Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 49 441
  • 710
  •   1
Отговори
# 330
# 331
# 332
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Присъединявам се към темата, здравейте!
Току-що резервирах за Ралица ***, за 21-25.08.
Някой да каже 2-3 думи?

# 333
Хайде и от мен едно барзо вклю4ване. Днес нау4их 4е хотел Ком е бил отвотен на 12.06 т.е. един ден след на6ето пристигане и може би поради това нас ни преместиха(в Ралица***). Ина4е някой бе6е питал дали и 4ужденците ги местят по този  на4ин, ами да местят ги. На6ата резервация е направена през норвежки сайт и се води на името на мъжът ми, който не е българин, така 4е излиза 4е и 4ужденците ги местят  Grinning. Ние сме за първа година в Албена и ве4е се влюбихме в това място. Досега винаги бяхме в Слън4ев бряг, но сега осъзнавам 4е това е било голяма гре6ка. Тук е райят за децата и не на последно място за техните родители. За пръв път наистина 4увствам 4е съм на по4ивка.
Ей това е РАЛИЦА***!!!     bouquet Hug Peace

Цитат на: червенорозка в Вторник, 22 Юни 2010, 21:50

Цитат на: Peo в Вторник, 22 Юни 2010, 17:12
Ами, то 4овек да го хване страх да си напи6е впе4атленията. Винаги се намира някой после да критикува това което си написал. Ние сме ве4е 11 дни в Ралица. Виждам разликата, но сега вси4ко е пълно за разлика от на4алото на на6ата по4ивка. Въпреки вси4ко никой не е осталал гладен, а пък е голяма веселба. Децата са на върха на 6тастието. Анимацията е страхотна. Стаите са големи и се по4истват ежедневно. Единственото което мога да препоръ4ам на вси4ки който 6те по4иват в Албена е да си вземат някакви мазила против комарите, за6тото наистина има много. Да допълня само за нета. Нета в Ралица е безплатен и има навсякъде. Когато пристигнахме от рецепцичта ни казаха 4е има само в фойето, но нет има навсякъде. Най бърз е на терасата в ресторантът, но много 4есто говоря по Скайпа от градинката сре6ту хотелът.

Явно в Ралица*** е супер!    Hug     Не гледайте снимки от сайта   Naughty , четете отзиви!   Peace

Цитат:
"luba_rizova
Ентусиаст

Re: Ултра лято Албена 2009 - тема 2

« #330 Сряда, 15 Юли 2009, 11:48 »
Здравейте! Върнах се в събота след седмица в Албена, хотел Ралица - невероятно сме доволни. Храна - прекрасна и в изобилие, басейн - кристално чист, персонал - много мил и отзивчив, макар и обаче да не беше наясно с отговорите на някои от въпросите ни, анимация - много добра, плаж - перфектен. Страхотно задоволство и догодина живот и здраве - пак там, но може би в Ралица супериор.

« #331  Сряда, 15 Юли 2009, 11:58 »
Здравей, успокоявам те - връщам се от Ралица. Никакви забележки. Никакви. Храната - много, много качествена, вкусна, изобилна, разнообразна. Да, на барбекюто имаше винаги опашка от 2-3 човека, но това мисля, че не е чак такава болка за умиралка на фона на останалото много храна, а и в магазин за ядене да отидеш, пак чакаш 3 минути, никой не е умрял от бързане. Персонала - учтив и усмихнат, единствената забележка - не знаеха къде се провежда анимационната програма, явно нови момичета бяха. Алкохола, безалкохолните - качествени, безпроблемни, басейна - чист. Не знам каква претенция трябва да си, за да останеш недоволен от някой от тези хотели. Не се притеснявайте, отивайте смело или поне в парковата зона, до плажа не ми се понравиха много хотелите, но вътре не знам как е."

Цитат на: jul в Вторник, 09 Март 2010, 15:41
mamamari, ако трябва да ги степенувам - Ралица супериор, Вита парк и накрая Ралица. Супериора все пак е една звезда отгоре. Вита парк и Ралица се хранят в един ресторант (разделен с параван, храната е еднаква). Стаите на Ралица са доста по-тесни, освен това е доста по-шумно там, в който и блок да си. Особено ако имаш малко дете за следобеден сън - камериерките създават такава дандания...някак целият хотел ехти. Единственият плюс на Ралица пред Вита парк е, ако си с малки деца, че се оформя един затворен вътрешен двор с лоби бар - пускаш децата да тичат (няма къде да идат  Laughing) и си пиеш питието на спокойствие. А, и друго се сещам за "с" деца- Ралица има хубав детски клуб за всички. На Вита парк е само за немцойчетата (платен от германския оператор)- няма проблем да си седиш там с детето и да си играе, ама не можеш да го оставиш.  

Цитат на: Дикси в Вторник, 09 Март 2010, 15:53
Заниманията, не само детските, а и за възрастните, не зависят от хотела, в който си отседнал. (Ралица Супериор или Ралица***) Говоря за анимацията на открито.
В Супериора има анимационна зала и всяка вечер без понеделник имат представления на различна тематика и нещо като дискотека  Laughing Но и това също няма значение в кой от двата хотела си.
Супериор имат и закрит басейн. Водата в него е ужасно топла. Възползвахме се от него веднъж, когато времето ни скрои кофти номер.
За хигиената и обслужването аз не мога да сравня, защото сме били само в Супериора.

С две думи, може да си отседнете в Ралица, а да ползвате всичко без ресторанта, от Супериор  Laughing

Цитат на: jul в Вторник, 09 Март 2010, 15:56
На български си е анимацията и в трите хотела, освен това те са нещо като комплекс в комплекса и можеш да ходиш на басейните/анимацията на всеки един от тях  Peace Имах предвид детския клуб само в предния пост. Детският клуб на Ралица (мисля, че се ползва и от Супериора) е много добър. Забавляваха ги страхотно. Ако детето ти обича такъв тип занимания, може цял ден да откара там - рисуват, садят цветя, правят маски..... Пързалките са на басейна на Вита парк.

А за Супериора не е само яденето, ресторантът е по-хубав и стаите са по-хубави - все пак 4*. Обслужването е еднакво в трите.

Дикси, заедно сме писали Grinning  И в Ралица*** има вътрешен басейн.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 20:13 от червенорозка

# 334
Е, не се получиха само 2-3 думи.  Grinning

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 20:03 от червенорозка

# 335
  • Между Пирин, Рила и Родопите
  bouquet  bouquet  bouquet

# 336
  • в града на вечния купон
Здравейте GrinningТърся информация за хотел "Алтея", защото до утре трябва да реша дали ще ходя там Rolling EyesКак е ол инклузива, има ли междинни хранения и сладолед ConfusedЩе бъда благодарна за всяка една информация  bouquet
до сега алтея не е бил на олинклузив

# 337
  • В.Търново
Здравейте GrinningТърся информация за хотел "Алтея", защото до утре трябва да реша дали ще ходя там Rolling EyesКак е ол инклузива, има ли междинни хранения и сладолед ConfusedЩе бъда благодарна за всяка една информация  bouquet
до сега алтея не е бил на олинклузив
Така е,никога не е бил.

# 338
Чета, чета... и другата година май пак ще сме в Оазис. Нека да е смотан.  Whistling

И между другото, той също е реновиран - има много модерен асансьор.  Mr. Green

# 339
  • Хасково
Извинявам се , ама някъде коментирахме маршрутите до Албена.Ние сме от София, но се оказа ,че ще се наложи да пътуваме от Стара Загора за Албена. Какъв маршрут ще препоръчате от там, да няма много завои и пътя да е  що годе хубав. Предварително благодаря!
Преди малко се прибрахме- пътувахме през Стара Загора, НоваЗагора, Айтос, Провадия- идеален не натоваревн преход през планината. Албена- Хасково ни отне 5 часа.

Бяхме в Магнолия- страхотно изкарахме, върнахме се здрави. Хотела ни устройваше, басейните идеални, малко в повече ми идваха мноооогото хора в ресторанта...на моменти се чустваш като на руски пионерски лагер. Ходехме на плаж с колата на най-северните чадъри, паркирахме там където върти влака 2 и дори и към 10 часа спокойно си заемахме чадър на първа или втора линия...става въпрос за сламените чадъри между двата кея. Само от анимацията не съм особено впечатлена, дори и детската дискотека не допадна на децата.

# 340
Момичета, бърз въпрос за Мура - в стаите каква е настилката - плочки или мокет?  Crazy

# 341
Като гледам снимките на picaso от Добротица и пак започвам да се чудя за кошарата-дали да искам да ми сложат или не  newsm78 Първо исках,после ми казаха,че стаите били много тесни и с кошарата ще е твърде нагъчкано,няма да можем да се разминем.Отказах се,с идеята малкият да спи при нас на спалнята....ОБАЧЕ сега като гледам спалнята....ми тя не е никак широка  Thinking Направо си ми изглежда като легло персон и половина(или по-скоро като някогашните легла "Приста").
Освен да си искам  и кошара,а? newsm78 Който е бил вече там-Mama Svetla,Picaso...,ПОМАГАЙТЕ! Praynig

# 342
И аз бях поръчала кошара миналата година за сина ми (тогава на 2), и тя дори ме чакаше пред вратата. Но...като я вкарахме вътре и не остана никакво място за разминаване. Върнах я веднага. Аз и детето спяхме на голямото легло, мъжът ми на другото.

# 343
И аз бях поръчала кошара миналата година за сина ми (тогава на 2), и тя дори ме чакаше пред вратата. Но...като я вкарахме вътре и не остана никакво място за разминаване. Върнах я веднага. Аз и детето спяхме на голямото легло, мъжът ми на другото.
А голямото легло всъщност колко е голямо?

# 344
Още ли няма някой прясно завърнал се от КОМ? Досега само две мнения съм прочела за него  newsm78
Вече резервирахме за 26.08.,но още имам време да размисля за Ралица Simple Smile Чудя се дали да се прежалим с още някой лев или няма смисъл  Confused

Общи условия

Активация на акаунт