Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 001
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Абе, скъпо си е по ресторантите в курорта, какво да си говорим...

Фоксче ме подсети да питам завърналите се наскоро, морето как е - равно или с вълни?
Последните лета май все с вълни ни се улучва. Аз ги обичам и то много, но като че ли вече си мечтая за едно равно като стъкло моренце да си плуваме на спокойствие.
Еееехххх....нямата си представа колко ми се ходи вече  Crazy

# 646
Това с вируса е психологическа настройка  Laughing 3та година си прибирам детето здраво от Албена, аз такова чудо не бях карала от дете, но като ви четох и започнах да се притеснявам сериозно за първи път, та в резултат си дойдох с вируса и то само аз от 20 човека  Crazy
Моят извод от почивката, всяка година става все по-зле  Sad вече няма къде да се почива с деца на българското черноморие  Confused

Дикси, при нас се редувах дни в вълни и без, зависи от времето  Peace

# 647
Може и да бъркам, не съм морско чедо, но съм чувала рибари като казват, че след Преображение морето се обръща и излизат вълни. Днес е Преображне.
При нас беше страхотно, като тепсия направо, следобед излизаха малки вълнички, чудесни за децата

# 648
Може и да бъркам, не съм морско чедо, но съм чувала рибари като казват, че след Преображение морето се обръща и излизат вълни. Днес е Преображне.

О, Рая, не го знаех това! Hug
Затова ли последните години все сме с вълни, защото ходим след 20-ти август?  Confused

# 649
от осем дни,само два дни имаше вълни,морето е много хубаво,защото е плитичко и равно

# 650
  • София
само две или три сутрини имаше вълни и червено знаме, но спасителите пускат да се влиза близо до брега. Следобяд обаче излизат вълнички  Peace

# 651
от осем дни,само два дни имаше вълни,морето е много хубаво,защото е плитичко и равно
Така както е плитичко, така имаше дни с много бурно море - http://images.diksi.multiply.com/image/4/photos/52/1200x1200/35/ … mp;nmid=114376006

# 652
Оле, Дикси, това е страшно направо. Аз не влизам в такова море, камо ли децата.
Ние отдавна установихме, че юли е по- добър за море,след 15- ти август падне ли един дъжд и става доста по- хладно- и водата, и вечерите.
Тази шантава година си е игра на бинго времето направо, ама ние го уцелихме.  Heart Eyes

# 653
  • Пловдив
Дикси ,вълните са супер.Дано да имаме и такива дни

# 654
Дикси ,вълните са супер.Дано да имаме и такива дни
Да, и аз ги обичам. Но дано пък имаме и от двете по малко  Grinning

# 655
Здравейте!
 Върнахме се вчера /хотел Калиакра/. Хванахме време от студ и бури до сахарска жега. Хотела е хубав, но беше под очакванията ми. На първо място - недопустимо е такъв хотел, на такива цени да няма климатик!!! На теория имаше едно духало, което минаваше за климатик, но темпер. в стаята не падаше под 30 градуса. Ние бяхме на 6-тия етаж. Масово се оплакваха от жегата. Обикаляха едни техници, които обясняваха, че такива са възможностите на този централен климатик и се извиняваха, че нищо немогат да направят. Хотела беше препълнен /с румънци най-вече и руснаци/. В един момент човек може да си помисли, че е на почивка в Румъния. Чистачките минаваха по стаите основно между 14 и 17 ч. Много лошо ако човек е решил да почива. Може би сутрешно почистване и ефективен климатик е било "екстра" само за супериорите...незнам. Друго което прави лошо впечатление в този хотел е смрадта в тоалетните. Видимо чисти, но мирише ужасно. Не от канализация, а от самите тоалетни, все едно, че текат. Както в баровете и ресторанта, така и в стаите. Ние бяхме в две отделни стаи - и в двете беше едно и също. Немога да си го обясня, при положение, че хотела основно е ремонтиран преди 2 години.
Иначе храната беше безупречна. Винаги всичко прясно нарязано и сготвено и много вкусно. Не е имало простотии както четох за някои други хотели - да преработват едно ястие  няколко пъти. Немогат да ме излъжат с подобни манджи. Бях много нащрек за това.
Вечерните представления също ни харесаха. Забавлявахме се и ние и децата. Дневната анимация беше ужасно шумна, с едни високоговорители огласяха целия курорт. Неможехме да си чуем приказката.
Най-хубавото на този хотел е гледката - просто невероятна! Не е нужно човек да виси по препълнените барове на хотела и постоянно да слуша румънска реч. Е, ако сте компания е друго. Ние си взимахме коктейлчето и на балкона. Липсват ми тези вечери...
Забавен е детския басейн с атракциите, макар че първите дни беше доста студен. Морето обаче - необичайно  топло. Курорта като цяло много ни хареса. Навсякаде чисто, озеленено и в съчетание с прекрасната пясъчна ивица е идеалното място за почивка.

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 15:28 от juli_ett

# 656
  • В светлината на слънцето
Дикси, страхотна снимка! Peace

# 657
  • Толбухин
Моята резервация  е за Доростор от 16 до 22 .08.
Искам да попитам как е с паркинга,макар че хотела има.Знам че е общ за 3 хотела което ме притеснява.

# 658
  • В светлината на слънцето
Пак да питам - някой с деца на възраст 3-6 години ще бъде ли от утре в хотел първа линия (без тройките Боряна-Мура-Гергана и т.н.)?  Confused

# 659
  • София
Ехххх кога не върви не върви да знаетеее,моя мъж си счупи крака и сега не знам а заминаваме на 19 август  Cry

Общи условия

Активация на акаунт