Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 47 996
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Терасата на първия етаж на Добротица на какво разстояние е от земята?

rosinauzunova зависи в кой сектор ще бъдете настанени. В едното крило има нещо като приземен етаж(надявам се тези стаи да са за персонал, защото са направо в земята) и първия етаж е малко по-високо. Другото крило стаите от първия етаж гледат към стената на ресторанта и доколкото си спомням са на около 0,5 м от земята. Само настоявайте да не ви настаняват на първи етаж в тази част дето гледа към ресторанта, тези стаи се водят като икономични и ако имате проблем може да кажете, че не сте платили за икономична стая.Управителката е много разбрана и смятам,че всичко ще е наред. Настройте се положително, така ви завиждам,че почивката ви предстои  Grinning .Моята вече свърши  Cry и комбинацията от лошо време + хотел "Панорама" ми остави  неприятни спомени  Sad Намерих снимка.
http://prikachi.com/images/190/2400190C.jpg

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 10:03 от veni_ev

# 631
Преди два дни се върнах от почивката в Албена.Морето,плажа е невероятен.Беше чудесно,относно хотел Мула имам забележки,но някой неща компесират други,така че много ми хареса,а на сина ми,който е 11,5г остана много доволен.Ако ви интересува нещо конкретно питайте.

# 632
Кажи все пак забележките, за да знаем кой-хотел е по-добър.

# 633
Здравейте,
Резервирах във Вита парк от 20.08 - 27.08. Синът ми на 10 г. търси приятелчета.  Ако има някой по същото време нека пише или да се обади на 0888345678 . Поздрави Линда

ние в  крайна сметка ще  спим във Вита Парк, нашата кака е  на 10 години, малко е  стеснителна, но  може да си измислят игри със твоя син  Peace, ще ти  драсна  мой телефон ан  лични

такаааа, сега за развръзката на нашия  случай Simple Smile
пак  казвам управителката на Ралица е повече  от  оправна,  въпреки всичко  ми намери стая  в Ралица  със  двойно легло + 2етажно детско,   предложи ми и  фамилна  стая  или апртамент (незнам как точно се  водят)  във Вита парк, като  оставаме  гости на Ралица с техни  гривни сме, само спим в  по-удобна за  нас  стая  в съседния  хотел, ако желаем ползваме и басейни на   Вита парк, останалото - ресторанти и барове в  Ралица
избрах   втория  вариант, по-широко ще  ни е  Peace  и  на  16-ти  сме  там  Heart Eyes

# 634
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Браво, КРИСС!
Абе, като има желание човек, всичко става. Късмет, че си попаднала на това момиче.

# 635
Кажи все пак забележките, за да знаем кой-хотел е по-добър.

Предпочетох високите етажи,бяхме на 8,за да имам гледка,обожавам морето,но в пиковите часове 6-7 часа нямаше топла вода.

# 636
Хайде да ви попитам нещо - знам, че сега почти всички са на ОИ. Ние също вече 2-ра година избираме ОИ, но преди това всяка вечер вечеряхме в различен ресторант. Много ни харесваха програмите на различните места, а децата най - вече се впечатляваха от нестинарските танци. Много се радваха когато нестинарите ги пренасяха над жаравата. Въпросът ми е към тези, които вече са били тази година - има ли място, където да си заслужава да отидеш на вечеря и да жертваш ОИ? И по - точно за ресторант Старият дъб (май го прекръстиха на Воденицата) - там имаше програма, но миналата година хич не ни хареса (определено не си заслужаваше), ресторант Рибарска хижа - там май нямаше нищо миналата година, Корабчето (Арабела - до х-л Арабела) беше интересно, Славянски кът - там определено беше най- хубаво и с най богата програма. Преди нестинарски танци имаше навсякъде, а миналата година имаше само в Славянски кът - дали пак има?
Това малко в страни от темата за хотелите, но все пак мисля, че и на другите ще им е интересно да знаят къде може поне за вечер да си разнообразят вечерта.

# 637
  • в града на вечния купон
Хайде да ви попитам нещо - знам, че сега почти всички са на ОИ. Ние също вече 2-ра година избираме ОИ, но преди това всяка вечер вечеряхме в различен ресторант. Много ни харесваха програмите на различните места, а децата най - вече се впечатляваха от нестинарските танци. Много се радваха когато нестинарите ги пренасяха над жаравата. Въпросът ми е към тези, които вече са били тази година - има ли място, където да си заслужава да отидеш на вечеря и да жертваш ОИ? И по - точно за ресторант Старият дъб (май го прекръстиха на Воденицата) - там имаше програма, но миналата година хич не ни хареса (определено не си заслужаваше), ресторант Рибарска хижа - там май нямаше нищо миналата година, Корабчето (Арабела - до х-л Арабела) беше интересно, Славянски кът - там определено беше най- хубаво и с най богата програма. Преди нестинарски танци имаше навсякъде, а миналата година имаше само в Славянски кът - дали пак има?
Това малко в страни от темата за хотелите, но все пак мисля, че и на другите ще им е интересно да знаят къде може поне за вечер да си разнообразят вечерта.
АКО може и цени..............

# 638
Цените...представям си какви са. Ще цитирам по памет цените около плажа: Сладолед Кума Лиса-2,50 лв /реална цена 0,50лв./
Активия в магазина - 2,50- реална 1,00 лв.
Сладолед Рафи- на грамаж който е- 2,50 лв за 100 гр.
Промоция по табелите- пица с бира- 10, 00 лв.
Цаца- около 5 лв., палачинка- 1 лв.

Както виждате някои неща са скъпи, други- нормални.
Това се сещам аз, ние харчихме основно за това и за детските атракции. Не сме се хранили по други заведения.

# 639
Да интересно как са цените сега. Преди 3-4 г. повечето хотели бяха на ВВ, а не на ОИ и цените бяха доста височки. Сметката ни стигаше до към 100 лв. (50-60-100лв.), като включвам аперативи, салатки, супа (за децата), основно, вино, безалкохолно, десерт и понякога кафета. Всичко това за 2-ма възрастни и 2 деца.
И преди цената на палачинките пред Лагина бийч беше 1 лв. на бр.

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 13:21 от naniika

# 640
  • Mostly in my mind
на мен единственото нормално, даже да не каже евтино, ми се вижда палачинката  newsm78 ако е от тези големите

# 641
  • София
Аз да кажа за вируса - щерка ми кара щур бебешки пубертет (ама от най-щурия), ръцете й постоянно са на земята, ходеше боса в Албена по-голямата част от времето в лоби бара (а земята там далеч не беше от най-чистите), къпа се във всички басейни, вкл. се спуска с пояс по пързалките (т.е. със сигурност се е нагълтала с вода), в морето се къпа в едни огромни вълни (пак вода в стомахчето), т.е. опита от всичко, което е предпоставка за летен вирус и не го хвана - така че не мисля, че предпазни мерки като непускане в басейните ще помогнат - ако е писано да се разболеят, ще се разболения (аз вече втора година си ги прибирам здрави, да чукам на дърво).

ПП Цените, които на мен ми направиха впечатление - пица на парче (нищо особено и нищо подобно на истинска пица) - 3 лв., дюнер - 6 лева, шоколадово яйце - летен вариант - 2,60 лв., стандартно - 2,20 лв.

# 642
  • В светлината на слънцето
Миналото лято основно ястие на кораба Арабела беше от рода на 20-ина лева. Плюс-минус 5-10 лева в зависимост от продуктите. Салатите бяха от рода на 10-15 лева. Супи - незнам. Алкохолът - честно казано не помня точно, но май едно малко беше от порядъка на 7-8 лв., че и повече. Горе-долу за четиричленно семейство (с всичките угаждания) сметката излиза около 100 лв. Ако са по-икономични и по-разумни при избора на ястия и напитки, а и не им висят на главата два броя деца, на които в устите са само: "Искам, искам, искам...", могат да се вместят дори в рамките на 50-60 лв. Но това е супер икономичен вариант.
За други заведения не мога да говоря. Поне не ми е актуална информацията.
Арабела си заслужава точно за семейства с деца, защото е голямо приключение за малките да стъпят на такъв кораб. Ако имате финансовата възможност - препоръчвам. Peace

# 643
Лолита, не е от големите, мъничка е, точно пред Лагуните беше павилиончето.

# 644
  • Пловдив
Фоксче ,много успокояващо за вируса,защото и ние сме с едно бясно,което е малко и нищо не разбира,но навсякъде трябва да се навре  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт