На какви абсурди , попадаме?

• 17 104
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
Ерика, ти ме надцака със CV-тата. Само снимка с Мел Гибсън не бях виждала. Иначе кандидатура за банкова институция със снимка от влака с роза в ръка или друга - полуоблечена...

# 16
  • София /Абсурдистан
Темата е култова Peace
Запис да я следя Peace

# 17
  • Ку-куландия
Преди около месец едни господин си търсеше едрогърда дама до 30 г с гръдна над 115 см.

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
Ами да ви разкажа и аз. Беше преди две-три години. Търсех си някаква работа, та дори и като чистачка и бях пуснала обява. Обажда ми се един господин ими обяснява за почистването на какво помещение става дума. Беше доста голямо. Не ме е страх от работа - така, че приех. Тогава той постави неговото условие: Да бъда облечена в бяла престилка на медицинска сестра и показваща от време на време прелестите си докато чистя. Е, в точно този момент ако беше пред мен наистина не отговарях за действията си. Аз търсех начин за честен труд, а той се подиграваше с мен. Та така. Затворих му телефона, след време се намерих подходяща работа, но оная случка още ми горчи...

# 19
Френска без кондом. #Crazy
http://buloffers.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlin … 810&Itemid=32
Аналогично на - правя секс със свален чорапогащник. Joy Joy Joy

# 20
Ухуу, и на мен ми се е случвало да си търся почтена тъпа секретарска работка, докато завърша и да попадна н аподобно предложение. Обявата е за офис-асистентка на адвокатстка кантора. Отиваме с мъжо, койото ме чака пред кантората на паркинга. Качвам се аз, бе много странно ми изглежда тоя офис. newsm78 Шефът се държеше изключително фамилиарно, като ми задаваше лични въпроси и долу-горе след около 30минути разпити ме почна отдалеч: Ама то сега, ти трябва да имаш мобилен телефон, на който ще ти звънят нашите клиенти. Трябва да го вдигаш винаги, по всяко време и да им говориш каквото искат.. SickПри което аз най- любезно му отговорих, че няма да съм работничка на секс телефон и си тръгнах! Mr. Green

# 21
И аз да ви следя   bouquet

# 22
# 23
  • Казанлък of all places
В бившата ми фирма, на обява за работно място в отдел "Снабдяване" младеж беше пратил сниката си от банята, зад него душ, а той гол до кръста. Още се питам на какво ли разчиташе...

# 24
абсурди да искаш ....  ooooh!

10 деца са се натровили, след като са яли кюфтета и пасти в Националния детски екологичен комплекс в Ковачевци

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3137411

# 25
Обява в местен вестник: "Продавам Хауди. Джанти-леТни.Джамовете правят - бж-бж и има капандура отгоре." Joy

# 26
абсурди да искаш ....  ooooh!

10 деца са се натровили, след като са яли кюфтета и пасти в Националния детски екологичен комплекс в Ковачевци

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3137411

Софиянчета, какво да ги правиш. Организмите им не са виждали екохрана, чудят се как да реагират.
И аз като гаврътна половинка бърбън, обувам кънките.

# 27
  • София /Абсурдистан
Обява в местен вестник: "Продавам Хауди. Джанти-леТни.Джамовете правят - бж-бж и има капандура отгоре." Joy
Mr. Green Подобна обява веднъж видях залепена на един стълб в района на Центална гара и беше горе долу в същия стил - Продавам червена Жигула с летни джанти и много шукарии Mr. Green

# 28
# 29
В бившата ми фирма, на обява за работно място в отдел "Снабдяване" младеж беше пратил сниката си от банята, зад него душ, а той гол до кръста. Още се питам на какво ли разчиташе...

А една девойка беше пуснала на мъжа ми CV със снимка, полегнала полугола на един диван в особена поза. Една друга се беше самоснимала по потниче и гащи с нацупена муцуна, зад нея фона беше радиатор с няколко простряни да съхнат прашки  Laughing
Първата даже я покани на интервю от любопитство да разбере на какво разичта и тя му казала, че той единствен й се е обадил досега, а толкова сивита била пуснала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт