Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 034
  • 710
  •   1
Отговори
# 120
Каквооо???  Shocked Искаш да кажеш, че не мога да си включа епилатора ли? Или пък зарядното за телефон и батерии? Не ми се вярва...

Е, казвам само какво пишеше, че не може ... Това за ютиите в стаите може би има резон, доколкото може да възникне пожар ... знам ли. Сигурно някакви такива са им съображенията.

# 121
 slavena, благодаря, аз питах за Доростор Hug

# 122
То ако тръгнеш да се съобразяваш какво НЕМОЖЕ, трябва да си събираш багажа и да си ходиш. И на мен забраните ми правеха впечатление. А една рускиня коментирае, че на галоните с вода пише NO BOTITLE, ТЯ КАЗА - АЗ АНГЛИЙСКИ НЕ ЗНАМ И СИ НАЛЯ БУТИЛКАТА Mr. Green никой  нищо не и каза Joy

# 123
slavena  Hug
Надявах се поне "морските" хора от региона да ми подскажат нещо, което не знам  Mr. Green Явно няма да открием топлата вода и това лято  Laughing Благодаря за инфо, поне няма да си губя времето с ровене из нета и оптимистично да си представям как ли изглеждат в действителност рекламираните екстри и чудесии  Mr. Green

Може и аз да ви приличам малко на рускинята, която "английски не разбирала и си сипала водичка" Peace но и аз бих наляла вода за децата ... не може все до балони с вода да се виси, а нашите жабоци пресушават сами и голяма бутилка  Laughing Като водоноски сме ... с 2 х 1.5 л се явяваме на плажа  Joy
Там на място купувахме розов Девин имаше предостатъчно, но преди години трудно се намираше и ние сме носили  ooooh!

Това със забраните ... нямам валиден коментар, освен ... простотия, при това в писмен вид  Shocked  
Сигурно вече ставам досадна, но Фламинго-то все повече ми се издига в очите  Laughing имаше на разположение кухничка с 2-ка керамични котлони, прибори, чаши, чинии, тенджери, тиган  Joy Разбира се не сме ги ползвали, но ползвахме бързонагряващата кана, като всеки ден зареждаха хубав плодов чай и нес кафе ... чак неудобно ми става като чета какви нереални забрани и условности "предлагат" някои хотели  Crazy

Все по-нетърпеливо започвам да ви чета с надеждата някой да сподели прясна инфо поне от тази година, ако не от миналата седмица .. ама че нахално  : Blush  Ще хвърлям по едно око и в гръцката темичка ... и там имам фаворит  Mr. Green  7-8 години все на едно място  Tired  просто ваканцията наистина не ми се мисли за нищо и не ми се разправя с нещата от ежедневието, с които се срещаме през останалата част от годината  Crossing Arms
Благодаря ви за темичката и труда, който си правите с подробните обяснения, съвети и препоръки   bouquet

# 124
Под електроуреди се разбира да не си донесеш кафемашината и микровълновата, например  Laughing
Иначе ютия, епилатор, сешоар, зарядни, лаптоп....естествено, че може. Аз лично съм ползвала всички изброени. камериерките много добре виждат какво има в стаята. Не съм си крила нещата. Ако е било проблем, предполагам щяха да ни кажат.

ivasl, изискването ви за хотел без ОИ, ме спира да ви препоръчам друго освен Фламинго Гранд. Simple Smile

# 125
  • Луната ни пази
Здравейте! Аз за трета година ще съм на Албена. Тази година резервирах на Оазис от 21 до 26 август за мен и детето АI. Надявам се да ми хареса, както винаги до сега. Цената е доста сносна (53 лв), а и гледам вече за периода места не останали, аз още преди 10 дни платих всичко. Броя дните, само месец остана!

# 126
Под електроуреди се разбира да не си донесеш кафемашината и микровълновата, например  Laughing
Еее,да бе...то пък някой е тръгнал на почивка с кухнеските уреди... ooooh!
Електроуреди си  едоста широко понятие....и е страшно глупава забрана!!! Naughty
До сега винаги съм си носила ютията и сешоара-никъде не съм ниждала такива забрани!Нито пък някой ми е направил забалежка... Пак ще си ги нося:xarms:

# 127
  • В.Търново
Електроуреди си  едоста широко понятие....и е страшно глупава забрана!!! Naughty
До сега винаги съм си носила ютията и сешоара-никъде не съм ниждала такива забрани!Нито пък някой ми е направил забалежка... Пак ще си ги носяCrossing Arms

Добре де,аз ще мога ли да взема пасатора ,заради бебето,как ще му пасирам плодовете?Той не яде все още храна с едри парченца,а и имаме само два зъба. newsm78

# 128
До сега винаги съм си носила ютията и сешоара-никъде не съм ниждала такива забрани!Нито пък някой ми е направил забалежка... Пак ще си ги нося:xarms:

Добре де,аз ще мога ли да взема пасатора ,заради бебето,как ще му пасирам плодовете?Той не яде все още храна с едри парченца,а и имаме само два зъба. newsm78
Абе можеш ,споко-едва ли някой ще ти вземе пасатора! Peace Аз миналата година носих кана за топла вода,за да правя кашите и попарата на бебчо  Grinning
Е,не съм била в Добротица... Wink Но не вярвам и там да ти направят проблем Peace

# 129
Пенелопи, какъв друг емотикон трябваше да сложа, за да покажа, че се шегувам  Rolling Eyes

Роси, взимай си смело пасатора  Peace Може дори и в ресторанта да си го ползваш. Виждала съм майка с малко детенце, да му пасира ядене.

# 130
Пенелопи, какъв друг емотикон трябваше да сложа, за да покажа, че се шегувам  Rolling Eyes
Да бе,разбрах  Hug Аз също се пошегувах....  Wink То това му е гадното на виртуалното общуване-не можеш да разбереш по тона дали се шегуваме или говорим сериозно  Laughing

# 131
Пенелопи,  Laughing Така е  Hug

# 132
  • В светлината на слънцето
За ползване на мини-бара обаче със сигурност ще направят проблем, дори да е само за едно мляко. Идеята на мини-бара е да се ползват заложените в него храни и питиета, след което да си платиш консумацията им по съответните тарифи на хотела. По принцип камериерките имат задача ежедневно да проверяват съдържанието - не за да шпионират, а за да проверяват кое е свършило и съответно да заредят ново. Дори за едно собствено мляко, ще се наложи да се наеме допълнителен хладилник. Ако на някой толкова му е зор, в крайна сметка 30 лв за цяла седмица не е кой знае каква сума. Иначе за електроуредите никой не следи.

# 133
  • София
За ползване на мини-бара обаче със сигурност ще направят проблем, дори да е само за едно мляко. Идеята на мини-бара е да се ползват заложените в него храни и питиета, след което да си платиш консумацията им по съответните тарифи на хотела. По принцип камериерките имат задача ежедневно да проверяват съдържанието - не за да шпионират, а за да проверяват кое е свършило и съответно да заредят ново. Дори за едно собствено мляко, ще се наложи да се наеме допълнителен хладилник. Ако на някой толкова му е зор, в крайна сметка 30 лв за цяла седмица не е кой знае каква сума. Иначе за електроуредите никой не следи.

В Албена не знам, ама в други, при това големи, многозвездни хотели, съм ползвала минибара като хладилник и никой не ми е правил забележка!

# 134
  • Луната ни пази

И аз миналата година бях с ел. кана, тази година също смятам да я взема, както и епилатора и пресата си за коса, а и ютията. Забраните са си написани на стената, ама никой не прави забележка!

Общи условия

Активация на акаунт