Отговори
# 555
Здравейте и от нас!

За срещичка утре - аз май няма да мога да се вредя, а много искам да ви видя!

Мия - пусни ми на лични новия ти тел, моля те!

Аз да ви кажа как съм се отчаяла от цените на златото. Нали обикаляхме да търсим кръстче на Васи, което му е от кръстника. Миналата седмица цената на златото беше м/у 45 и 50 лв за грам... Този понеделник вече бяха м/у 56 и 62 лв за грам  #Crazy #Crazy #Crazy За една седмица! Е, ние бяхме говорили с един златар още миналата седмица, та човека ни даде средна цена, но просто е нещо страшно....  И лошото е, че не е само със златото... Както и да е, излях си мъката  Hug

Ще опитам утре да дойда на срещичка, ама не е много сигурно!  Hug  bouquet

# 556
Добра вечер, то е вече нощ, ама аз напоследък нещо късно лягам. А сутрин бебето ме буди с щипане на ситно по г*за.
Да ви кажа, днес си разбих собственото стълко на кухненската врата с чука за пържоли, добре че имах чук! От няколко години повтарям на мъжа ми, че бравата е смотана и някой ден ще се заключим в кухнята, а той все се хихика, уплътнява с хартийки и я е поправил. Само дето съжалявам, че днес не той, а ние с двете деца се оказахме заключени. При това без телефон. Сметнах, че ще трябва да чакаме около 3 часа в кухнята докато се върне от работа да ни освободи, ама Камен не може да седи толкова време на еднообразие. И нямаше как - хванах дървения чук, който с охота ми беше попдаден от баткото и сринах стъклото. Късмет, че врата все пак е със стъкло, а не от тия плътните  Mr. Green
Steletu,
то кръстчето може и дървено да е, не е задължително да е златно. На голямото ми дете е дървено едното кръстче, другото - сребърно.
Днес гледах едни форими за мъфини и се сещах за лулу с нейните рецепти. Ама не ги купих, че ще ги и ползвам, а не бива, не бива. И хлебопекарна не съм си купила точно поради същата причина.
Днес пробрес - бебето яде супа от моята, таткото някакси успява много добре да го храни, явно проблемът не е в храната, а в тоя, дето му я дава, т.е. аз.

# 557
Добро ютроооууу  Hug

хайде днес няма да поднеса закуска с кафе амииии сладоледчееее  Grinning мамите на диета шъ мъ прощавати  Mr. Green

Янечек относно подписа ти...в кои ядки си открила хлебарка  Shocked А реакцията на баткото е уникална  Ми право е детето щом хлебарките умират начииии смятай

Ох казаха че днес щяло да е голяма жега...ама наточила съм се за Борисовата ще отидем.Макар да ме съблазниха като казаха че в планините ще е много подходящо за разходки,щяло да е прохладно.Ама сама да се качвам нагоре  не  Naughty

Хайде отивам да се оправяме и да отпрашваме Хубав ден пък ако дойде някой ще се радваме с Мишко на приятна компания  Grinning

# 558
здравейте момичета, моля да приемете още една ноемврийска мама  Hug чета ви всеки ден от самото начало на бременността си и имам чувството, че ви познавам абсолютно всички от години. но нещо не можех да се престраша (знам, че сте мили и не хапете, ама все пак  Grinning) да ви пиша, докато мия не ме разконспирира, че ви шпионирам редовно.
и ето ни ... ние сме от варна, и моята виктория се роди на 10 ноември (термина ми беше на 19.11), 3050 кг., 50 см. и сега сме миньони, все още нямаме зъбки, злояди сме, и не спим ... нищо по-различно, правим същите неща, които правят и вашите сладури.
засега толкова, че майчиният дълг ме зове  Simple Smile
желая ви приятен ден  Hug

# 559
  • София
Добро утро!

Днес сме по-добре, тая нощ Ева не е ревала от запушен нос, което си е постижение. От някъде до нас се носи миризма на мекички, така са ми се приялиии. Къде е Кло да сложи едни за закуска  Laughing.

anetka2701 добре дошла. И моята госпожица е мъничка и няма зъбки още Simple Smile.

