ще ти е ужасно трудно с 3 дребни деца, но ако имаш кой да помага, тогава вече е друго нещо. Аз мисля, че успявам да обърна достатъчно внимание на баткото, защото яко има някой ощетен това би бил той - с дребната сме неразделни и тя никак не страда от липса на внимание. Дано наистина да съм права, де!
Нашия татко от днес е в отпуск един месец, та май идва време и за моята ваканция, УРА!
За срещата в Борисовата - djyly70 предложи час, ама не разбрах за кой ден иде реч? Понеделник ли, що ли? На мен 16 ми е малко рано, защото за да стигнем до там ми трябва любимия, а трябва да вземем и баткото. Та, ако остане този час, ние ще дойдем след 16.30!

# 472
Аз мисля, че успявам да обърна достатъчно внимание на баткото, защото яко има някой ощетен това би бил той - с дребната сме неразделни и тя никак не страда от липса на внимание. Дано наистина да съм права, де!

При нас е точно обратното,малката е кротушка,а баткото е фурия и освен това е много болнав,та затова вечно съм около него.И понеже тя си кротува,познайте кой е ощетеният.Въпреки всичко,оният ден след като се събудихме и естествено започнах първо с тоалет и хранене на бебка,което не търпи отлагане,баткото се изцепи:"Мамо ти не ме гледаш,гледаш само Дария",от което се втрещих.Хем се ядосах,понеже това не е вярно,а тъкмо обратното,хем ми стана болно все пак от тези думи.Зная че това си е вид ревност,което е напълно естествено,но и баткото си е такъв характер,че постоянно иска внимание,винаги трябва да е в центъра на нещата и винаги на първо място,,задължително.
Добре,че мъника не е проговорил,че и той да се оплаче,ама тя и има защо Simple Smile.

# 473
ASITA5, незнайно защо човек все иска да има това, което имат другите /аз вече си го казах в темата  Rolling Eyes относно второ и трето/. Смятам, че в тази ситуация мъжкото съсловие определено няма глас и не трябва да се меси, макар че реакцията е от значение.
---
Допълвам се с 'едит', с риск да досадя, но хич не обичам да наводнявам някоя тема със свои постове.... В многодетните семейства според мен има много силна връзка между братята и сестрите, каквато иначе се среща сравнително по - рядко, особено ако децата са две и от различен пол. Наблюденията са ми от семейства със сравнително скромен доход - учител и химик, психоложка и инженер, военен и учител. Не мисля, че детето в многодетно семейство страда от липса на грижи и внимание; напротив, приучават се да споделят всичко - играчки, дрешки, игри /колко жалко, че родих за първи път на 30  Sad /

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 06:39 от vk23

# 474
  • Бургас
Асита    и аз на моменти се замислям дали обръщам достатъчно внимание и на двамата , но мисля че за сега се справям добре и моята Габи е кротушка ,а батко и е фурия на 2г.6м а така приказва голяма скица е , честно да си кажа сега се старая да обръщам повече внимание на баткото че малката като се осафери ще си иска вниманието.Нямам никакви угризения все пак вече са две и трябва да свикват един с друг. Hug

# 475
  • София
хай банда, днес си дойдохме от Вършец. Горещо препоръчвам и града, и хотела, ако ви се зяпа снимки тук: http://myrzelana.snimka.bg/bulgaria/v-rshec-2010.523822
После, за да подлудя съвсем Леа, я шитнах на васкина - биха ни и 3-тите пентаксим и синфлорикс. Не рева много.  Confused Иначе за месец този път е качила само 580 гр. (по-нормално и не ни набиваха канчетата  Mr. Green) вече е 7350 и 64 см (пораснала е с цели 4 см. Shocked) това възраст от на 4.5 м.  Да захранвам на 5.5 месеца или когато поискам  Grinning, защото съм била вироглава . Бай засега, че е лудница у нас.

п.с. довечера ще ви изчета - обещавам  Embarassed

Асита5, съвет няма да ти давам - ти/вие си знаеш най-добре, но го обмисли от всички страни.  Hug Hug Hug

# 476
navail, стискам и аз палци за Марти всичко да е наред, а вие се постарайте да бъдете спокойни с таткото, всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Момичета и Бумеранг имам въпросче: Кая от 2 дена почна да ми прави по-големи паузи, поняога яде през 4 часа, давам и да суче по-често, но тя супер демонстративно си обръща главата  Mr. Green Дали няма да ми намалее кърмата така с тия големи паузи  newsm78

# 477
  • София
Navail, не знам за какво става въпрос, но се моля всичко да мине добре и да сте наред след това  Praynig
ASITA5 а ти как се чувстваш, искаше ли бебе? Ако наистина има, сигурно ще ти е доста трудно, ама нали всички хубави неща са така Simple Smile
*Галя* чудесно е станало, много се радвам на такива случайности, дано вече да не ви трябват силикони и да се кърмите колкото искате.
Данче-сладуранче, къде се вреш и ти с тези кила - моите са 95!, не знам какво да направя  Cry
Исках да питам майките, чиито бебета спят по цяла нощ - с шише ли се храните? Че ми казваха такава теория, на последното хранене да му давам да яде 10 минути на гърда и след това със шише - изцедено или АМ. Ама ми се струва, че така ще намалее кърмата, не знам дали съм права.
Зъби скоро не са ни мъчили, ама днес искаше да яде през час за по 10 минути, не знам какво му става, дали от жега, дали расте, не знам, дано всичко да е наред.
 Ох, изчезвам, че мрънчо пак гладен
   Хубава вечер на всички   bouquet

# 478
Geri,ама то си е нормално ве4е да яде по нарядко,все пак Кая е на 4 месеца и половина ве4е!спооред мен,няма да окаже влияние на кърмата,когато е постоянно кърмена ,но нека се изкажат по-компетентните от мен Peace
Асита 5,Биби е много права!!!най добре обмислете вси4ко от вси4ки страни  Peace  ние сме с теб и те подкрепяме  Hug

# 479

Момичета и Бумеранг имам въпросче: Кая от 2 дена почна да ми прави по-големи паузи, поняога яде през 4 часа, давам и да суче по-често, но тя супер демонстративно си обръща главата  Mr. Green Дали няма да ми намалее кърмата така с тия големи паузи  newsm78
не би трябвало да намалее. На възрастта на Кая бебетата вече са доста задобряли и могат за съвсем кратко време да изсучат подобаващо количество мляко така, че да ги засити за следващите 3- 4 часа. Особено ако са по- лакоми. Също така, често майките в този период спират да усещат гърдите си пълни и ( често без причина) се опасяват от намаляване на кърмата. Истината е, че лактацията се е урегулирала и съвпада с нуждите на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт