Отговори
# 480
И аз усещам гърдите си меки и непълни ,но пък бебчо си хапва,както казва Бумеранг ,за 5 минути максимум изяжда всичко Shocked Никога не стои повече от 10 минути на гърдата(аз сега го храня само от една гърда,не предлагам другата ,не знам дали е правилно Rolling Eyes)
Момичета ,някой сложил ли е вече летен кош или само аз съм луда newsm78
Като ме видят и вс еме навикват всички ,че сме били малки ,но бебко се чувства много добре ,гледка си ,спи си .....не е много наклонен  newsm78Не знам дали не му е много рано newsm78

# 481
Момичета ,някой сложил ли е вече летен кош или само аз съм луда newsm78
Като ме видят и вс еме навикват всички ,че сме били малки ,но бебко се чувства много добре ,гледка си ,спи си .....не е много наклонен  newsm78Не знам дали не му е много рано newsm78
Ние сме с летния кош от 3 дни. НО с наште 67.5 см отдавна беше време... Нашата количка, обаче има почти легнало положение. Към 20 градуса наклон, може би. Това е от значение...

# 482
Navail, стискам палци всичко да мине нормално и бебчо да е добре!  Praynig Hug
Данче, и ние сме с летен кош, 17 градуса наколон.  Peace
На мен май ми е намаляла кърмата или поне имам такова чувство. Обмислям да си купя чай за лактация, но последния път като пих ми станаха бучки, та малко съм на кръстопът.  Thinking
Биби, кой е хотела?

# 483
  • Sofia
Navail, стискаме палци  Peace
Асита, запази за сега спокойствие, теста засича доста ниски нива на хормона и е възможно да е от скорошната бременност. За по-голямото дете и аз понякога имам угризения, преди се занимавах постоянно с нея и толкова неща учеше - рисуване, букви, числата, сега уви нямам време за това... гледам основно да се е наяла, наспала и т.н.... иначе и тя проявява ревност и ги ръси такива, най-вече защото иска да спи при мен вместо бебето, даже е казвала че иска да е бебе и т.н., но аз не й се връзвам, все пак до скоро цялото внимание беше нейно, а при Емо никога няма да е така.
Данче, и ние сме с летния кош и то доста отдавна... в другия изобщо не искаше да легне накрая.
Биби, снимката с къпане в мивка "кърти мивки"  Grinning

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 06:07 от Ili_

# 484
  • Бургас
И ние сме вече в летния кош, който е със супер слаб наклон.  Peace С коша за новородено, той се потеше много, а и му окъся доста  Laughing Биби, много хубави снимки  Peace tini-mini, писах ти на лични  Peace Абе искам да ви попитам, незнам дали в цяла България се пави, но тук на новородено се оставя стотинка под главичката и сега имаме доста монети ,които незнам какво да правя  Rolling Eyes

# 485
Здравейте и от нас.
Най-накрая се прибрахме и сега се климатизираме.След цял месец при свеки и нейните грижи сега пак сами в тая София,и пак готвене,чистене и т.н.Поне баткото остана до края на месеца,та лудницата още не е пълна.
Иначе сме супер-здрави,дебели и с нови сили.Чистият въздух прави чудеса ха,ха.
има ли желаещи за разходка в парка на Света Троица днес по-късно?

# 486
С летен кош сме от около месец! Peace

# 487
Пепеляш(н)ка Ние спим цяла нощ, но си го храня нормално, на гърда. Просто малкият постепено започна да става по-късно, а и аз му изместих последното хранене от 21 в 22 ч. и така свикна. Не виждам защо трябва да му даваш шише!? newsm78
Sesil  С монетите купи нещо на бебчето, аз така ще направя, а и така се прави доколкото знам.

# 488
Здравейте момичета Hug
Navail, дано всичко мине максимално леко и безпроблемно Praynig Бъдете здрави!
Пепеляш(н)ка, това с шишето вечер си го пусни покрай ушите Close Кърми си бебето както и в останалото време. Прехранването вечер по-скоро може да доведе до тежест в стомахчето и неспокоен сън. Колкото му се яде на бебето, толкова ще си изцока... аман от всякакви теории, които предлагат на майчетата дохранване без да има нужда #Cussing out
Карина спи кажи-речи от 10 до 5 сутринта, като последното ядене е към 9 и нещо вечерта. После от 5 сутринта често яде чак към 9-10 сутринта.
Галя, браво на Страшко, че остави силиконите, дано от сега да е леко и безпроблемно кърменето!
ASITA5, дано вземете най-доброто решение за вас! За мене е повод за радост, но в твоята ситуация не знам как бих постъпила  Embarassed Гледам, че твоите дечица са със същата разлика като моите. Аз по-скоро пренебрегвам баткото за сметка на бебето (май-това е по-често срещаното)... Той ми е по-спокоен и послушен, но сега си търси внимание, станал е по-непослушен, само ми се гуши, а аз често го увиквам без причина когато бебето плаче... Гледам да го приобщя към грижите за бебето - така хем се чувства голям и отговорен, хем не е съвсем пренебрегнат и сме всички заедно. Но тази първа седмица от август когато не ходи на градина, беше кошмарна. Добре, че го изпратих на море сега с баба си, та и той, и аз да си починем...
Все още сме си с коша за новородено в количката - достатъчно е широк и има място, въпреки, че Карина е вече 68 см:-) Отвореният вариант не ми е по душа, от гледна точка сигурност на бебето.

