Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 121
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Супер тъпо е на бара за ОУ да има храна с табела "само за УАИ" ooooh! Какво ще обясниш на детето си, ако почивате в "Магнолия", а иска да яде от нещата на преместените от "Ралица" Crossing Arms
Наистина е тъпотия - моя големия обикаляше в 4 следобяд около едни пастички, ама барманката каза - не може, добре че е разбрано детето, че иначе не ми се мисли. Иначе УОИ беше голям майтап - сандвичи с кашкавал, пасти и сладки и вносен алкохол - общо взето същото като ОИ на Магнолия с изключение на вносния алкохол.

Преместените са от супериора  Peace

# 481
И ние сме от 16.08 там. Днес ми казаха, че около 15-ти август се очакват ужасни жеги - над 35 градуса. Дано е топло.

в Ралица ли сте?

Във Вита парк.

# 482
Фоксче,мноого кофти преживявания...  Sad
Аз се моля единствено да сме здрави и за хубаво време  Praynig Praynig Praynig Тогава бих преживяла всичко....или поне така си мисля  Mr. Green

# 483
  • София
А вечерите какво правихте в Компас, до колко часа работят барчетата, има ли нещо като програма? Ние по принцип обичаме да се разхождаме, но да знам в хотела как е?
И наистина ли няма сушилник Thinking

поне на нашата тераса нямаше,  вечер лоби бара и снек бара са  до 23:00, мисля че така беше
програма има  3  дни в  седмицата в хотел КОМ, но понеже  е  псевдо  анимация, препоръчвам да  ходите в Ралица супериор, няма  проблем, че  сте с  други  гривни, там са  много добри  анимешън тима  Peace
Снек бара и лоби бара са до 24.00ч.,не до 23.00ч.

Аз колкото тераси видях,на всички имаше сушилка.  Laughing

# 484
Ева, отново ти благодаря  bouquet

# 485
  • Mostly in my mind
сега се сетих да питам за Компас още нещо. на Хавана предлагат пици, салати и тем подобни яденета междинни. а ако си в хотела, на басейна има ли ги и там или се отнася само за плажа това?

# 486
  • София
сега се сетих да питам за Компас още нещо. на Хавана предлагат пици, салати и тем подобни яденета междинни. а ако си в хотела, на басейна има ли ги и там или се отнася само за плажа това?
Има ги и в хотела,до 16.30,както и на плажа е до 16.30.
А на Хавана храната е по-вкусна като цяло,и това не е само мое мнение,още някой в темата беше споделил същото.  Peace

# 487
  • Mostly in my mind
ясно, благодаря  Peace ще знаем къде е по-вкусно  Grinning

# 488
Иначе УОИ беше голям майтап - сандвичи с кашкавал, пасти и сладки и вносен алкохол - общо взето същото като ОИ на Магнолия с изключение на вносния алкохол.
E, тя разликата между УОИ и ОИ не е в храната.
Много кофти с тези дублирани резервации. Надявам се, че нас няма да ни застигне това нещастие  Simple Smile
В случая най-малкия проблем ще ми е храната, а обстановката и условията.

# 489
  • Хасково
Анимация за децата, освен оръфаната детска дискотека, няма. Има за възрастните, която може да се ползва от деца - аеробика, дартс, тенис на маса /масата е като лодка, но с много фантазия може и да се счита за тенис за маса/, има джаги срещу левче и билярд, ако се докопаш до топките /безплатен/.
Фоксче може и да сме се засекли някой ден...ние бяхме в Магнолия от 20-27. .Мислех си, че само мойте нещо капризничат за детската дискотека...а миналата година на Златни пясъци не пропускахме.
Някой знае ли навсякъде ли по северното черноморие деските дискотеки са с една и съща музика...Не че имам голям опит, но и тази година слушахме същите немски и руски песнички, даже май бяха и в същия ред.

# 490
  • Пловдив
момичета,

всички стаи в хотел Панорама ли имат тераса или не?
ще плажуваме около бар Хавана-какви са вариантите за тоалетна?малките деца къде ги пишкахте?
в ресторанта има ли междинно хранене между обяда и вечерята?

# 491
Здравейте момичета, малко въпроси имам и аз - тази година ще почиваме в албена за първи път. Резервирах в единственото свободно място (много късно се сетих)  -  вила вита парк. Някой има ли отзиви за там, и ако да, какви?  А как се стига до плажа, и само на някаква определена част от плажа ли може да се седи, или където решим? А къде е свободния плаж, за който някъде прочетох?  Не съм била и на UAI до сега, човека си ми обясни горе долу по телефона, но все пак - полагат се и чадър и шезлонги на басейна и на плажа, така ли? ами с някакви гривни ли се разхождат хората, за да се разбере, че са гости на даден хотел? А въпросното UAI включва всичко за ядене и пиене, плюс вносен алкохол, дали правилно съм разбрала? Много ще съм благодарна за малко разяснения предварително..не мога да чета толкова голяма тема ( че сигурно не  е и първа Simple Smile ) Благодаря  bouquet о, и забравих - освен Балчик , има ли други добри дестинации, които да ми препоръчате?, а този резерват в Албена, дали става за разходки?

# 492
  • В.Търново
Здравейте момичета, малко въпроси имам и аз - тази година ще почиваме в албена за първи път. Резервирах в единственото свободно място (много късно се сетих)  -  вила вита парк. Някой има ли отзиви за там, и ако да, какви?  А как се стига до плажа, и само на някаква определена част от плажа ли може да се седи, или където решим? А къде е свободния плаж, за който някъде прочетох?  Не съм била и на UAI до сега, човека си ми обясни горе долу по телефона, но все пак - полагат се и чадър и шезлонги на басейна и на плажа, така ли? ами с някакви гривни ли се разхождат хората, за да се разбере, че са гости на даден хотел? А въпросното UAI включва всичко за ядене и пиене, плюс вносен алкохол, дали правилно съм разбрала? Много ще съм благодарна за малко разяснения предварително..не мога да чета толкова голяма тема ( че сигурно не  е и първа Simple Smile ) Благодаря  bouquet о, и забравих - освен Балчик , има ли други добри дестинации, които да ми препоръчате?, а този резерват в Албена, дали става за разходки?

Не съм била до сега в Албена,но от прочетеното до сега знам за вилите на Вита парк,че са добър избор,широко е и е на по-спокойно място.УОИ включва и вносен алкохол,както и изхранване на заведението на плажа.Всеки един хотел има определен плаж,както и на всеки се полагат шезлонги и чадъри край басейна и плажа.Свободния плаж е достатъчно голям и се намира между заетите зони.Има бусчета-безплатни до плажа на всеки половин час като първото е от 9:30ч. и влакчета-за възрастни-2,50лв. за деца-1лв.,ако не се лъжа.Всеки хотел си има гривна за гостите си.
За разходка освен до Балчик може да отидете и до Аладжа манастир,Аквапарка в Зл.Пясъцинос Калиакра,резервата в Албена.
Други ,които са били там да казват повече. Simple Smile Peace

# 493
Иначе УОИ беше голям майтап - сандвичи с кашкавал, пасти и сладки и вносен алкохол - общо взето същото като ОИ на Магнолия с изключение на вносния алкохол.
E, тя разликата между УОИ и ОИ не е в храната.
Много кофти с тези дублирани резервации. Надявам се, че нас няма да ни застигне това нещастие  Simple Smile
В случая най-малкия проблем ще ми е храната, а обстановката и условията.

Точно в храната е Wink

# 494
Кое точно на храната?

Общи условия

Активация на акаунт