Професионални серии за коса - 11

• 128 406
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Аз продължавам с циментената вълна. Някой знае ли как се използват тези ампули?

http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Forcintense-3-15ml

След измиване с шампоан Bain de force, подсушаваш леко косата с кърпа. Нанасяш първо ампула Forcinterne и разпределяш по цялата дължина на косата чрез разресване само с пръсти. Оставяш да подейства от 3 до 5 мин., след което добавяш малко топла вода, масажираш няколко секунди и изплакваш. Отново подсушаваш леко и повтаряш процедурата с другата ампулка - Forcexterne.
След нанасянето и на двете ампулки е желателно да направиш затопляне на косата.
Процедурата се прави веднъж в седмицата в продължение на три последователни седмици Peace  

А това, че ползвам и веднъж на три седици по-силната вита-цимент пречи ли ?
Много благодаря.  Simple Smile

# 106
Ползвала съм 2-3 неща на Фармавита, включително и ойл-нон-ойл, но не бих повторила. Недолюбвам навъдилите се италиански марки за коси, които дори се правят в един и същи завод.
Но щом ти си доволна, не трябва да те интересува кой какво мисли, важното е да ти се отразяват добре  на твоята коса, защото досега не съм срещала продукт, от който абсолютно всички да са доволни.

# 107
просто ми стана любопитно има ли доволни и точно от кои продукти на тази марка.
иначе засега от тази маска съм много доволна-дори мъжа ми без да знае че ползвам нещо ново направи изказвания че косата ми е станала по-хубава и е добила някакъв блясък. Crazy

# 108
А как се казва маската? Може аз да не съм попаднала на подходящи продукти и си правя грешни изводи

# 109
А как се казва маската? Може аз да не съм попаднала на подходящи продукти и си правя грешни изводи
farmavita-mas hydro repair-това е името на маската.иначе има и шампоан от същата серия но още не съм го ползвала и нямам мнение.

# 110
Привет,
коя маска имаш предвид - тази с кокосовото масло ли?

Алена, тази - http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Intense-Hydrator-Treatme … amaged-Hair-250ml

# 111
А това, че ползвам и веднъж на три седици по-силната вита-цимент пречи ли ?
Много благодаря.  Simple Smile

Ами аз смятам, че е индивидуално и зависи преди всичко от състоянието на самата коса. Вита-циментът си е нормално да се ползва веднъж в месеца, може и малко по-често, както правиш ти, стига косата наистина да има нужда и да я чувстваш добре след това. При положение обаче, че ще слагаш и от другите ампули, мисля, че е добре да изчакаш поне седмица, след като си направила и последната процедура с Форсинтенз, и тогава да сложиш отново концентрата. А дори и да го пропуснеш и да изчакаш повече време, не мисля, че ще сбъркаш, Форсинтенз са също много силни и концентрирани ампулки и ефектът им трае дълго време. На 3 седмици - добре, но като ударна терапия при положение, че през останалото време ползваш само шампоан и маска. Иначе е възможно да пренаситиш косъма. Просто така си го мисля, не знам доколко съм права.

Аз самата Форсинтенз не съм ги ползвала в този им вариант, а по-стария, когато бяха 5 бр. и се слагаха съответно на 5 последователни измивания. Тоест след концентрата съм ги ползвала около 2 седмици и след още 2 - пак концентрат. Бях повече от доволна от ефекта, а косата ми беше прекалено изгоряла. Споделям го просто като информация  Peace

# 112
  • София
Здравейте и от мен  Grinning Бих искала да ви попитам дали продуктите за коса, продавани в аптеките биха могли да се отнесат към професионалните ( например Phyto, Nuxe, има още, на които съм ползвала мостри, но не им помня имената; все пак имам предвид продуктите от по-висок ценови клас)? Питам, защото по салоните съм срещала много марки, които са прекалено комерсиални и не са само за професионална употреба, а дори и при такава ефекта повечето пъти е бил далеч от "уау".... Дано сте ме разбрали правилно, че в момента нещо съм емоционална.......

# 113
Не, не са професионални, защото не се използват от професионалисти, т.е. фризьори. Но това не значи, че не са качествени  Grinning

Обаче това не ги прави лечебни или медицински, това е чисто и просто решение на производителя да продава в аптеки  Grinning

# 114
Хайде и аз да се разпиша в темичката. Simple Smile

Най-после и аз се сдобих с продукти на Керастаз.
Влезнах във фризьорския салон с идеята да си взема маската от циментовата серия + няколко ампулки вита цимент, че косата ми вече е в трагично състояние Embarassed
Там обаче ме убедиха, че е по-добре вместо маската да си взема друг продукт, който се нанася преди преса CIMENT THERMIQUE, тъй като аз използвам често пресата и аз им се доверих.
Взех CIMENT THERMIQUE + ампули вита цимент  Peace

Надявам се да не са ме излъгали .... и да остана доволна  Confused

# 115
Много съм доволна от това на CHI хидратира добре и косата става мека и гладичка и е с термозащита.
http://www.strawberrynet.com/haircare/chi/silk-infusion-silk-rec … ing/96395/#DETAIL
Доволна съм и от маската на Schwarzkopf Repair Rescue Treatment първите пъти я ползвах като балсам и не останах очарована после реших да я използвам както препоръчват и  се харесахме  Grinning
И да попитам дали ще е удачно на плажа да си слагам масло от жожоба на косата дали ще я предпази от пресушаване?

# 116
Хайде и аз да се разпиша в темичката. Simple Smile

Най-после и аз се сдобих с продукти на Керастаз.
Влезнах във фризьорския салон с идеята да си взема маската от циментовата серия + няколко ампулки вита цимент, че косата ми вече е в трагично състояние Embarassed
Там обаче ме убедиха, че е по-добре вместо маската да си взема друг продукт, който се нанася преди преса CIMENT THERMIQUE, тъй като аз използвам често пресата и аз им се доверих.
Взех CIMENT THERMIQUE + ампули вита цимент  Peace

Надявам се да не са ме излъгали .... и да остана доволна  Confused

Аз останах много доволна от ампулката вита-цимент ! Но защо да не ползваш маската+шампоана, а само термичното мляко?  Thinking
И би ли казала на каква цена ти продадоха ампулата?

# 117
Ампулата я  взех за 18 лв. Дадоха ми и мостра на шампоана Bain de force /не съм сигурна точно как се пишеше  Confused /
В салона ми препоръчваха за цялата серия, но в момента нямах толкова пари и затова
взех само термичното мляко и ампулата.
Ще пробвам мострата на шампоана и ако ми хареса, другия път ще взема него + маската.  Peace

# 118
Помислих, че те така са препоръчали и ми стана интересно. Дано останеш доволна и в този вариант.  Simple Smile Моята косичка е толкова зле, че ако не ползвам целият комплект, мога да си купя бръсначка.  Mr. Green

# 119
 Iliana__ да за маслото от жожоба. Само слагай по много малко, разртивай хубаво между пръстите и бръсвай леко, защото ако е повече ще стои мазна. Особено за солената вода ще помогне страшно много.

Общи условия

Активация на акаунт