Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 091
  • 710
  •   1
Отговори
# 420
Зеленината около и в самия комплекс по-скоро е оставена да се развива свободно. Например под Орхидея си е направо диво и непроходимо. Което е чудесно, според мен.
Дайте сега да се унищожи блатото, че да няма комари..
Но съм съгласна, че може повече да се постараят да поддържат градините, да косят и поливат тревата, за да изглежда по-приветливо и зелено. Нищо не пречи и да освежат малко фасадите на някои от хотелите.
Албена има голям потенциал именно заради природата си и пред алтернативата да се превърне във втори Слънчев Бряг, по-добре да оставят така нещата.

# 421
Момичета,видях темата и реших да пиша,ако мога да бъда полезна......
Две години подред все в КОМ ходим.
Децата си примират от кеф.Лошото е ,че не искат на плажа да ходят,на басейните по им харесва,а те са много добре поддържани.Има и естествена сянка Simple Smile
Храната  е хубава ,аниматорите са много добри и персонала е много учтив.......
С две думи ви го препоръчвам с две ръце.
Тази година  не можем да изберем къде да отидем и ако не реша до  седмица,май пак там ще е Laughing

# 422
Никой не говори за втори Слънчев бряг, но съжалявам, че не снимах някой фасади, бяха като панелки в краен ромски квартал. Едно саниране и измазване в свежи цветове би подобрило значително нещата. Доколкото знам, през зимата работят само Калиакра и Фламинго, за 6 мес. могат да се направят чудеса и в стаите. Нека не се лъжем, доста пари влизат там, както сами се убеждавате места отдавна няма, но парите не се влагат, т.е.е не се влагат в курорта.
А сергии има навсякъде, и в Албена също- ментета на тройни цени, както и навсякъде другаде де.

# 423
  • Габрово
Момичета,видях темата и реших да пиша,ако мога да бъда полезна......
Две години подред все в КОМ ходим.
Децата си примират от кеф.Лошото е ,че не искат на плажа да ходят,на басейните по им харесва,а те са много добре поддържани.Има и естествена сянка Simple Smile
Храната  е хубава ,аниматорите са много добри и персонала е много учтив.......
С две думи ви го препоръчвам с две ръце.
Тази година  не можем да изберем къде да отидем и ако не реша до  седмица,май пак там ще е Laughing

Може ли малко снимки, ние от 16.08. сме там.

# 424
Здравейте, дали ще имам проблеми, ако направя онлайн резервация през сайта на СЪНИ ТУРС - http://www.sturs.net/newsm78
В смисъл татъв, че доколкото виждам фирмата има офиси в Габрово и В.Търново, а аз съм от София?
Досега не съм резервирал онлайн, та затова питам знаещите!  Simple Smile

# 425
Никой не говори за втори Слънчев бряг, но съжалявам, че не снимах някой фасади, бяха като панелки в краен ромски квартал. Едно саниране и измазване в свежи цветове би подобрило значително нещата. Доколкото знам, през зимата работят само Калиакра и Фламинго, за 6 мес. могат да се направят чудеса и в стаите. Нека не се лъжем, доста пари влизат там, както сами се убеждавате места отдавна няма, но парите не се влагат, т.е.е не се влагат в курорта.
А сергии има навсякъде, и в Албена също- ментета на тройни цени, както и навсякъде другаде де.
Напълно съм съгласна Peace Трябва да се влага малко и във външния вид на хотелите-на мен би ми било адски подтискащо да гледам олюпените фасади на хотелите.....Слънчев бряг може да е лудница,може да е наблъскано с хотели,ама са от хубав по-хубав,цветно,готино...На мен поне ми харесва,въпрос на вкус Simple Smile Тази година се лиших от любимата ми дестинация-Несебър, заради спокойствието на децата.Дано не съжалявам..... Rolling Eyes

# 426
  • Sofia
Аз резервирах точно от там. Никакъв проблем. С разплащането по банков път няма никакво значение от къде си. И фактура на мейла ми пратиха.

# 427
Рая, сергиите са само на една улица, т.нар. им търговска. Никъде другаде освен вестници и картички не се продават китайски боклуци.
Разстоянията между хотелите, широките улици, широкия плаж, парковите зони около хотелите (айде да не са всички, но тези нагоре).
Чалга не съм чувала досега. Тази година ще видим  Simple Smile

П.П. Изобщо не им гледам фасадите и мазилките на другите хотели. Laughing  Не ме интересуват, Ич. Гледам си плажа, хотела и разходките. 

# 428
  • Mostly in my mind

Чалга не съм чувала досега. Тази година ще видим  Simple Smile

това е супер новина. дано и тази година е така Grinning

# 429
Аз пък гледам, абсолютно безпристрастно, защото не съм акционер нито на Албена АД, нито на някой друг, а съм обикновен турист. Нали именно инфраструктурата прави един курорт красив, чист, поддържан. Наистина с малко усилия Албена би стана едно много приятно място, може би е била такава, затова вие така яростно я защитавате. Дано се сетят да променят нещо, защото с тези темпове на разпад след 3-4 години не ми се мисли какво ще е

# 430
Съгласна съм с теб, разбира се. Не бива да се оставя да се съсипе курорта.
Но на този етап все още съм доволна.

# 431
Дано уцелите време, тези които още не сте ходили, другото се преживява. Днес мернах някъде, че и август ще е такъв променлив, особено втората половина. Ние минахме между капките, пожелавам го и на вас, че с малки деца не мога да си представя какво се прави ако вали.

# 432
Рая, ти за първи път ли ходи в Албена?
Аз съм напълно съгласна с теб. От 2005 г. ходим там и всяка следваща година е по-зле от предходната. Първият път бях очарована /и имайте предвид, че бяхме в Компас - един от не най-добрите хотели/, но беше чисто, зелено, поддържано, незастроено, спокойно и с обслужване на ниво. Последните години остана само спокойно и незастроено  Confused Засега ме устройва, но като поотрасне синът ми сигурно ще почиваме извън България, ако не се променят нещата в Албена... За другите морски курорти не ми се мисли въобще. 2008 г. бяхме в Златни пясъци - по-гадно място не бях виждала, а хотелът 5 звезден  ooooh!

# 433
  • Все на втория етаж
Safo , ти с мнението за Компас ме уби. Тамън за него щях да питам, защото нямам време да чета темите назад - извинете ме. Имам оферта за Компас и се чудя дали е добре да дам 1100 лв. за там за 7 нощувки с децата или да наема апартамен на Поморие за 600 лв за 10 нощувки, както направихме миналата година и изкарахме супер.

Интересува ме колко е близо до плажа, с малкия съм и автобусчето не ме устройва и как е като отношение, храна, база...?
Предполагам, че е коментирано, но наистина нямам време и пощата да си проверя напоследък. Tired

Тате_Наци , ние сме от Сф. и резервирах за Златни пясъци през Съни турс началото на Юли- имахме незабравима почивка, много са точни. Сега, ако резервирам за Компас пак ще е през Съни турс. Peace

# 434
  • В.Търново
Дано уцелите време, тези които още не сте ходили, другото се преживява. Днес мернах някъде, че и август ще е такъв променлив, особено втората половина. Ние минахме между капките, пожелавам го и на вас, че с малки деца не мога да си представя какво се прави ако вали.

Напротив,дават го за август много сух и горещ месец с валежи може би около 4-5 дена за целия месец.Превалявания с гръмотевици е нормално за такова горещо време.Определено август ще е различен от юли тази година.
http://agrosaveti.com/agro-news/aktualni-novini/2549-msesechna-p … noza-vremeto.html

http://www.btv.bg/videos/vremeto/video/968289612-Vremeto__ot_1_d … vgust_2010_g.html

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 16:50 от rosinauzunova

Общи условия

Активация на акаунт