Отговори
# 435
Е ТОВА Е - НАЙ-ПИШЕШТИТЕ МАМИ СА НА ГРУПОВА СРЕЩА И ТЕМИЧКАТА ПРАЗНА ОТ ОБЯД  Mr. Green

Малее, каква тумба бяхме - 13 мами общо. Приказката си чуваш трудно от бебешкото викане и бърборене  Laughing Направихме страхотни снимки, но Мия ще ги подбере и пусне, когато има възможност. Обощо взето ни гледаха ей така  #Crazy - задръстване на алеите отвсякъде  Mr. Green

Десита - днес тъкмо за теб се сетихме, че не се обаждаш никаква - жалко за бременноста, но може би е за добро. Пусни снимчици да видим Тео колко голям е станал.
елист  Hug

на работа - връщам се от първи октомври - от 9ч до 17ч - майка ми ще гледа Дари

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 18:35 от maria.krumova

# 436
Здравейте  Hug
Аз си взимам бележка от предния път да пиша по-редовно, че да не пускам пак чаршафи  Mr. Green

Елист, бързо да оздравявате!
Десита, хич и не знаех, че още може да не сме се изчистили от хормоните на бременността  newsm78 Нищо, когато дойде другото чудо - тогава  Heart Eyes
Хрупка, непостоянни са децата. Не че не запомнят, по-скоро не искат да повтарят. Докато бяхме в БГ майка ми научи и Ани да маха с ръчичка за чао. Правеше го 2 дни и оттам нататък, когато й е кеф  Laughing Аз й пляскам с ръце като й пея, но като се опитам да повторя с нейните ръчички, се дърпа. Преди няколко дни й запях нещо и тя сама започна да си пляска  Grinning С характер са бебоците  Heart Eyes
Кики, бързо на лекар, мила!   Confused Да ти каже какво да правиш, знам, че има упражнения (ако не се лъжа тези за тазово дъно препоръчват), но те съвсем не са достатъчни. Дано бързо се възстановиш   Hug Heart Eyes

Онзи ден водихме малкото до ферма да гледа добитък  Laughing Най-беше впечатлена от прасетата и кравите  Animal Pig cow Сигурно щото бяха най-шумни.
Миенето на зъбки още не ни се получава, но то си е абсурдно като няма грам съдействие от детето.

Стига за днес, сега ще чакаме клюки от срещата  smile3521

ПП: Тоя пост от сутринта го пиша....

# 437
Беше весело и приятно, искам пак  Blush Mr. Green

# 438
Привет и от мен!

Ние пък със Вес си продължихме разходката и за щастие тъкмо се прибрахме и заваля.Накрая бях от всякъде във "собствен сос".Добре,че почти веднага Павчи заспа,а мама се разкисна в банята и вечеря.  Grinning

Много хубав ден беше днес!Благодаря ВИ!!!

Елист,бързо оздравяване на малките сладурки  Hug

Аз най-вероятно няма да се връщам на работа.

Лека!

# 439
Срещичката беше супер. Трябва пак да повторим.
Митко го изкъпахме и папка и вече спи сладки сънища.
Нашия татко много се радва на наградата си. Много се кефи на лигавника и на опаковката. Има специални поздрави за Мия от него

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 20:20 от sinapovaaya

# 440
И аз съм много доволна от срещата, скоро пак да направим такава Grinning
Аз моето диваненце го държа буден още малко,за малко щеше да заспи в 20 ч,  че от ранния следобяд не е спал, уморихме се и двамата Grinning След малко го приспивам и да пия една ракия с таткото ни на спокойствие и отмора Mr. Green
Чакам снимките от Мийката с нетърпиние Hug
Чао за сега

# 441
  • София
Здравеѝте,  Hug

Злитовка  Heart Eyes Hug

И аз да спомена, че срещата беше СУПЕР!! Grinning Ще има повторение живот и здраве! Mr. Green

Ади беше презвъзбудена, но сега спинка сладко и дано така да е до 7ч.  Crazy

Аз, ще се любувам на снимките след 2 седмици,  Sad но добре че Елвиресте и Мимс  Heart Eyes са бързи и се радвах на част от снимките във Феѝсбука! Чакам снимките от Мия с нетърпение! Mr. Green

Пожелавам ви само хубави емоции през следващите дни и послушни бебоци! Hug

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 21:37 от Kиkи

# 442
  • София
Минавам само да кажа, че срещата беше повече от СТРАХОТНА   bouquet !!! Мамите са страхотни на живо, а пък за бебоците да не говорим!!! Силно се надявам да повторим в най-скоро време.
И също така съм БЯСНА, понеже онзи ден вуйчо ми ми беше взел фотоапарата да снима нещо и сега ми го е върнал с друг кабел  #Cussing out. Така, че моите снимки най-рано утре! Така като гледам има някоя и друга сполучлива, но определено и аз ще чакам снимките на Мия  Simple Smile

# 443
Мия качи снимките във фейсбук. Във темата за ноемврийчетата. Не в снимка бг.

# 444
  • София
Пак съм аз...оказа се, че майка ми е сбъркала кабела  Laughing

Доста от снимките са размазани, но при толкова щъкащи бебета няма начин.

Не съм писала кое бебе на кой е.

Ето ги:

http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-sreshti.406783.20069613

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 23:44 от vess_82

# 445
хайде викам си ще лягам ама много взеха да ми горят ушити и да хълцам и така я да видя темата...лелее те всички ме споменават с добро или лошо.. hahaha Снимки утрееее сори спи ми се много има да се пооправят,и все пак качих 5 във Фейса.

За срещата какво да кажа от от толкова снимане нямах време за нищо и никой..пък и никой не ме щя за събеседник щот съм голяма лигня  Mr. Green Joy Майтапчеее хареса ми срещичката макар да не успях да си поприказвам почти с никои и да намачкам бебоците,снимки ала  бала...Мишока мърмотка заради принудителна(но не желана) смяна на режима.измъчихме се и двамата...но за това има и следващ пъът  Mr. Green Мисля тази седмица или другата пак да намина на там хареса ми че е спокойно има и сенки целодневни не като Люлинските половиндевни  hahaha като се реша да ходя ще подпитам дали има  желаещи за компания  Grinning

хайде лека и полека....ей най големите Мари подробни бяха на среща и темата пустааааа  hahaha

# 446
Малеее,било си е чудо на чудесата с толкова бебоци на едно място!Ама много сте сладки!  Heart Eyes
Мия,споко чакаме до утре.Тя Вес  малко ни е светнала какво е било с толкова бебета с нейните снимки,не е нужно да ги надписваш,аз ви познах кой кое,къде по мамитата къде по бебоците  Laughing
Благородно ви завидях!!!!

# 447
Благородно ви завидях!!!!

И аз  Mr. Green Mr. Green

Много сте хубави и сигурно сте били атракцията в парка  Mr. Green

# 448

ДОБРЮТРООООО - Дари ме вдигна в 6ч.  Sad

# 449
Добро утро!

Срещата наистина беше страхотна! Всички мами и най-вече всички Ноемврийчета са страхотни. Те са  си най-хубавите!  Heart Eyes

Мими - Мерси за закуската! И ние сме будни от 6:30  Hug

Общи условия

Активация на акаунт