Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 874
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Летяща кравичке,......Видях ги,но не коментирах нищо,защото си помислих,че показваш просто някакви модели на рокли на кука от списания!А те били плитени от теб  #Crazy Сега влизам в темичката и разбрах за това  Embarassed Толкова са перфектни,че направо.......нямам думи  Peace
...................Невероятна си и роклите също   bouquet
Божеее и аз съм от тия  Weary, помислих че са показани модели, а пък то било изплетено от теб. newsm09 smile3501

Еееее, ама красота, направо нямам думи!!! smile3501smile3501smile3501smile3501smile3501

# 61
И аз съм от тях какۥ Сийке, недоразбрала.  newsm09
 smile3501 smile3501 smile3501 и от мен!

# 62
  • Варна
идейки:

# 63
Това са снимките за новия ми сайт. А както казваше баба ми - "Маймуни с трици не се ловят". Ако ще продаваш по интернет, трябва да покажеш стоката добре.

Снимките са правени от Креми двойна доза. Тя е великолепна.

А от всичко приготвено за тази колекция, тази жилетка е единственото предизвикателство за мен.

# 64
  • в баира
Жилетката е уникат!!!

# 65
А от всичко приготвено за тази колекция, тази жилетка е единственото предизвикателство за мен.

Ихаааа, жилетката е супер. А как ли изглежда в гръб? Simple Smile

Маци, честит имен ден на щерка ти! Да ти е жива и здрава и много да те слушка.  Hug

Сиси, и на мен с тази подплата ми харесва повече!

ivanova222, добре дошла. Страхотни каренца, и добре аранжирани!  Laughing

Анелина, не виждам линка за цветето  Thinking

temenuga2, да на гушкаш "преждо-държача" от мен!  Crazy  Hug

vladjjj, полата страшно много ми хареса!!! Браво!

dodofit, шапката е супер! Аз по тази схема започнах една с прежда софис, но стои прекалено лигаво и мисля да я разплитам а и някак не ми отива... стои като презерватив, както казваше една колежка

А за колосването имам това- домашни методи за колосване. Simple Smile Мисля тия дни да пробвам този с желатина за една шапка и после ще покажа резултата.

Пуфи, мерси за синята темичка!

mar4elita, ще се караме!  Crossing Arms Стига с тея красоти, че нямам място на писито вече.  Blush Каква ли е преждата на синята блузка, много ми хареса.  Flutter

sorry за дългия запис, но не съм писала два дни и трябваше да си наваксам  Mr. Green

# 66
  • Стара Загора
Страхотни плетива правиш Летяща!Фен съм ти. newsm20
иванова-каква е преждата ,с която си плела жълтитите салфетки?

# 67
pepito21,мерси!Нещо не ми върви с пускането на постовете  днес Embarassed
Това е линка
http://club.osinka.ru/topic-81542

# 68
Летяща - нямам думи за тази жилетка просто.
Мацата - благодаря и честит да и е вашият празник  bouquet
влади - полата е много хубава, а сукмана нещо не го виждам добре. Има ли шарки или така ми се струва.
иванова - на мен оранжевкото ми хареса.

Това ми хареса:
http://www.10pix.ru/view/3021/1911859/
http://www.10pix.ru/view/4183/1915789/

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 22:50 от zoo

# 69
pepito21 написа:
temenuga2, да нагушкаш "преждо-държача" от мен!  Crazy  Hug

pepito21, вече нямам възможност,  защото си заминават за София, но ние с майчето си обещахме още срещи като гостуват отново в Ямбол. То аз и днес не посмях да го направя, макар, че много ми се искаше...това ни е първа среща, а някои майки не обичат да целуват децата им или да ги прегръщат непознати (разбираемо е, пък и аз съм медицинско човече и не се сърдя, нормално е).  Докато ние двете, главните действащи лица на плетаческата седянка  се хвърлихме в историята на нашето плетаческо минало, таткото се занимаваше през цялото време с "шефа" (баш тъй ми го представиха при запознаването) На практика  "преждо-държача" стоя при нас само за снимката, но за части от секундата с няколко ловки движения успя да си омотае крачетата с прежда! Майчето на преждодържача скоро ще се отчете с много хубава черна рокля, която бърза да изплете за една тийнейджърка.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 00:02 от temenuga2

# 70
# 71
  • Варна

Ако искаш да ти дам още снимки за тези модели?

# 72
Летящата, Жилетката е наистина предизвикателство - Много е шик Hug

# 73
  • Русе
Здравейте, девойки! Simple Smile))))))))
Отдавна не съм ви навестявала.
Честит рожден ден на патерици на Цануша и Зоо - бъдете щастливи, здрави, обичани и творящи!
Цанушка, очаквам на следваща русенска среща вече да се видим на живо и с теб Simple Smile))))))))))
Летяща! И тук да изкажа огромното си възхищение от творенията ти! Роклите са прекрасни, жилетката е фантастична, снимките са жестоки! Единствена забележка - трябваше ти да си в ролята на манекенката - сигурна съм, че резултатите щяха да са още по - забележителни!
Сиска, жестока си и в паяжината, и в роклята! Представям си какъв фурор предизвикваш сред обкръжаващите в тези дрехи! Simple Smile)))))))))))))
vladjjj, полата е станала супер! Simple Smile)))))))
Маце, честит празник за теб и рожден ден за дъщеря ти! Simple Smile))))) Дано има щастливо детство и да ви носи само положителни емоции! Simple Smile))))))))))
Желая на всички готин уикенд!

# 74
  • Севлиево

Летяща! И тук да изкажа огромното си възхищение от творенията ти! Роклите са прекрасни, жилетката е фантастична, снимките са жестоки! Единствена забележка - трябваше ти да си в ролята на манекенката - сигурна съм, че резултатите щяха да са още по - забележителни!

Аз съм на същото мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт