Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 142
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
Пуснете по един мейл пък може и да ремонтират комплекса.
Сигурно е било на Гардън междинните хранения,но анимацията си беше на Орлов.Хареса ми как си занимават гостите.Въпреки,че видях,че и други хотели го правят това някакси ми хареса повече.
От днес'' съквартиранти'' са ми дует Ритон и Веско Маринов,а очакват и Цветан Цветанов.От 2 дни из фоайето обикалят едни полицаи.

# 451
В Добротица няма безплатен интернет(поне миналата година). Има карти, които се заплащат.

# 452
  • Пловдив
Пуснете по един мейл пък може и да ремонтират комплекса.
Сигурно е било на Гардън междинните хранения,но анимацията си беше на Орлов.Хареса ми как си занимават гостите.Въпреки,че видях,че и други хотели го правят това някакси ми хареса повече.
От днес'' съквартиранти'' са ми дует Ритон и Веско Маринов,а очакват и Цветан Цветанов.От 2 дни из фоайето обикалят едни полицаи.
Анимацията в Орлов наистина беше добра, стараеха се много. За сравнение миналата година във Вита парк....хич, ама хич ги нямаше.

# 453
  • Все на втория етаж
Ева и Сафо, благодаря за отговорите ви. Ева "познаваш ме " добре  Grinning Ами аз направих запитване до Съни турс и това ми е офертата от тях, за 8 нощувки пък ми искат 1200 лв. за Компас, аз питах за 10 нощувки , но нямаха места за по предни дати и даже тази оферта е от 26 Август до 3 Септември. По скъпо е , защото ни таксуват по 73 лв. като самостоятелно настаняване, защото сме двама възрастни с 3 деца и дават две стаи.   Питах и за Орлов, но нямаха места за след 15 Август, а аз мога тогава, защото малкия има Рд тогава и да мине тържеството. Аз бях вече на Ол инклузив с мъжа и децата, но сега съм с майка и племенницата и исках да ги зарадвам с такава почивка. Миналата година двете , с трите деца ходихме на Поморие, наехме апартамен и изкарахме невероятно, децата още говорят за тази почивка  Laughing . Та междинното хранене не ми е изискване, но предпочитах да е ол инклузив и то най- вече заради децата. На мен пясък и мирис на море ми дай и мога и да не ям. Crazy

Явно ще се ориетираме пак към Поморие.

Иренка, идете на Поморие  Peace!

п.п. Честито второ детенце.  Hug  Не знам дали ме помниш, но се запознахме преди няколко години в София с теб и си взех една активна гимнастика от теб. Извинявам за спама.

# 454
Иренка, на Гергана обажда ли се /бях ти пускала телефона й на ЛС/? Ако не си, можеш да й звъннеш да ти направи и тя една оферта.

# 455
  • В.Търново
Иренка,както знаеш тази година е безплатно за децата в Албена,на Поморие винаги може да отидете.Аз също много го харесвам,4 пъти съм била там  Simple Smile.В Албена мисля,че няма да е чак толкова лошо,но за Компас ....не е най-удачният избор.Защо не изберете Добротица,намира се на плажа и е с детска пързалка в басейна?Или ви идва малко по-скъпо? Peace

# 456
  • Монтана
Мойте директни впечатления от Компас-6,6,6.За тези пари просто надмина очакванията  ми.И стаите и ултрата абе  всичко.

# 457
  • Пловдив
момичета,

всички стаи в хотел Панорама ли имат тераса или не?
ще плажуваме около бар Хавана-какви са вариантите за тоалетна?малките деца къде ги пишкахте?
в ресторанта има ли междинно хранене между обяда и вечерята?

# 458
  • В.Търново
Аз се сетих да попитам дали в Добротица има сушилня?На снимките на завърналите се не видях да има,но ..къде простирахте кърпите си,банските,някоя изпрана детска дрешка?Да си нося ли въженце от вкъщи?

# 459
Иренка,  аз също съм  недоволна от Компас тази година, а  защо точно Компас, за датите след 15.08 има  свободни места в  много  по-добри хотели, че и  на подобни цени
ние сме в Ралица от 16.08, с  кого освен със Сафо ще се засечем в комплекса

# 460
  • София
Ами ние сме от 19.08 зсега се засичаме с Радост и евентуално с теб до 24.08 вкл сме и ще се в .Ком.Само,че ми потънаха яко гемиите с прогнозата за времето.Моя мъж ми се смее,еми на жено ще почиваш с мен и камъни чак ще завалят от небето  Wink Ама не мни е до смях а ми е до рев направо.Все ми е каква ще храната,стаите и т.н.,само да е слънчево честно ви казвам  ooooh!

# 461
  • Sofia
Аз без въженце и щипки не тръгвам никъде! Mr. Green

# 462
didolinaa, какво й е на прогнозата? Аз все хубави работи чета за август, ти си се притеснила.

Редовно чета дългосрочните прогнози тук - http://www.ndt1.com/article.php/20100731140354603

# 463
tasi Така че може и да е пълен комплекса, но е за сметка на по-ниските цени, съответно - по-малка печалба за собствениците.
Пък и курортът съвсем не е пълен - много свободни места има за силния сезон. Но, нищо, ти си се смей...
Албенка наистина е препълнена.
В понеделник 26.07 сутринта звъняхме на 2-3 агенции включително тяхната за 26-31.07 като отговорите бяха отрицателни.
Нямаха нито една стая за 5 нощувки никъде,чак да не повярваш.

# 464
  • Все на втория етаж
Къде виждате свободни места по другите хотели за след 16. 08. ? Аз пусках запитване за поне 3 хотела още, Орлов, Оазис и Панорама май, но за първите два нямаше места, а третия се оказа далеч, ако не го бъркам де.

Общи условия

Активация на акаунт