Отговори
# 690
  • в ябълковата градина
Искам да ви питам, не съм срещала информация, след първите два зъба долу излизат тези два горе или може да излязат пак долу?

# 691
Здравейте мацки!!!!
 Мен малко ме домързява да пиша,че мъжо нали в отпуска и все сме нанякъде,рядко ми остава време да седна да почета,но ме мързи да пиша  Embarassed
Днес е много топло,хич не сме си показали носовете навън даже,аз отидох да хвърля боклука само,даже мъжо пусна климатика   Simple Smile
Днес ще го изврънкам да идем последно на плаж,че нали го дават разваляне на времето,да видим дали ще идем.
Вчера водихме Анджи на консултация вече е 8кг и 74см /+300гр, и +4см за месец/.Взех и бележка за кухнята,та другата седмица ще я записвам,да видим дали ще папа манджи.Нали при нас записването е от 10м.
Със спането сме много  зле.Направо не знам каккво му става на това дете,сутрин след 4ч се буди начесто и иска при мен на спалнята.Много лошо я научих,ама иначе пък реве.Като заспи пак я местя,ама след час ,час и нещо пак е същата работа.А като и мъжо е вкъщи ни е тясно на спалнята,тя много се разполага  Grinning Имам случаи,когато въобще не помня кога и как съм я взимала.Викам на моя,легнах си без нея,по някое време се събуждам с нея и въобще не помня кога съм я взела!  Shocked Направо изкуках вече,дали е от зъбите  Rolling Eyes Горните бая са се надули сякъш всеки момент ще избият,всеки ден я проверям ама още нищо.
Иначе новото при нас е,че от няколко дни Анджи лази,плахо все още,но лази,седне ли на пода отива където иска,къде със ставане и сядане държейки се,къде с лазене Grinning  вече хептен нямаме мира! И като я оставим права се задържа сама около 10 секунди  Laughing пази равновесие.Кейти ми тръгна на 10м да видим дребното дали и то  ще е тогава.

Гледам хубави снимки,хубави репортажи  Laughing

Джулия,всичко е възможно,при вас да не са тръгнали пак долните?По принцип след първите долни следват горните,но винаги има изключения  Peace

Ай много се разписах,отивам да си правя кафе.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 15:53 от sin4eska

# 692

Добро утро!!!

Навън е млко бахъърррр, дали лятото си отива Sad

# 693
  • София
ЧЕТИТИ 10 МЕСЕЦА НА МИШКО И ВСИЧКИ БЕБЕТА РОДЕНИ НА ТАЗИ ДАТА!   bouquet

Исках да пиша още но ми е толкова криво че...
Това недоспиване ( защо не свикнах ) ме вади извън релси! Даже и с мъжлето успях да се скарам, почти ошамарих Ади и сега ми е още по криво! Ади отказва всички течности, днес трети ден не е акала.

# 694
Ююююхуууу привеет  Hug

Благодаря ти Кике   bouquet И аз да честитя на - мой Мишкоууу,Вики на Светланка,Анджи на Синческа и Селест на Билянка(която къде зачезна  newsm78 ) И да почерпя..за Мишотууу Grinning

Като искам и да честитя рожденния ден на мама Яничка  bdbaloni  Пожелавам ти да си здрава,много усмихната и дните ти да са изпълненеи с много детски смях.Емо и Криси да са щастливи с тяхната мама героиня ura  Gift

Хубав ден...сега някой да не се оплаче че е студено ей  Naughty hahaha У люлинско духляви много иначе си е екстра така хладновато  Crazy

# 695
  • София
Исках да пиша още но ми е толкова криво че...
Кики, ,  Hug  
ЧЕСТИТИ ДНЕШНИ МЕСЕЧИНКОВЦИ, да са здравички и весели дечица   bouquet
Оф, преди малко съседа ми звънна да ми покаже къде е ключа ми- от външната страна на вратата, както снощи бяхме на разходка с Рая, така си е останал. Умрях от срам, набързо го прибрах, та даже не знам дали му благодарих. Няма да му се сърдя какво си мисли за мен  Mr. Green
Не знам за вас, но аз съвсем я подкарах през просото, то бива заплес, ама....
Както казва Кики, недоспиването е.... Рая щом се събуди и почти все ми е в ръцете, пускам я да щъка на килимчето-пъзел,ама тя пълзи навсякъде,но не и там да седи. Преди малко си миех ръцете да я оправя да обядва и гледам налапала джапанката на батко си. Мия, дай едно ошашавено човече от ония твойте  Laughing ! Не мога да я опазя, не знам как. На леглото като е, тупка. На земята като е, не съм спокойна, не може да остане толкова чисто на пода,че да я оставям да го ближе+всичко около нея. В количката се вдига и извива да става, доскоро там беше добър вариант.
Та така у нас Simple Smile
Казва от няколко дена мама Simple Smile пърхам, пърхам Simple Smile май не ме нарича точно мен,но го изговаря много сладко Simple Smile
Сега ми е в лявата ръка и пишем, развивам мускули, а и тя- катери се по корема ми или се обляга стабилно назад, да провери здраво ли я държа  Mr. Green
Айде,мамчета, слънчев ден от нас   bouquet
Мама Яничка, честит рожден ден Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 12:55 от hrupka

# 696
Добър деннн!!!  Simple Smile

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВИ!!!  Hug  Hug  Hug
(на патерици)

Вчера бяхме на барбекю и ни беше супер,а вечерта се преместихме на една вила в Пернишко и да ви се оплача като приспах Павчи не след дълго падна от леглото.А аз бях навън да си доям кюфтето и да си допия бирата  Sad
Идеше ми сама да се набия.Сакън да не заслабна малко.Много си се ядосах.
То момчето си ми е здравичко и си остана само с уплахата.Бързо го успокоих.

Поздравчета!!!

# 697
Халюююю и от мен!!!

Да почерпим за месечинката днес:

Честито и на Мишко,Вики и Селест!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден Яничка,много щастие с твоите сладурковци и да си много,мнооого обичана!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

При нас още е доста топло,не сме излизали днес,сега малката спи и като се събуди ще я изкараме.Днес явно ще е последната жега за тази година,колкото и тъпо да звучи ще ми липсва  Tired

Хрупка, и аз започвам да се  чувствам като теб,вярно че Анджи от скоро пълзи,но от ден на ден става по-добро това дете и по-бързо  Laughingдокато се обърна и е отишла в другия край   на стаята ooooh! Днес например съм на мивката ама постоянно я гледам,по едно време легна на земята по корем и взе да човръка нещо,докато ида го лапна,опитвам се да и отворя устата онуй се проклети,стиска устата и го глътна на бързо,видях само че беше нещо черно като от люспа от слънчоглед,ама може и някоя дребна буболечка да е било   Sick
Грам мира нямаме вече, това си е!
Днес цял ден се опитвам да изгледам един филм на компа,който е 40мин и все не успявам!

# 698
  • София
hrupka:     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519103.0
Честито на порасналите месечковци.   Hands Clap
Честито на порасналата Яничка.  bouquet
Не съм писала одавна, но ви чета.
Ние сме добре. Рая също говори вече  Mr. Green, но всичко е "та-та". Дори цели изречения прави: "та-та-та-тааааа". Като види баща си казва "та-тиии"  Joy
Вода не преварявам - давам розова Савина
Храна - яде почти всичко, стига да е в малко количество. Започва с охота и на десетата лъжичка вече заключва устата. Прелъгвам я като си прикарвам на близо леген с играчки и и отвличам вниманието. Показвам играчка - отваря уста. После следваща, и следваща.....
Имам проблем с адаптираното мляко - не ще и не ще. Поради което кърмя по сто пъти на нощ и не издържам вече. Смених няколко вида АМ и още толкова вида шишета и пак не ще. Вече гаджета ще я търсят в къщи, а тя е още на кърма Joy

# 699
  • София
Пак здравеѝте!
Та сега да се вкюча по темите!  Mr. Green

Писихриси Хубава почивка сте изкарали, с изключение на болежките! Confused Но важното е, че сега сте добре!  Hug
И друго: За сега не знам и аз дали може да давам нещо за подсилване на имунитета! Ще питам педиатърката ни! Hug

Ели Вълканова И аз сънувам небивалици!  Simple Smile Даже всяка нощ си сънувам и нямам спомен от кога не съм сънувала, и си ги помня сънищата! Ето снощи за единсвения час дето поспах, сънувах че в стаята при нас има духове! Shocked Направо си беше гадно! Гушихме се с Адито на спалянта, че много ревеше и на сутринта даже успях да изпусна момента за да се завърти и падне на пода!  Embarassed Ама то и сърцето ми спи! Тя е добре, но мама успя до сега да се отчете с цели три падания! Срам е направо! Sad ooooh!
А за телевизионното ти дебютиране:  Grinning Усетих, че се притесни, но пък си отговори съвсем адекватно! Ти си нашата гордост!  Hug

Джулия И аз знам, че след долните никнат горните зъбки. Но не непременно разбира се! Hug

ТОНИ Мерси за кафенцето! Сутринта имах нужда от него!  Simple Smile

И разбира се да четитя рождения ден на Яничка Да си жива и здрава мило мамче! Много да те слушкат домашните!

АДИ СЕ СЪБУДИ! ИЗЧЕЗВАМ И ПРИЯТНА ВЕЧЕР!  Hug

П.С. Много маѝки изчезнаха ..като Клодия например!  Thinking

# 700
Здравейте и от мен Hug Честито на рожденниците-много здраве и щастие  bouquet
Ние поболедувахме малко но сега сме добре.Малкия пълзи и само на компа виси и рестартира Laughing
И ние сме трудни с яденето-голямо лъгане пада Mr. Green Нашата педи не ни е споменала за имуностимуланти,но ще питам Thinking Кики-и ние си падаме  Embarassed но то е стрела-и на земята пак пада Embarassed но така се расте,само да не е сериозно и проблемно Peace Явно нашия ще е гумаджия  Mr. Green-където види гума и е там,ама така се лепва за колите не мога да го махна Mr. Green Ми това е от мен за сега-ще се гоним да ядем Tired Лека Hug

# 701
ПРИВЕТ И ОТ НАС

Гадната есен се обади днес - като станах сутринта и видях какъв вятър е  cold освен това установих, че дрешките на Дари подходящи за сезона общо взето не и стават  или са на ръба на опъването. Като преведат майчинството ще направя един як шопинг. Лошото е, че не мога да намеря всичко само в един магазин и ще трябва да обикалям......само да не си помислихте, че се оплаквам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вчера бяхме на страхотно място за лов на риба и пикник. Мястото е един платен гьол след Говедарци. Направили са едни готини дървени маси и пейки на  зелени и окосени ливади, има места за палене на огън, дават скаричка ако не си носиш и има много и едра риба. Тази вечер ще си хапнем от нея.  Търкаляхме се цял ден, а Дари изяде дена круша с такова настървение, че направо ме шашна - натискаше ми ръката с крушата към устата си и се омазахме зловещо  Laughing

Кики - Човек като е недоспал и всичко му върви на кестерме. А колкото до това, че се искала да нашляпаш девойката.....и на мен ми се случва от време на време   като започне да бръмчи с пюре в устата и напръска всичко наоколо или ме скубе  - в такива случаи скъм по-строга в тона си и един - два пъти съм я плескала леко през ръцете. Само дето не съм сигурна, че схваща защо го правя  newsm78 Хайде след трите почивни дни да ходим при Лазар , ако можеш запази час.  Тъкмо и да се видим.

Хрупка - и аз си го направих този номер преди месеци и ми идваше да си ударя главата в стената. С мъжа ми се прибрахме вечерта и видяхме ключовете на вратата - срам и позор. По същото време си бях затворила и телефона под леглото и се счупих да го търся  hahaha

Реших да си понапазарувам дребни фитнес джаджи - зима иде и ще трябва нещо да се прави за телесата. Харесах си един сайт където има доста неща - сауна костюм за изпотяване докато спортуваш, топка за упражнения, гирички и др.  Далаверата е че имат безплатна доставка за цяла българия   smile3508 -. това е сайтчето ако някой има интерес  http://www.4fitnessbg.com/shop/browse/nachalo/1.htm

Рибата стана....отивам да папам.
Лека нощ и спокойна за недоспалите мамчета  Praynig

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 20:56 от maria.krumova

# 702
  • София
и от нас привет

понеже незнам добър вечер ли е, добро утро ли е.... #Crazy

Пламена реши че се е наспала и сега с такъв задълбочен интерес разглежда играчките си все едно НИКОГААААААААААА не ги е виждала, нищо че всеки ден ги подритва насам-натам, сега в 5 ч.особено много са й интересни.... #2gunfire

мен не че ми се спи, просто съм си кисела..... снощи не помня дали не вечерях примерно с лимони....
иначе пих коктейлче мохито, и то домашното зло веднага гледа да си отмъсти...

ох, стига рано сутринта съм ви заливала с негативи... за днес го дават май малко да повали.... е нормално, есен идва, дано поне има циганско лято....  А за дрехите и Пламена е така, 3-4 панталони й стават от пролетта, така че и аз ще се наложи да правя шопинг.  Mr. Green и аз не се оплаквам.

Ели Вълканова, Кикито, не се самообвинявайте, то отсега нататък колко ще падат ooooh!, не можем да ги опазим от самите себе си, иначе няма да се научат..... 

ми това е засега, ако случайно поспим още малко , по-късно пак ще пиша

# 703
Добро утро и от мен. Така и не се научих как става работата с картинките,за да поднеса кафенцето.
Елвиресте - и ние сме будни от 5 часа,ама аз не му обръщам много внимание. Дъвче си одеалото на кревата и си говори нещо. Обаче ако отида в стаята,край - изправя се и започва да пищи. Сега пак заспа,ама на мене вече не ми се спи  Wink
Гледам обсъждате дрешките,и нашия гардероб е намалял.Вчера "почиствах" скринчето от малките вече дрешки и се оказа че за студеното есенно време си имаме два анцунга и няколко панталона. Та и аз ще обикалям магазините май....На мъжо ще му стане лошо  Party
Честит празник на патерица на мама Яничка...много да я радват малките сладури...

# 704
  • София
Вече е за добро утро, така че - ДОБРО УТРО Grinning!!!

ЧЕСТИТО на всички празнуващи последните дни!!!

Това с ранното ставане и игри и на мен ми е любимо  Simple Smile. Ева се надигна в 6:00, чу се кратко "Ъ" и я заварих на крака в леглото да ни гледа в тъмното. Взех я при мен и заспа, но аз не можах и след много въртене ето ме при вас.

Вълканова, Кики и аз отметнах едно падане тая събота. Като играем на леглото Ева уж се е научила като стигне до ръба да гледа надолу и да се връща назад. Та един, два, три пъти така и на четвъртия не тръгнах след нея да я държа както обикновено и тя се метна директно долу на земята. Голям рев удари, а аз се почувствах ужасно глупава  Close, че и мърморене отнесох после от баща й. Добре че спалнята ни е много ниска, та и няма нищо.

Ето едно предложение за закуска от мен:

Общи условия

Активация на акаунт