Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 155
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
Иренка, абе не че Компас е лош, ама има къде-къде по-добри от него. В други, по-стари и некризисни години нямаше даже да го споменават в темата за Албена. За тези пари май ще можеш да се вместиш и в Добротица или Ком. Ком е доста отдалечен от плажа /по-далеч и от Компас/. Иначе назад има много отзиви за Компас, аз нямам лоши отзиви за него, но впечатленията са ми от доста време назад.

# 436
  • София

П.П. Изобщо не им гледам фасадите и мазилките на другите хотели. Laughing  Не ме интересуват, Ич. Гледам си плажа, хотела и разходките. 
Laughing Точно това щях и аз да напиша!
Аз отивам на море и плаж,а не да на строителна изложба...
Ама като остава човек недоволен от нещо,всичко останало му е криво и неприятно,нормално. Simple Smile

# 437
Сафо, да за пръв почиваме в Албена, ние предпочитаме южното Черноморие. Ходили сме 2-3 пъти преди това само на плаж. Затова нямам наблюдения. Тръгнах с големи очаквания, затова оглеждах всичко подробно. Наистина бях учудена, с какво толкова ви е пленила Албена, сега разбирам, че това са стари сантименти, и може би прекрасни спомени от минали години. Не съм се отказала май да пробвам още веднъж, затова ви следя така  Peace

# 438
  • София
Иренка,много са 1100 лв за 7 дни в Компас!
Ние платихме 1040 лв. за 10 дни за 4-мата(не че децата имат значение,де)

Доколкото те "познавам" от форума  Laughing мисля,че няма да ти хареса в Компас,още повече,че
сте с малко дете и не ви устройва автобуса.
По-добре се ориентирайте към Добротица или Орлов,ако ви устройва финансово,естествено!  Peace

# 439

П.П. Изобщо не им гледам фасадите и мазилките на другите хотели. Laughing  Не ме интересуват, Ич. Гледам си плажа, хотела и разходките. 
Laughing Точно това щях и аз да напиша!
Аз отивам на море и плаж,а не да на строителна изложба...
Ама като остава човек недоволен от нещо,всичко останало му е криво и неприятно,нормално. Simple Smile

Така ще е докато не започнат да се случват инциденти с паднали мазилки върху туристи. Освен това ако искаме да влизат пари в Бг туризъм е добре да се помисли и за тези, които искат да им е аха-строителна изложба. Така че, според мен е добре да има оплакания към управата на Албена. Вземат ли се мерки този комплекс ще стане страхотен в съчетание с хубавия плаж и плиткото крайбрежие. На мен наистина ми е много присърце и ми е мъчно за разрухата, която го обзема с всяка изминала година.

Ева, Орлов май не е много подходящ за Иренка - няма междинни хранения. Но тя си решава, де.

# 440
Ева, вие в кой хотел бяхте?

# 441
  • София
Safo,права си напълно!  Peace
Аз просто исках да кажа,че не ми е направило впечатление чак такава разруха да е...както и да е.
Наистина не обръщам внимание на такива подробности. Peace
А и подобряването на инфраструктурата едва ли зависи от моето мнение/оплакване...както и повечето неща в България(това го пиша вече от личен опит)

raja_nikol
,в Компас и Панорама бяхме.

# 442
  • в града на вечния купон
Рая, ти за първи път ли ходи в Албена?
Аз съм напълно съгласна с теб. От 2005 г. ходим там и всяка следваща година е по-зле от предходната. Първият път бях очарована /и имайте предвид, че бяхме в Компас - един от не най-добрите хотели/, но беше чисто, зелено, поддържано, незастроено, спокойно и с обслужване на ниво. Последните години остана само спокойно и незастроено  Confused Засега ме устройва, но като поотрасне синът ми сигурно ще почиваме извън България, ако не се променят нещата в Албена... За другите морски курорти не ми се мисли въобще. 2008 г. бяхме в Златни пясъци - по-гадно място не бях виждала, а хотелът 5 звезден  ooooh!
абсолютно подкрепям!
и аз от сто години ходя на Албена и като се сетя 2005 как всичко беше ок и сега като чета(последните 3 години почивах извън Б-Я).
но понеже съм с бебе и нямам друг избор

# 443
Аз пак забрваих...не че утре няма да разберем, но за да знаем да вземаме ли лаптопа, та как седеше въпроса с интернета в Добротица? Има ли някаква безплатна зона? newsm78

# 444
Напротив,дават го за август много сух и горещ месец с валежи може би около 4-5 дена за целия месец.Превалявания с гръмотевици е нормано за такова горещо време.Определено август ще е различен от юли тази година.
http://agrosaveti.com/agro-news/aktualni-novini/2549-msesechna-p … noza-vremeto.html
http://www.btv.bg/videos/vremeto/video/968289612-Vremeto__ot_1_d … vgust_2010_g.html

Аз четох това:
http://www.dnes.bg/stranata/2010/07/30/otpuskarskiiat-avgust-hla … -i-dyjdoven.95512

Както винаги различни прогнози

# 445
По пътя си за плажа минавам през Орлов.Мисля,че има междинни хранения,защото ги гледам,че мъкнат пици и бири Simple Smile
Снощи имаха и Бинго,абе като цяло ме кефи как се грижат за гостите си,но вътре незнам как е.
Това ме развесели,че някой иска да се оплаква на управата Laughing.Не,че нещо ама при положение,че курорта е препълнен защо им е да го правят нещо.
Пък ако няма никой може и да размислят или да го разпродадат най-накрая(както се чуват слухове).

# 446
  • Пловдив
По пътя си за плажа минавам през Орлов.Мисля,че има междинни хранения,защото ги гледам,че мъкнат пици и бири Simple Smile
Снощи имаха и Бинго,абе като цяло ме кефи как се грижат за гостите си,но вътре незнам как е.
Това ме развесели,че някой иска да се оплаква на управата Laughing.Не,че нещо ама при положение,че курорта е препълнен защо им е да го правят нещо.
Пък ако няма никой може и да размислят или да го разпродадат най-накрая(както се чуват слухове).
Междинни хренения в Орлов няма, това което си видяла най-вероятно от Лагуна Гардън.

Аз пък бих се оплакала, както и го правя, когато не съм доволна, може и на агенцията през която съм резервирала, може и на управата на Албена АД. В крайна сметка дали ще напишеш един пост тук във форума или един мейл...времето ти е едно и също. Аз лично не разсъждавам "от мен нищо не зависи, що да си давам зор", според мен това е губеща позиция.

# 447
tasi, радвам се, че съм ти създала добро настроение. Сега ще почивам на първа линия за 160 лв. за стая на ден, а преди няколко години плащах тази сума, че и малко отгоре за трета линия. Така че може и да е пълен комплекса, но е за сметка на по-ниските цени, съответно - по-малка печалба за собствениците.
Пък и курортът съвсем не е пълен - много свободни места има за силния сезон. Но, нищо, ти си се смей...

# 448
И аз мисля,че ако нещо не сме доволни трябва да се оплакваме,а не само да си мрънкаме помежду си из форумите и извън тях!И страшно ме дразни мнението:"Нищо не заваси от мен и нищо няма да се промени с моето мнение!" Ей тва е една от чертите на българите,които не приемам-примирението!Ама така нещата няма да се променят и след 100 години! Crossing Arms

# 449
Иренка, идете на Поморие  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт