Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 393
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
  • Belgium
Аз бих взела Chanel 5 O Premier  Heart Eyes

Toва е моят елексир в бутилка, пардон в буркан  Laughing

Имам си предостатъчно от него, но скоро ще имам път към Париж и дълбоко се замислям дали да не си взема още направо от бутика на Шанел  Whistling

# 16
Благодаря за темата Атти  bouquetПодозирам,че в предишния си живот си била член на Светата инквизиция Heart EyesТакава ситуация и в най-лошия си кошмар не  съм сънувала.Само един!!!Но все пак бих грабнала един от  ексклузивите на Шанел,без Гарденията и Руската кожа и препъвайки се под тежестта му ще изчезна бързо.После все пак бих опитала да се промъкна някак си и за един ексклузив на Герлен

# 17
О Мега-та. bowuu

Атти, чудна тема  bouquet
Лу, аз гласувам ЗА. Heart Eyes

# 18
  • София
Хахахахааа, от Инквизицията, викаш  Laughing По-скоро си представих, че когато стана мноооого богата и известна в своята област, няма да ми представлява никакъв проблем ей така да напазарувам 20-30-50 парфюма и да зарадвам хората, с които споделям хобито си  Hug Ето, оформя се чудесен списък  Crazy и досега нищо не се повтаря, което ми е много интересно Simple Smile

# 19
Хелоу парфюмни дами Hug Hug Hug
Атти - чуден въпрос с мнооооого възможни отговори при мен
Неотдавна ми се случи тази парфюмна лудост с Беж и пак бих го взела ( нищо, че ММ преди 10-на дни каза, че миришел на ОНЯ ГАДНИЯ омекотител - неясно кой, щото един и същ ту му харесва, ту му е гаден)
Днес след вчерашните бури с летящи тежки чадъри и шезлонзи е меко, спокойно, топло и аз се кефя на Lime Basil and Mandarin на Джо Малоун - разведрява ме идеално Hug Heart Eyes

# 20
Атти, Hug    bouquet за темата!

Към момента нямам парфюмни терзания,радвам се на ароматите,които имам. GrinningТа в този ред на мисли няма нещо,което неистово да ми се иска да грабна.Ако обаче трябва да взема,притежаван парфюм,то това ще е новата ми любов-Нинфеото предвид, че сега е лято. Peace

# 21
Атти,   bouquet.
Без колебания бих си взела буркан с О Премиер. Обожавам го! Heart Eyes

# 22
  • София
Елица, за съжаление Есенс вече е заминал по предназначение  Confused

# 23
Атти,   bouquet Hug

Какво бих взела,амиииииии май в зависимост от сезона или ,макар че като се замислих и един Беж на Шанел не бих върнала Thinking ще хвърлям чоп за последните два Wink

Есенс на Нарцизо мисля,че пътува Rolling Eyes

Тафи,много бързо изостави Филосикос,а толкова дълго мечта за него #Crazy

Почти не намирам прилика между Елиън ЕДП и Елиън сънесенс newsm78
Първия ми е трудно носим,затова се поразделих с него почти,а втория мнооого ми харесва Crazy

# 24
Парфюмът ,който ме мъ4и няколко дни е Royal Pavillion by Etro ,. #Cussing out.Ретро е,с бели цветя и цивет е,няма нищо общо с това което харесвам ,ама НЕ ТА НЕ!ИСКАМ ГО И НЕ ИЗДЪРЖАМ!Днес цяяяяял ден стоя в THe Circle и се 4удя дали да го взема и да остана без стотинка или да ида на море с някоя кинта.Моми4ето се видя в 4уо с мен  JoyУмирам от яд ,4е немога да си го взема. TiredНо ще го направя в най-скоро време
Втория ,който бих взела и побягнала е Relent by Etro(на въна Етро съм).Хубава и яка пудреност ,направо красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Есенс пътува Joy,даже ве4е трябва и да е пристигнал Peace

# 25
  • София
Аз бих отнесла един Voyage d'Hermes... но истината е, че от известно време насам не ме мъчат парфюмни страсти  Laughing

# 26
  • Sofia
Никакви парфюмни мечти не ме горят в момента.
Бих взела единствено това ангелче, и то повече заради красивото бутилче.

# 27
Аз бих отнесла един Voyage d'Hermes... но истината е, че от известно време насам не ме мъчат парфюмни страсти  Laughing
Bettie Page,моля те разкажи нещо повече за него,все се засилвам да го купувам на сляпо и после се спирам newsm78,а пробичка никой не дава и с право при тази цена Rolling Eyes

# 28
Тафи,много бързо изостави Филосикос,а толкова дълго мечта за него #Crazy
E,все пак изборът трябва да падне на един аромат. WinkИначе много парфюми бих отнесла,особено пък ако не е лято. Crazy

# 29
  • Враца
Womanity .....  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт