Отговори
# 510
Ивеетка, скарай й се на твоята майка; за твоята преумора проблемът не иде от другаде, а от липсата на помощ; подбери я по - строго - де с молба, де с кавга; раничко й е да се вдетени и да се остави на твоите грижи.
Моята майка също ми пее, защото скоро може да почна работа - или на 4 часа, или от вкъщи; сега уж е много заета, да ме види как съм без нея - ами, таткото помага, ако не, не помага никой, но не смятам да я толерирам ако наистина почна бачкане. Мира няма да й дам  Twisted Evil - щом има работа, трябва да се помага /аз имам пред вид един или два дни седмично да ме удостояват с помощ/

# 511
wave, на Марк пишката я забелвах аз при къпане, а вече го прави сам. Като се видим, припомни ми да ти кажа.
За среща в Борисовата говорите?  бих дошла - къде, кога?
айде, че се носиме..

# 512
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте, от давна не съм писала, сега ви попрочетох набързо, дано всички бебчета са здрави и все по-усмихнати

# 513
Ивеетка, скарай й се на твоята майка; за твоята преумора проблемът не иде от другаде, а от липсата на помощ; подбери я по - строго - де с молба, де с кавга; раничко й е да се вдетени и да се остави на твоите грижи.
Моята майка също ми пее, защото скоро може да почна работа - или на 4 часа, или от вкъщи; сега уж е много заета, да ме види как съм без нея - ами, таткото помага, ако не, не помага никой, но не смятам да я толерирам ако наистина почна бачкане. Мира няма да й дам  Twisted Evil - щом има работа, трябва да се помага /аз имам пред вид един или два дни седмично да ме удостояват с помощ/
И ние сме така...сама си гледам двете деца....рядко някой роднина(по-скоро моите) да се включи в помагането....
 #Crazy #Crazy #Crazy
Аз и за това рядко сядам да чета форума....

# 514
ЧРД на детенцето.На мен ми помага много свекърва ми.Днес се завърнахме от четири дневна почивка на Рибарица с двете деца.Разбира се и нея си бяхме взели.

# 515
Здравейте мами и от нас !!!!
Ива ве4е се обръща съвсем сами4ка  Laughing голям кеф и е  newsm32 Днеска си сглобихме кошарата ,че ни предстой пътуване през почивните дни  1crib мноого е яка  Rolling Eyes
Асита мила обмислете всичко добре ,ама аз чесно ако бях на твое място се виждам като луда като се роди бебчето  smile3511 wflag bambam каквото и да решиш ние сме с теб  Kissing Heart hug
За срещата ако е утре пропускам пааааккккк  Embarassed ще водч Ива да си пуснем изследвания за стафилококи

Аз имам малко странен въпрос  newsm78 до майките който имат и племенници   newsm78 как се държат вашите баби ? Еднакво ли се отнасят и към двете деца ? Чувствате ли понякога че вашето го пренебрегват? Мислите ли че едното може да се обича повече от другото ?

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 09:45 от Excellent

# 516
Здравейте,мили4ки  Hug Ето ме и мен Simple SmileДнес бяхме на моренце Laughing  е,тук не е такава жега като в Бг,за да става за плаж ,по скоро водата е доста студени4ка Simple Smile)),но беше много разтоварващо и хубаво  Hug И Ивето много слушаше,освен като усети 4е е глаадна  Laughing
Ивеета,мила,нямам думи и за майка ти...ПУуу,с какви хора си обградена ...Ние сме с теб,поне знаеш,4е винаги можеш да си споделиш тук и радостите и не толкова радостните неша,но гледай да си здрава,за да си гледаш де4ицата!!!затова се пази,доколкото можеш! Hug
ние също си нямаме помощ,но само и единствено заради разстоянието:)Ина4е не мога да се опла4а нито от свекита ,нито от родителите ми в това отношение!но,мисля 4е засега се справяме добре  и предпо4итам да не ми се месят много ,много Hug така отстрани ми е по-добре  Peace
Екселент,доколкото си спомням ,беше споменала,4е племенницата ти ше се ражда през лятото,т.е е малко беб4е още Peace не си внушавай ,излишно се тормозиш!!!а и вие нали си оби4ате слън4ицето,какво ти трябва да мериш оби4та на другите!
целувки на вси4ки и болните да оздравяват!!!
лека и спокойна нощ на вси4ки вас,моми4ета и Най-сладките ни бебоци!!!!!!

# 517
# 518
  • последна надежда
Благодаря ви много!
Продължавам да имам температура и да кашлям, но не се влошавам  Simple Smile.

Майка ми взе баткото уж на плаж, но накрая се разбрахме да поседи при нея малко.
Утре сутрин ще го водя при психоложката и после нямам ангажименти към него.  Доживях почивка  Mr. Green.

