Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 468
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • USA, Steak State
Искам отливка, ако за ароматизатор ще го ползвате...  Shocked

# 661
Аз по-масов парфюм от Елиън не познавам. Когато съм в центъра този аромат ме преследва навсякъде– по спирки, в трамвая, в магазина... Добре, че го харесвам, защото с този шлейф, който влачи...
Аз тъкмо вкарах ред в кутията с парфюми, Медитеранските ми градини са си променили цвета. Знам, че го правят винаги, не съм виждала да не се е случвало, но все си мислих, че е от светлината и ще ги опазя прозрачни ама уви пожълтели са! Значи не е от светлината, или може би е, защото седяха няколко дни на светло като бях на почивка... Има ли някой с Медитерански Градини, които не са си променили цвета да каже как ги съхранява?

ПП–  Shocked Ама как чист парфюм за ароматизатор! Ще получа сърцетрес, сакън недей!

# 662
  • София
Ох, аз чета опаковка и си представих шишето  ooooh! Разбира се, че кутията на Пойзън е зелена, а шишето е... черно да го наречем, много тъмно виолетово  Peace

# 663

Аз тъкмо вкарах ред в кутията с парфюми, Медитеранските ми градини са си променили цвета. Знам, че го правят винаги, не съм виждала да не се е случвало, но все си мислих, че е от светлината и ще ги опазя прозрачни ама уви пожълтели са! Значи не е от светлината, или може би е, защото седяха няколко дни на светло като бях на почивка... Има ли някой с Медитерански Градини, които не са си променили цвета да каже как ги съхранява?
Моите Laughing седят си на шкафа и нищо им няма Mr. Green

Да,Атти,забелязах Wink случва се,особено на мен да съм разсеяна Embarassed ама поне и аз веднъж да съм в час Wink

# 664
  • USA, Steak State
Rennie При мен правило за всички парфюми е да си стоят в кутията или ако са отливки или минита в друга малка кутия и в едно чекмедже, дето не го огрява слънцето.  Mr. Green У нас не е никога много топло, поддържам си 24 градуса и зиме и лете и така.

# 665
Можете ли да ми кажете някакъв парфюм с доминиращо ухание на лайка newsm78 дали изобщо има такъв?

# 666
TheBlackWidow, нямам климатик за съжаление и парфюмите ми бяха изложени на големи жеги две седмици, но нямаше как... В хладилника не можех да ги сложа, мъжете у нас нямаше да извадят бирата, за да си сложа аз ароматите.
goddess, да му се невиди каква късметлийка си! Много са смотани жълти, добре че на аромат го докарват още.  Mr. Green

# 667
Можете ли да ми кажете някакъв парфюм с доминиращо ухание на лайка newsm78 дали изобщо има такъв?
И на мен,и на мен..........много пъти съм си мечтала за такова нещо,ама си мълча,за да не ме помислите за луда,то не че сигурно вече не сте си го помислили Laughing

Единствените парфюми,които държа прибрани в кутиите им са:Шанел 5 пп,Алшими,Маржиела,Клое Иносент и Феминити ду боа...останалите ми радват очите,а и иначе забравям за съществуването им........сега да не ме линчувате Rolling Eyes

# 668
  • София
http://reirien.com/poison-esprit-de-parfum-by-christian-dior-5ml.aspx Това е момичета, само че е 30мл.

# 669
  • USA, Steak State
У нас женската част пие бира, не мъжката. В хлаидлника почти не можете да срещнете бира. Simple Smile  Идвайте в моя.  Mr. Green

# 670
Ами да ти е честит  Hug
Това си е истинска находка Peace
много е вероятно да е тестер щом е 30мл,но това няма никакво значение,чистия парфюм си е чист парфюм Wink

# 671
  • София
Красота  Heart Eyes да му се радваш много и никакви ароматизатори  Wink Ако не ти понася случайно, тук ще му се намерят желаещи  Peace

# 672
И на мен,и на мен..........много пъти съм си мечтала за такова нещо,ама си мълча,за да не ме помислите за луда,то не че сигурно вече не сте си го помислили Laughing

Единствените парфюми,които държа прибрани в кутиите им са:Шанел 5 пп,Алшими,Маржиела,Клое Иносент и Феминити ду боа...останалите ми радват очите,а и иначе забравям за съществуването им........сега да не ме линчувате Rolling Eyes

Да бе, кажете наистина, че да знам да не ги помирисвам никога.  newsm62

# 673
  • София
Не е тестер, просто е на сто години Laughing Ще го засиля към размените като нищо.

# 674
Мадмоазел не е, и алюра не е нито Елиън . Ще мина да видя тази орхидея и другите предложения. Истината е, че това не  е никак масов аромат. Не го срещам по обществени места иначе и на улицата ще спра да питам кой е, само да ми падне някоя мадама с него  Praynig

Това извънземно какво се явява  Rolling Eyes така ли да питам да не ме сметнат за хахо newsm78

сами си давате сметка колко съм в час с парфюмите.  Аз си ползвам основно Мадмоазел, просто Вераче и един Наф- Наф. Другите са ми все падарени, но не ми допадат особено и  си стоят в шкафа. еше ми се новичко нещо и ако не открия този който търся поне да е нещо което да се доближава.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 18:24 от беба28

Общи условия

Активация на акаунт