Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 33

• 29 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Друго ми прави впечатление на мен-часовника.Явно тоя човек има слабост към часовници.На всяка снимка е с различни,но винаги има такъв на ръката му.Пък и Хасрет му подари часовник за рожденния ден.Сега да видим какъв ще му изберат БГ-мамите Joy Joy Joy

# 121
Фенче, от "Касаба" са снимките. Сериалът е на Томрис, но бил спрян поради нисък рейтинг.

# 122
  • София
Последен спам - момиченцето не е ли Асия и от къде ли са тези снимки newsm78

тези са от Касаба/Градчето/ на Джевдет Мерджан - спрян поради липса на рейтинг

# 123
Да Асия е.Веднага след Аси са снимали в Антакия филма Касаба и тя изпълнява роля в него.Доколкото знам режисьор на филма е отново Мерджан.

# 124
  • София
С Лийчето отговаряме едновременно

# 125
Друго ми прави впечатление на мен-часовника.Явно тоя човек има слабост към часовници.На всяка снимка е с различни,но винаги има такъв на ръката му.Пък и Хасрет му подари часовник за рожденния ден.Сега да видим какъв ще му изберат БГ-мамите Joy Joy Joy
На мен много ми харесва как му стои часовникът на ръката. А и когато е със сако и направо баялдъм! Crazy Heart Eyes

# 126
С Лийчето отговаряме едновременно
Нищо. Допълваме се една друга. Peace

# 127
Без Туба рейтинг -йок.

# 128
Без Туба рейтинг -йок.
Кески, недей така да подценяваш Джевдет и екип! Peace

# 129
Погледнах замалко първи епизод на сериала. Идеята е много оригинална и интересна, обаче да кажем, че главната двойка не бяха кой знае какви красавци.

# 130
Последен спам - момиченцето не е ли Асия и от къде ли са тези снимки newsm78

тези са от Касаба/Градчето/ на Джевдет Мерджан - спрян поради липса на рейтинг
Да вярно е,че спрян заради нисък рейтинг,а и оператор е Сами на сериала. Joy Joy

# 131
Защо бе,защо се покриха тия хора така!Ние така очаквахме да научим нещо за тях по време на ваканцията им.За да се пазят талкова сигурно има нещо,да знаете!Ха дано е това за,което мечтаем.

# 132
Не ги подценявам въобще,но рейтингът си казва думата,ако беше нашето момиче щеше да е къде,къде.

# 133
Здравеите от мен. НЯМАМ ДУМИ КАК ДА ВИ ОПИША КОЛКО МИ ЛИПСТВАХТЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ  , и нашият филм . Радвам се че не сте оставили нашите любимци без нздзор , има доста новини около серияла . За сега ви изоставям  че имам да наваксам почти дже теми , след това ще ви пиша пак  Целувки за всики които не са спирали да се интересуват за нащата пленителка БЛАГОДАРЯ  за новата информация и добрите новини smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm10

# 134
Къде Назар ще се мери с Туба.Поне имаме база за сравнение от ПнС.

Общи условия

Активация на акаунт