Марк откакто е по подвижен повръща много и затова е все на ръце ако е буден. И аз със него пред компа.
Днес открихме този идея за столче за хранене. Дано да е полезна на някоя по сръчна мама. Аз нямам столове с облегалки иначе бих се пробвала да го ушия.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227622.0

# 519
О, милото Сладкишке  Hug
Ми аз съм така със срещите - те стават само у нас или в парка срещу нас  Simple Smile
Като крепостниците през средновековието - служим на ситния господар  baby_neutral

# 520
Ох , АНи 2002 права си и ти ,амам се дразня когато виждам ,че нещата не се мерят еднакво ,а пък си дава поглед ,че е обратното  #Cussing out
Например от самото начало трябваше да се редуват с майка ми по 10дни да ми помага всяка .Обаче свеки неможа да си вземе отпуска тогава и не ми е помагала въобще.Да обаче преди няколко дни чух че е казала че аз сама си гледам детето ,защото не съм я викала да ми помага  Crossing Arms

# 521
Идеята за столчето за хранене е супер, бих се пробвала и аз да го ушия ако имам време.
Пропуснах да се похваля, че Карина се върти и страшно й харесва - като пумпал е Mr. Green Не ме питайте как сменям памперс, а и вече за секунда не мога да я оставя на повивалника /буквално/. Така е вече от около седмица. Като се обърне по корем иска да пълзи и си надига дупето, но ръчичките са още много слаби и се влачи по гърди  Crazy А също и бръмчи и бращолеви 'абубу, абръмбръм'  Laughing някой път оприличавам с някоя дума, но е ясно, че не казва нищо още ('мдам, мне' и разни други - иска ми се вече да си говорим Laughing)

# 522
Надявам се да се организираме пак, но мисля, че това ще стане, когато пак ни дойде някой на гости от Софийските майки.
E, хайде де, ей ме на тук съм на Александровска надничам от балкона.  Grinning До края на седмицата сигурно ще сме тук. Има ли желаещи за разходки в Морската - много ми харесва там, направо е рай. Аз преди обяд ходя на плаж, а свекитата разхождат Ники, но от време на време си почивам от плажа, така че ще се радвам, ако се заформи още една Бургаска среща.
Утре мислим да отидем до Делфинариума във Варна, та да видим как ще стане тази работа. Аз не съм ходила никога, а и най-вече се надявам каката да се изкефи.
Ивеета, дано оздравеете бързо! Погрижи се за себе си, не само за децата.  Hug
Цвете, Честита прическа на Сава!   bouquet
Приятен ден!   bouquet

# 523
  • София
Хора, остава ли уговорката за Борисовата днес?  Rolling Eyes
Аз мога да мина към 16,3 Simple Smile

# 524
  • София
аз пък чак сега прочетох за срещата  Rolling Eyes
Тини-Мини хотелът е Ата http://ata-spa.bg/home.html
Цвете, Савата е много готин така - мъж и половина ! И аз на Леа й резнах едни стърчащи пирги отгоре на тиквата (голяма грешка, трябваше да изчакам да мине кръщенето, че да има отде а реже отчето).  Той Сава и преди си беше с хубав алаброс, ама сега му е по-хладно и леко сигурно.
С риск да обидя някого, аз лично много мразя бебета отзад с плешиви тикви, а отпред/ отгоре едни проточени рехави пирги сакън да не се подстриже до годинката  Whistling ooooh!  Stop.
Като ви чета за роднините -аз моята майка трябва да я позлатя.  А пък свеки ще гледа големите цели 3 седмици през август (в момента са там). Да не говорим, че и тати много ми помага, та затова съм 1000 кила.  Embarassed Голяяяяяям мързел.
Столчето верно е супер, ама няма ли да е ниско за нашите чавета след 1-2 месеца, а и ми се струва твърдичко за дупетата да сядат още на стол  Rolling Eyes. Аз едвам удържам Леа - държи да е хваната под мишниците и да пружинира с крака. И не се уморява бе. Баща й се е зарекъл да й купи бънджи, аз съм против, ама ако продължава така - ръце няма да ни останат. Rolling Eyes
Има ли други кифли като мен дет` още на са ходили на АГ след раждането? Тъкмо се наканих и мойто док заминал в Англия отпуск. Явно септември ще бъде май.  Mr. Green
Педито каза да мажа бебето на морето, че слъцето яко отразява там, нищо че ще е на 6 м. без малко. Препоръча Себа мед или Дейлонг, аз пък от друга страна си мисля за Веледа или Чико, че досега козметика само такава е ползвала. Мнения ?

Общи условия

Активация на акаунт