Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 377
  • 725
  •   1
Отговори
  • София

Коя е вашата най-близка парфюмна мечта? Кой е ароматът, който без колебание бихте посочили като първо желание сега и веднага? Може нещо притежавано, но вече привършено, може нещо, което никога не сте имали, но обожавате, а може и нещо, което си нямате и идея на какво мирише, но давате сърце и душа да притежавате на секундата Simple Smile

Представете си, че се намирате в магазин за парфюми, в който има всичко, наистина абсолютно всичко - мейнстрийм, ниш, ексклузиви, стари, нови, чувани и нечувани парфюми. Предлагат ви да вземете един, ама само един парфюм, без значение от цената и от вида. Кой ще е първият парфюм, който ще ви дойде да грабнете, преди да припаднете от вида на наличностите в магазина?  Mr. Green И внимавайте, охраната дебне зорко и няма да позволи хитрости Simple Smile

Заповядайте и дайте воля на въображението си  Hug Смятам, че никой не би отказал подобно щедро, макар и изненадващо предложение  Grinning

Предишната тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509083.0;topicseen

# 1
  • София
Ето ме!
Понеже съм на вълна Тиери (покрай зададените въпроси в предната тема) - едно голямо жълто Извънземно ще отнеса! Hug

# 2
  • София
Цоп, цоп Mr. Green Аз да благодаря на всички ви за бързите отговорчета и за помощта Hug Темичката е страхотна, следя ви с интерес и да...изчела съм почти всички темички досега Blush Агента от вас го научих и като питам някой за този парфюм всички ми се пулят.Никой не го познава Laughing Ама такава хвалба падна за него, че.....се изкушавам.А иначе знам, че не е скъп.Ама няма смисъл да го взема и да не го харесам изобщо..Имам такива няколко в шкафа и незнам какво да ги правя.Подарих няколко вече на приятелки и не ща този да е поредния в колекцията неползвани парфюми Simple Smile

# 3
Бързам да се разпиша и аз!
Темата е супер, Атти! Взимам 75 мл Untitled by Maison Margiela и бягам!

# 4
  • Варна
Атти,   bouquet

Пробвах днес ликьорено Извънземно. Е няма тагава гадост  Sick, просто ми скапа деня, стана ми лошо. Да не ги доближавам изобщо във всичките им разновидности  Tired

Нямам мечти май, няма нещо, което на всяка цена да искам да грабна, така да се каже - ок ми е без терзания.

# 5
Аз ще грабна Шанел 5 без да помисля дори, този парфюм прибирам винаги и отвсякъде  Crazy
В друг случай бих налетяла на Мадмоазел, но засега имам доволно количество, нищо че го пазя като очите си, та дори не смея да се пръскам! Наскоро го обявих за най - "бързосвършващия" парфюм на света, като гледам със всяко пръскане как се топииии...  Crazy Laughing

Атти мерси за хубавата темичка   bouquet Hug

# 6
  • Бургас
само един, как така само един, искам няколко ..... вероятно само Линстан меджик еликсир, но той е избора ми за момента, ако зададеш въпроса след месец сигурно ще е друг

# 7
...Имам такива няколко в шкафа и незнам какво да ги правя.Подарих няколко вече на приятелки и не ща този да е поредния в колекцията неползвани парфюми Simple Smile

Пусни ги в размените  Flutter
Агента в нииикаааакъв случай не взимай на сляпо  Embarassed

# 8
  • София
Essence на Нарцисо Родригес.. и ще бягам мнооооого бързо, докато не размислят за офертата.. купих го още когато излезе, любов от пръв поглед беше  Heart Eyes  Heart Eyes и не сме се разлюбили оттогава  Heart Eyes  Heart Eyes

единственото, което не му харесвам е цената  Mr. Green  Mr. Green

а пък колко мацки съм "зарибила" по него...

# 9
  • София
Знам един Есенс, който си търси нова стопанка... ако вече не си е намерил де...
Аз откак съм пуснала темата, се чудя аз какво бих забърсала така светкавично, ако нямам време много-много да мисля и да се чудя, че току-виж оттеглили офертата  Mr. Green Коко или Ейнджъл... най-вероятно да ги броя на онче-бонче - Коко-Ейнджъл-Коко-Ейнджъл... и накрая квото излезе, гепя и изчезвам  Mr. Green

# 10
  • София
Знам един Есенс, който си търси нова стопанка... ако вече не си е намерил де...

кой е той и защо си трае  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 11
  • София
Обещавам да прослушам въпроса  Peace

# 12
  • Бургас
 Grinning Един Алюр взимам, че ми свършва отливката, от останалите любими имам достатъчно. Heart Eyes

# 13
Атти,   bouquet

Както винаги страхотна тема.

Ако трябва да взема бързо решение - Хелиотропът на Етро. Отговаря на всичките ми изисквания - нямам го, искам го, скоро няма да го имам поради други приоритети.

# 14
Момичета, кого мога да изнудя за една много малка пробичка от Англомания  Blush Blush Praynig?

Общи условия

Активация на акаунт