Отговори
# 660
Здрасти! Ние сме болнички и затова нямах време за писане. Не успяхме да се разминем с летния вирус, температура, поръщане и разстройство, и се изринахме , изтормози се мъника. Днес за първи ден е по-добре бебчо, но се чудим за морето дали да не го отложим че трябваше да пътуваме края на седмицата.
Иначе Гоги е вече на 9 месеца, а вчера имахме годишнина с половинката, така че макар и със доза закъснение да почерпя

Честито и на другите бебоци с месечинки и да са здравички, а болничките бързо да оздравяват!
За срещичката, като сме здрави с удоволствие ще се присъединим.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 22:29 от Alissa

# 661
Добрууу ютроооууу поспаланки   Grinning

Хаде на кифенцетууу топло топло сега сварено.

Мира страхотно е че сте имали прекрасна почивка в Родопския балкан.А Деската не е бременна,фалшива тревога било. Wink

Хайде хубав ден ви желая изпълнен с много усмивки

# 662
Добро утро!
Миа, поздравления за мама, страхотно чувство е   Simple Smile
Мира, къде бяхте в родопите? Ние се завърнахме от там тази неделя.
Снимки по-късно  Hug

# 663
СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА СРЕЩААААА.......АЗ СЛЕД МАЛКО ПАЛЯ КЪМ СЛОНЧЕТО.

Вчера нещо изтрещях и цял следобяд вършах из кухнята. Нарязах и замразих във фризера копър, магданоз, целина, босилек и джоджен. Сготвих и направих мъфини с круши и бадеми. Само не знам защо пак не се надуха достатъчно  newsm78 Може фурната нещо да ми прави номера .
Все пак са вкусни и сега кълва от тях заедно с кафенцето  Mr. Green Пак съм се отпуснала с яденето и ми се е окръглила талията  Weary

Хайде отивам да обличам Дари и да се товарим в колата.

# 664
Добро утро!  Simple Smile

Само какъв сън сънувах .... ,но като се видим после ако се сетя ще ви разказвам.

Аз почти съм се приготвила,но шишо заспа  Shocked
Тази сутрин стана в към 6.30.Сега не мисля,че ще спи повече от час.

До скоро!!!Чакайте ни  Grinning

# 665
...

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 08:56 от Ивa

# 666
Мамчета как мина днешната среща нищо не казвате?!

Аз тук с две три мами от квартала ще ходим утре до парка до славия.
Леле днес останах изумена. Имаме едно съседче месец по-голямо от Митко което говори. Първо като го доближи моят разбойник и това момченце му вика "Митко" после взима телефонна слушалка (детска) и вика "ало тати идеш ли" едно момче му тръгна да му взима играчката и това му казва "аз ще ти кажа аз на теб" Направо ме разби.... още казва "самолет"

Абе какво правят тези деца раждат се вундеркини направо

# 667
  • София
Здравейте!
Днес към края се присъединих към нашите мами (Мия, Елвиресте, Маргаритка, Елена и Маймунски) в Борисовата Simple Smile ама е толкова по-различно да видиш  на живо дечицата от снимките и техните мами Simple Smile сладки малки муцунки са, а мамите така усмихнати и спокойни  Heart Eyes
От вчера сме си пак в Сф. Много приятно мина времето ни в Хисаря, Рая също е доволна, даже и крачетата й топих в басейна  Wink Поизпекохме се с баткото и таткото, а със сушоара в стаята си изгорих кожата на главата на линията на бретона, много силен беше, а аз се поулях да си правя бретона и така  Mr. Green  Сега ми се бели кожата там като пърхот, първо се уплаших да не съм го лепнала от басейна, а после зацепих от какво е.
Към края на почивката обиколихме през Казанлък, Калофер, Карлово и Сопот. Разгледахме къде са родени Ботев, Левски и Вазов (най-вече исках баткото да види).
Обиколихме стената на язовир Копринка, оттам с бинокъл видяхме върховете Шипка и Бузлуджа. Привечер е внушително.
Колко хубави местенца има в Бг...

И колко изхвърлени кутии от цигари и опаковки от бира и храна...   Stop

Ива, сладки дечица имаш   bouquet

Имаме едно съседче месец по-голямо от Митко което говори. Първо като го доближи моят разбойник и това момченце му вика "Митко" после взима телефонна слушалка (детска) и вика "ало тати идеш ли" едно момче му тръгна да му взима играчката и това му казва "аз ще ти кажа аз на теб" Направо ме разби.... още казва "самолет"
Тук да се смея или да плача  Joy

# 668
  • София
героите са уморени  Mr. Green

# 669
Здравейте мамчета Simple Smile

Аз тези дни пак малко поработвам от нас и влизам само да се похваля. Требе да се изкара малко лев, че имам мост на 7 зъба да правя  Shocked

Та да се похваля , че моят бебок казва "мамо" и "мама" съзнателно. Няколко дена го наблюдавах дали не го казва ей така, докато си нарежда, но си е баш на място Simple Smile Ако иска да го взема, дори и някой друг да го държи ,  да го гушна , да го преместя и т.н. Понеже съм все аз наоколо и вика "мамо" и протяга ръчички умолително . Направо ми трепери сърцето всеки път, като го чуя Simple Smile

Лека и спокойна Simple Smile

# 670
ОЧЕВИДНО АЗ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕРВИРАМ КАФЕТО

Вярно че идва есен, но още малко да се насладим на морски изгледи  Mr. Green

Срещичката както винаги беше супер, но си тръгнахме рано, че Дари нямаше никакъв шанс да заспи в тази весела компания  Laughing

# 671
  • София

Имаме едно съседче месец по-голямо от Митко което говори. Първо като го доближи моят разбойник и това момченце му вика "Митко" после взима телефонна слушалка (детска) и вика "ало тати идеш ли" едно момче му тръгна да му взима играчката и това му казва "аз ще ти кажа аз на теб" Направо ме разби.... още казва "самолет"

Тук да се смея или да плача  Joy

ПЛАЧИ!!!!!! Cry Аз преди се смеех, но сега ми се дорева!!!!! Mr. Green ooooh!

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 11:38 от Kиkи

# 672
Хилоууу

Вчера въпреки че ми тръгна каръшки беше много хубава срещичка,не сме се снимали много но все пак има няколко снимки..накрая се присетихме Ето двенки другите ще ги видите сами  Wink

А иначе БМВ-то на Мишко т.е. количката ни се счупи ,и сега трябва да събираме парички за "нова".Много ми е мъчно..ама..сега малко ще се разхождаме на ръце.Докато ни докарат една друга количка която ползвахме зимата..макар и тя да не е наред.Ще се оправим,здраве да е.

А иначе другата седмица(ако имаме возило) пак ще се метнем към Борисовата. Grinning

хайде хубав ден ви желая  Hug

# 673
Добър ден!

И моето дете казва съзнателно ма-ма както е писала CRLN,но да говори  хайде моля Ви се.......... Sinapovaaya,глътнах си граматиката и да ти каза не вярвам докато не го чуя с ушите си.

Мамчета,снощи гледах късната емисия новини по Про БГ и познайте кой видях в един от репортажите!?  Laughing  Laughing  Laughing

До скоро!

# 674
Добро утро и от нас Simple Smile
Ей ама добра разходкаа беше вчера  Mr. Green
А Вълканова цяла телевизионна звезда  Hug
Айде лек ден от нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт