Професионални серии за коса - 11

• 128 379
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Да, аз като се замисля никога не съм ползвала една цяла серия, в пълната й цялост имам предвид. А може би тук се крие ключа от палатката  Laughing. Защото тези продукти са разработени да се приложат в последователност и само всички накуп биха дали добрия резултат, а произволното комбиниране може би влошава положението.

# 181
И аз не съм много стриктна. Но като се замисли човек в циментова серия има  - в шампоана има циментово вещество, после ампулка, после маска и то се е насъбрало повечко от него  Laughing

# 182
Благодаря ви момичета  Hug

# 183
  • Belgium
Някой ползвали е шампоана на Лореал Проф Age Densiforce?

Някакви отзиви? И за каква коса е подходящ според вашия опит  Laughing

# 184
  • в 1001-та нощ
имаше едно мнение на Lauren в тази тема за него – ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512506.msg15842138#msg15842138 (в края на цитата)

момичета бихте ли помогнали? Praynig
търся си шампоан и маска за коса\със без отмиване-без значение\за уплътняване на косъма?от многото боядисвания,пресите и сешоара много е изтъняла.
бихте ли ми препоръчали такива продукти но не много агресивни?трябва да търся нещо със силикон ли? newsm78нали той действа за уплътняването на косата?
Бих ти препоръчала две серии които са подходящи за твоите проблеми от продсуктите на Керастаз. Това са RESISTANCE Bain Age Recharge с маска  RESISTANCE Age Recharge и ампули за скалпа LIPO-RECHARGE. Другата възможност е да използваш най-новата серия AGE PREMIUM състояща се от вана (което е шампоан), маска и много фин лак от същата серия. И двете серии са с наименовяанието "AGE" заради което много от жените смятат че това са серии само за коса на жени в зрялза възраст, но това далеч не е така, тези две серии могат да се използват и от мноог млади момичета с изтъняващи коси и леки проблеми на скалпа. Гласувам с две ръце за тези серии  Hug От Експрет мога да препоръчам  Age Densiforce, състояща се от шампоан и желе маска за изтъняващи коси. Маската е с  много финни брокати в нея, поради което придава уникален блясък на косата.

Аз съм си поръчала маската.

# 185
  • Belgium
Благодаря за отговора Laughing

Ще ми е интересно да дадеш после отзиви и за маската  Laughing

# 186
  • в 1001-та нощ
Честно да ти кажа - не, че нямам с какво да се плескам... Joy имам даже за година напред сигурно, но ме поблазни това с брокатчето....ами се иска да й вкарам малко сияен блясък....

Предполагам, че очакванията ми са засилени...от желанието, но...веднага ще докладвам - какъв е резултатът. За шампоана четох, че няма такъв ефект и е за възстановяване на слаба коса, затова не го и взех, че имам доста шампоани вече Wink))).
Ако съм доволна от маската (едва ли е лоша, дори да не внася блясък) - по нататък ще взема и него Wink)).

Ти с каква цел се ориентираш към шампоана?

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 18:41 от a.l.e.n.a

# 187
  • Belgium
Точно защото съм с тънък косъм, се ориентирам към този шампоан и се надявам на плътност и обем  Laughing

От серията за обем на Лореал Проф не останах доволна, дано този шампоан да по-добър  Laughing

# 188
  • в 1001-та нощ
ами по-скоро не, като че ли - ако правилно разбирам теб и обяснението в сайта - четейки как е описано действието - оставам с впечатлението, че работи върху косъма - да го възстанови - подхрани, а не върху цялостния изглед на косата - като обем и плътност

копи-пейст от сайта =>"
Цитат
age densiforce shampoo

Age-defying starts with this lightweight bodifying shampoo, enriched with Omega 6 derivatives and Lipid Ester.
It nourishes and helps to restore shiny hair from root to tip.

How to Use
Distribute evenly through wet hair and lather. Rinse thoroughly. Repeat process if necessary."

от тук
=> http://www.lorealprofessionnel.co.uk/_en/_gb/products/feature/si … rce-shampoo.aspx?

# 189
Мен днес ме миха с Керастаз, бях при едно "Светило" в областта на услугите за Бургас. Та след шампоан цимент,маска цимент, преди сешоар ме намаза с това : http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=185&products_id=373 вместо с термичното мляко от циментената серия.

newsm78

# 190
  • в 1001-та нощ
и какъв е ефектът?
ти с проблем ли отиде?

# 191
Мен днес ме миха с Керастаз, бях при едно "Светило" в областта на услугите за Бургас. Та след шампоан цимент,маска цимент, преди сешоар ме намаза с това : http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=185&products_id=373 вместо с термичното мляко от циментената серия.

newsm78
За кое светило  става на въпрос ? Laughing

# 192
Да, моята коса е много проблемна в момента, по-назад съм писала. Да не се повтарям. Резултатът е - мека коса, но никаква форма.
При Ангел Трендафилов опитах, естествено не ме суши той, а поредната ученичка. Съответно по-ужасен сешоар не бях имала,но не ми се разказва.  Stop

# 193
Да, моята коса е много проблемна в момента, по-назад съм писала. Да не се повтарям. Резултатът е - мека коса, но никаква форма.
При Ангел Трендафилов опитах, естествено не ме суши той, а поредната ученичка. Съответно по-ужасен сешоар не бях имала,но не ми се разказва.  Stop
Разбирам,за съжаление  вече повечето са със ученички. Но и между тях  има  добри  Peace
Харесали ти  крема на Лореал ? На мен много ми харесва коприната на Чи ,харесва ми как ухае, .косата става мекичка, и като че ли  по лъскава Crazy

# 194
Косата стана наистина лъскава, но просто бях изненадана, че не ползва третата стъпка на цимента.

Да, повечето са с ученички, но аз ако искам просто някой си да ме изсуши, ще отида в първия салон, в който се блъсна. И няма да заплатя голяма сума за никакъв резултат.

Общи условия

Активация на акаунт