# 560
  • Пловдив Белащица
Щом закуската е сладолед, кафето да е фрапе тогава

Добре дошла Анетка или по-скоро добре престрашила се  Hug

Янечек, ти като писа първия път за успешното татково хранене щях да споделя за на моята приятелка сина. Където в един момент и една лъжица не искаше да хапне, когато тя му подава, а от тати изпапкваше всичко в паничката. Ето и при ваш Камен нещо такова се заформя, стачка сигурно ще да е или му даваш на криво лъжицата, не е като опитен човек да го храни  Wink

# 561
  • Сливен
Янечек, ти като писа първия път за успешното татково хранене щях да споделя за на моята приятелка сина. Където в един момент и една лъжица не искаше да хапне, когато тя му подава, а от тати изпапкваше всичко в паничката. Ето и при ваш Камен нещо такова се заформя, стачка сигурно ще да е или му даваш на криво лъжицата, не е като опитен човек да го храни  Wink
Laughing Laughing Laughing аз така правя някой път за спането, че нещо не ни се удава заспиване в леглото. Като се върти и минава покрай тати, тя се обръща къвм него и хоп - иска го Rolling Eyes и ще не ще , ще трябва да гушка и да пее песнички, то песничките направо са си за конкурс Shocked, ама нали още нищо не разбира милата, вършат работа.
Добре дошла Анетка!
Днес отивам да правя покупки за първокласничката, че все отлагам и то ей го септември дойде, а хич не ми се иска да обикалям книжарници, когато всички изведнъж се сетят че идва учебната година. А и нали сме богати, не ни се полагат помощи за първокласничкатат Laughing, няма какво да чакам.
Благодаря за мелбата и фрапето! Имам нужда от диета , но не отказвам и на двете Mr. Green. Янечек, с хлебопекарната се прави и пълнозърнест и ръжен хляб, друг е въпроса че дори и малкото усилия, които са необходими, понякога писват.
 И мъфини не отказвам Rolling Eyes Embarassed...

# 562
Ей, всеки се е изпокрил от жегата..........
Наш`та борисова среща днес беше супер Sunglasses, който не е дошъл е изпуснал Mr. Green
Чао за сега, че изчезвам да приспивам детето.

# 563
Здравейте мацки,аз нямам никакво време да пиша.
Добрата новина дето щях да ви казвам беше,че с мъжо се сдобрихме! Laughing
Кръщенето мина много скромно,но много добре.Роднините на мъжо не дойдоха,че бяха канени на курбан на другото внуче,тоест на детето на брат му,нали е Мария,с една дума предпочетоха другото бебе.То няма лошо,ама кръщене се прави веднъж в живота а курбан може винаги да се направи.Но както и да,за мен беше по-добре,че не дойдоха,още една черна точка за тях.За нашите родинини няма нужда да коментирам.Поканих голямата ми сестра,но мъжа и беше нощна смяна и тя не пожела да дойде,причина неоснователна и аз и я казох,все пак и е племенница,какво като дойде сама.Ама както и да е.Хем си знам родата и неговата и пак се ядосвам!
Добре дошла на новата мама!!!!   bouquet
Ето малко снимки от кръщенето,засега съм ги направила видими за всички,но скоро ще ги направя само за приятели

http://www.facebook.com/album.php?aid=21104&id=1000007348111 … &l=a963c5397d

Хайде лека и мека от мен.

# 564
  • Варна
Синческа, браво, радвам се за мъжо  Hug А за роднините - не ги мисли, те губят  Peace

# 565
Да се разпиша, докато мъжо укротява зверчето  Laughing
Много ми е кривичка милата тия дни..тя и по принцип си е така  Mr. Green, ама тая седмица особено.
Синческа, честито ти християнче   bouquet Много са ти хубави дечицата! Поздравления, че сте се събрали с мъжо, дано нямате повече сериозни кавги. А за родата, не ги мисли, не заслужават!
Анеткаwelcome
Янечек, само си те представих с 2те деца и чука  Joy А мъжкото тяло как реагира на строшената врата?

Гледам, че четете книжки, мен направо ме е срам, но откакто родих, една книга не съм прочела  Embarassed Само статии в нета ровя... Ама ми липсва релакса с книжле, нещо фантастика ми се чете, ще видя какво ще намеря в книжарницата другия път.
Хайде, лека  smile3524

# 566
Санческа, честито ви християнче, да е жива и здрава Hug

# 567
  • в ябълковата градина
Синческа, Анджи е много симпатично дете!
Има много сладко личице.

# 568
Айде една закуска и от мен

Айде скоро нова срещичка, много добре ми се отрази, добре се разтоварих, отдавна не бях излизала за цял един ден, щото се прибрах в 8 хихи
Лек ден от нас  Hug

# 569
ДОБРЮТРОООО

Добре дошла на Анетка ......не знам как не те е присърбяла клавиатурата да се включиш по-рано при нас - то си мина година и половина от първата ни виртуална среща . Да ти е жива и здрава дъщеричката.

Моята мома май още води класацията - онзи ден я мерихме...... 6850 гр. и 67,5 см. - направо ню ню . Mr. Green

Снощи я оставихме при свеки, че днес да се понаспя и да свърша туй онуй из къщи. Да се стягам, че този уикенд съм на две сватби с едно моминско парти между тях  Mr. Green и съм в тотална дилема какво ще обличам  newsm78

Вчера наистина беше приятно на срещичката. Дари с трима кавалера  Crazy

Хайде хубав ден на всички .

Общи условия

Активация на акаунт