# 489
Здравейте  Hug Hug Hug
Ние днес правим 4 месеца   party023 newsm67  ura
По този повод се сдоби с нова прическа
АСИТА направо се втрещих мила!Желая ти мъдрост,сила и успех в това което ти предстои!

# 490
Благодаря ви момичета!А относно това как реагира таткото-ами също като мен,несигурен в това кое е по-правилно,свикнали сме да си плануваме нещата отдалеко,/особенно отговорността да станеш родител,независимо дали е за 1-ви,2-ри или 5-ти път/ и сега не знаем радост ли е мъка ли е.Дадохме си кратък срок да обсъдим нещата заедно и чак тогава ще решаваме.Със сигурност ,ако бебка беше по-голяма,нямаше да умуваме толкова много,ама сега,то тя ще е едва на годинка,когато живот и здраве се появи новият член на семействота.Незнам,честно казано изпитвам голяма несигурност и страх дори.Като се има предвид,каква ужасна бременност изкарах,в страх,болести,проблеми,преглед след преглед всяка седмица,всеки ден инжекции фраксипарин ,хапчета,антибиотици,и какво ли още не,не съм много сигурна дали организмът ми, а и най вече психиката ми ще издържи отново и то толкова скоро на същото темпо.А по принцип винаги съм се възхищавала на мамите с повече от две деца newsm78 Rolling Eyes

# 491
Здравейте момичета,

Благодаря много на VK23, Галя, Sesil, metchopooh, anni 2002 и всички останали, които ме успокоиха с предположенията и съветите си относно проблемното хранене на Ана. Тези дни тя яде малко по-спокойно, по 150 - 160мл. на хранене 5 пъти дневно и съм много щастлива! Пак всяко ядене продължава по около 40 мин. до час, с прекъсвания но поне яде Simple Smile.

Navail и аз стискам палци всичко да мине бързо и по възможно най-добрия начин за малкото ти съкровище!

Слънчев ден на всички!

# 492
  • Düsseldorf
Малееее, момичета, колко имам да чета, като съм нередовна потребителка.... Wink

Сядам да наваксвам!

Асита, миличка, вземете правилното решение, вие ще си решите за вас кое е то...

Ние с Йоанчо сме добре, като изключим, че от два дни приплаква много жално, събужда се с рев и си изяжда ръчичките, явно зъбки са ни напънали. Инак е много усмихнат и пухкав, такава блага душица ни е! От вчера държи играчки, върти ги, оглежда ги, пъха ги в устата - всичко това наведнъж започна да го прави, до сега дори не посягаше.
Инак на 4 месеца  беше 7250 кг, и 66 см, колкото кака му е била на 9 месеца!
Чакаме си 22 август - тогава сме на моренце, и така...

Хубаво лято на всички! (В този контекст,, гледам навън че пак заваля, но явно трябва да свикваме с тропическия климат...).

# 493
Здравейте момичета,изпратих тати и бати на море и сега с бебчо сме си двамца.Още не сме акали,незнам вече какво да му давам.Овесената вода нали съдържа глутен но не го дават за под 6 месечни.Колко често я давате мами?Аз му направих запарка от сушени сливи и му дадох да пие водичката но още няма резултат.Утре ще стане седмица.Колко може да не ака бебето?
Сесил аз на баткото ми оставих една две монети за спомен,а с останалите му купих нещо(уви не помня какво Simple Smile )
Таня и ние сме така.Все ми се струва че баткото е виновен когато бебето плаче.Даже понякога ми казва ''мамо не трябваше да го родиш това бебе'' , но после му минава и му се радва на малкия.Гледам да му обръщам внимание но не ми остава време защото малкия през деня не спи много и не обича да стои дълго самичък.
Цвете честита ви месечинка,Сава наистина е голям бузанко,да ти е жив и здрав.

# 494
  • София
Момичета, срещата в Борисовата не е ли по-добре да е към 11? С тези дъждове всеки ден след 17... да не се окажем неприятно изненадани. Какво мислите вие?

Имам и един въпрос към мъжките мами... Вие забелвате ли пишлето на малките и за колко време трябва да се покаже главичката? Ние от 2-я месец правим тази процедура по време и след баня, но сме напреднали съвсеееем малко. Не ми се иска да стигаме до лекарска намеса  Sad

divogan и ние акаме веднъж седмично, но винаги е нормално като гъстота и затова не се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт