Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 083
  • 710
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

Резервирахме за Боряна от 21.08.
Миналата година бяхме в Елица и Боряна изглеждаше по-реновирана - някой да е ходил тази година?

Хубав ден!
родителите ми в момента са на Боряна. майка ми снощи е повръщала от преяждане  Mr. Green само това успях да разбера. като се върнат, ако има снимка, ще постна

Надявам се  думата "повръщане" тук да е използвана  в преносен смисъл  Shocked

# 406
 И аз това си помислих

# 407
  • Хасково
Цитат
http://vbox7.com/play:fc285ed9

Ей тук, на изхода на тези пързалки ще е лобното място на майка ми Joy Мойто камикадзе обича безрасъдно и неизтощимо да се спуска и пак и пак, без да го вълнува може ли да плува  Laughing

Тони, разкажи повече за Магнолия, че последния пост на Фоксче ме беше докарал до нервен срив  Grinning

Бяхме в Магнолия плюс, на първия етаж- стаята достатъчно широка за двойно легло, еденично и разтегателен диван и голям гардероб, чистеше се всеки ден, кърпите се сменяха, чаршафите на четвъртия ден. Сифона в банята вярно не е на най-ниското място, но като внимаваш не се образува го;ляма локва. На плаж ходехме там където е последната спирка на влака места дори и към 10,30 има достатъчно-първа и втора линия, предполкагам защото е по-далече и от последния хотел Арабела и от спирката на безплатния автобус. Плажа в тази част си е направо спокоен. В ресторанта се въоръжавате със спокойствие- храна много, но много хора щъкащи насам, натам-създава се усещане за суматоха. Гладни не сме останали, здрави се прибрахме.Едната вечер беше българска с право хоро за съпровод на вяечерята Confused Вечерната анимация не ни хареса- в съседния хотел Орхидея беше. През деня около басейна за по-големите деца има доста забавления- водна топка, тенис на маса, дартс. Дълбочината на басейна под пързалките е 1,35, достатъчно топъл беше.
не ми хареса че още в 16.30 прибират сладоледа на басейна ( а ние стояхме докато затворят пързалките към 18ч), в нашия коридор беше доста шумно, но и бяхме близо до рецепцията и доста хора минаваха оттам. С паркинга проблем не сме имали.
Ако някой се интересува от още нещо- питайте.

# 408
  • В.Търново
tony nm,понеже събирам отзиви евентуално и за другата година,ако тази останем доволни,пиши ми ходихте ли пеша до плажа и ако да,за колко минути нормално ходене стигахте,стават ли тия стълби за малко дете?Даже за тая година разглеждах първо офертите за Магнолия и Орхидея,но в предвид,че детето ни е под годинка избрахме хотел на плажа.И всъщност в Магнолия имаше ли междинни хранения?

# 409
Тони,така както описваш стаятя явно е варианта,който ми предложиха за двама възрастни и две деца.Кажи ми моля те колко ви излезе като цена цялата почивка,защото все си мисля,че дори ол инклузив пак ще имам големи разходи с децата.Магнолия имат ли заведение на плажа към инклузива,че ние приберем ли се веднъж от плаж,няма да се върнем втори път.

# 410
  • В.Търново
На плажа изхранването е само за хотели с УОИ!А Магнолия не е такъв.

# 411
  • Mostly in my mind
да, в преносен е.   Simple Smile

# 412
  Ние също се върнахме от Орхидея или по-точно Орхидея парк.Там ни бяха настанили в 2 стаи със свързваща врата.Ако баща ми не беше толкова доволен,че той е избрал най-последните две под едно дърво от което падаше сянка на балкона(което беше добре и можехме да си стоим на него,иначе напича яко),със сигурност щях да се разправям за стаи в Орхидея (както си бях резервирала).Там пък чух случяйно,как един баща се разправяше,че иска стаи със свързваща врата в Орхидея парк,защото в неговите  до асансьора не се живеело. Така че наистина вкусове-различни.
 Може би големият плюс на Орхидея парк,е че наистина е много тихо и спокойно-не се чува никаква анимация,глъчка от басейна и т.н.
 Оборудването на стаите беше вехтичко...на мен ми идваше с една идея по-вехто от това от което бих могла да понеса без мрънкане.Баните бяха ремонтирани и по-симпатични от Орхидея.Моя приятелка беше по същото време в Орхидея и направих сравенение.Оборудването в Орхидея е същото ,но някак си по-новичко,по-немиришещо на влага и старо.
   Храната и на мен не ми хареса-ама никак.Едно и също нонстоп,лошо сготвено/недоготвено,лошо предложено.Добрата новина е ,че само аз имах проблеми в тоалетната.Дъщеря ми изкара без такива .

Изкарахме общо взето добре,но няма да повторим.И мястото не ми хареса много,заради стълбите и пътя до плажа.
Басейните са страхотни!
Накрая прекръстихме Орхидея парк в Орхидея ЗООпарк-имаше смрадливки на балкона,огромни космати стоножки,2-3 хлебарки видяхме,паяци-бая големи в жълто-черна окраска(не бях виждала такива до сега)
и за капак-смок ,около метър дълъг на 1 метър от вратата ни -на стълбите!!!

# 413
И на теб не ти е харесала храната, успокоих се, помислих, че съм станала свръх капризна, а никога не съм била такава. Къде  е имало асансьор в Орхидея? Ние бяхме на третия етаж, в корпуса където е рецепцията, не видях такъв.

# 414
Наши близки се върнаха от Албена вчера и никак не са очаровани  Rolling Eyes Казаха,че комплекса изглежда занемарен като цяло-зеленината,с която толкова парадират,почти не се поддържа(с изключение на розовите градини около Орлов)....Хотелите(с много малко изключение) изглеждали много зле отвън-като някогашните почивни станции. И се чудеха на кое отгоре са такива надути цените навсякъде в комплекса  newsm78 Казаха,че са ги "обрали" за 2 подобия кафета и 2наливни безалкохолни 10лв  Shocked Абе разочаровани се като цяло!
Направо ми се скапа ентусиазма ви казвам  Sad  Резервирали сме заедно с още едно семейство-идията за Албена беше моя и ако и на нас не ни хареса -мен ще бият  Mr. Green

# 415
Пенелопи, това беше и моето мнение- и за зеленината и за изгледа на хотелите, но всички се нахвърлиха върху мен. Всички мои познати, които са ходили преди, казват, че страшно е паднало нивото. На мен ми беше за пръв път, не мога да сравнявам, но очаквах повече. Определено.

# 416
Жалко за прекрасния плаж. Повечето хотели /с 3-4 изключения/ са вехти, и колкото и да ги реновират, изглеждат подтискащо.

# 417
Ами и аз не знам къде е асансьора Thinking Така чух,дори не съм се замислила....Освен да не съм чула правилно... Thinking

# 418
На мен пък ми е по-подтискаща лудницата по другите курорти. Особено по южното черноморие...народ, народ, сергии, ресторанти, чалга, оркестри. От единия хотел се блъскаш в другия, ако не му знаеш името ще се загубиш като стой та гледай...
Просто този простор го няма никъде другаде.

# 419
Дикси, чалга имаше и в Албена, не знам откъде се чуваше, но при отворен прозорец ехтеше направо вечер. По централната улица имаше адски много народ, файтони, рикши- в коя част е простора? Сигурно не сме го уцелили, по крайбрежната беше същата работа, на Луна парка също. Наистина ми е любопитно

Общи условия

Активация на акаунт