Професионални серии за коса - 11

• 128 571
  • 750
  •   2
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Люлякова ,

благодаря и на теб за разясненията Wink)) "колкото повече - толкова повече" Wink))   bouquet  bouquet  bouquet

При положение,че:
Това, че няма амоняк в Иноа не бива да ви подлъгва  Wink

Има просто друго изрусяващо, дето не мирише, но 9-тте % окислител пак щипят леко, просто този олео гел омекотява нещата.

може ли да се каже, че са по-щадящи? Честно казано - не ме вълнува особено дали обонянието ми ще бъде пощадено за няма и час - а косата? А си мислех, че безамонячните са по-малко агресивни към косата и скалпа, а то май се оказва малко - "заблуда на врага" май newsm78 ?

# 556
B & C   боядиса ли се с Иноа или още не са ти пристигнали нещата?
Преди около 2 седмици направих огромната грешка, да отида на фризьор и ме боядисаха с Luocolor. Останах страшно разочарована и недоволна от резултата. Sad
В момента съм на село при баба ми и тук ще ми е трудно да се боядисам дори и с Palette, та какво остава за Inoa Rolling Eyes
На 30 септември летя за Виена и като се прибера тогава ще се боядисвам. Много се надявам до тогава да са пуснали ако не Inoa, то поне Essensity в магазинът от който пазарувам.
Щом се боядисам, веднага ще пиша.

Люлякова, всеки мъж си има слабо място  Mr. Green

# 557
  • в 1001-та нощ
А какво точно не ти хареса?

# 558
  • Бургас
Има вече отзиви от Fiberceutic  на Лореал Проф серума на френския форум, който чета. Две моми французойки  Laughing споделят, че са много впечатлени, едната от 3 нанасяния е спасила много захабени краища от отрязване

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 20:21 от vivi.vivi

# 559
Здравейте, виждам че има много дами, които се грижат за прекрасните си коси,което е страхотно!!!
 Искам да попитам за някакъв спрей за обем в корените,от който сте доволни.

# 560
  • в 1001-та нощ
Има вече отзиви от Fiberceutic  на Лореал Проф серума на френския форум, който чета. Две моми французойки  Laughing споделят, че са много впечатлени, едната от 3 нанасяния е спасила много захабени краища от отрязване

спомням си като четох как действа, че е същото като технологията с водната молекула Intra Cylane  на Volumorphose Kerastase,те нали са в една група - нищо чудно да ползват една технология при еднотипни продукти
а за намаленията - парите никога на никого не са в повече, но Hug  при желание се намират- аз обаче имам истински угризения за покупките си в последно време;
за мястото също се води война
но най-много ме дразни, че комплектите са с шампоан....какво да правя една колекция с 10 шампоана, като - от всички продукти най-малко вършат работа....все гледам да хвърлям пари за следващите продукти Tired

Здравейте, виждам че има много дами, които се грижат за прекрасните си коси,което е страхотно!!!

L'Oreal Professionnel Tecni.Art Volume Architect http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professional-TecniArt-Volume-Architect-125ml

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 22:22 от a.l.e.n.a

# 561
L'Oreal Professionnel Tecni.Art Volume Architect http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professional-TecniArt-Volume-Architect-125ml
Аз по-скоро да дам негативен пример... Мус за обем в корените на Лореал Професионел:
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=185&products_id=611
Не е нищо особено, не че вреди, но и полза от него няма... ще се насоча към друго.

# 562
  • Belgium

Аз мога да ти препоръчам пяната за обем на Rene Furterer - много съм доволна от нея  Peace

http://www.beautyexclusive.com/rene-furterer-volumea-volumizing-mousse.html

# 563
И да споделя вече по-дълготрайни впечатления от серията Форс вектор: шампоанът и маската придават блясък (който обаче по принцип не липсва на тъмната ми коса, така че не мога да преценя доколко ефектът е тъкмо от тези продукти), но някак ми смачкват обема. Подозирам, че сухите коси (моята не е такава в корените) биха се чувствали по-добре.

Най-доволна съм от термичния крем против накъсване, прави дължините меки, гъвкави, живи... Сега видях, че този крем нещо е изчезнал от сайта на "Златна рибка" обаче.

# 564
  • в 1001-та нощ
Аз по-скоро да дам негативен пример... Мус за обем в корените на Лореал Професионел:
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=185&products_id=611
Не е нищо особено, не че вреди, но и полза от него няма... ще се насоча към друго.

Ще споделиш ли как ползваше муса, какво очакваше и какво се получаваше?

# 565
А какво точно не ти хареса?
Не ми хареса обслужването  Twisted Evil
Боята Luocolor не е лоша, но не е за всяка коса. Аз има доста бели косми и в момента си личат от 1 километър  ooooh!
Като ми остане време, а и като изпробвам повече видове бои за коса, може да пусна или нова тема или тук да напиша за личните си впечатления от различните видове бои.

# 566
Алена, ами то няма чак толкова за споделяне: очаквах тъкмо обем в корените (за каквото е и продуктът), а той не се получаваше. Поне не нещо видимо, различно от ситуацията, в която не съм слагала стилизант. Тоест, с него и без него косата ми си беше същата... Ползвала съм и Phytovolume actif на Phyto:
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-volume-%D1%81%D0%B … -pid30013986.html
Пак същата работа, плюс леко раздразнение на скалпа (не съм сигурна дали е точно вследствие на употребата му или някакво съвпадение се е получило, ще подновя пак ползването, за да съм сигурна, че наистина не съм доволна, защото като цяло съм фен на Фито).
Така че нещо не ми върви със стилизатите за обем в корените. Все още търся своя продукт.

# 567
  • в 1001-та нощ
 newsm78 newsm78 newsm78 сега като гледах пак второто видео - с Orlando Pita за Resistance - виждам, че той обяснява, че това е терапия в две стъпки - едната с Concentre Vita Ciment за вътрешността на косъма и Concentre Vita Topseal за външната обвивка на косъма.
Еми - аз второто изобщо не съм подозирала, че го има и правих само с първото, но пък виждам, че второто е съдържимо в Ciment Anti Usure, от който поне първия път сложих и наистина ефектът беше добър....но не е концентрат Cry((

При Вас в салон и от двата концентрата ли слагаха?

# 568
  • в 1001-та нощ
Алена, ами то няма чак толкова за споделяне…
имах предвид именно да споделиш къде впръскваш –само в корените или и по дължините, от какво разстояние, как оформяш после ..

моите впечатления са, че линията техно-арт придава естествен завършек – както Лорен предупреди за тези продукти; имам предвид, че после косата изглежда все едно не е пипана, а си е оформена така естествено;
малко ми е трудно да се изразя, но няма гротесков изглед, какъвто може да добие със силни продукти – винаги си личи, че нещо е правено и има пресилен ефект

когато аз търсих за себе си продукт – за първи път, от както ползвах стилизанти – разглеждах предложения със слаба фиксация – като се колебаех между 2 и 3; с идеята да не са твърде агресивни към скалпа и косата и при нужда да ги ползвам ежедневно (засега само след измиване стига, дори лак не се налага)

и косата  е леко вдигната в корените, естествено

виждала съм момичета, които си вдигат бретоните – като гребен на петел (нямам предвид, че ти това искаш) – е това мисля няма да стане с продукт от серията, дори с много пръскане – онзи ефект на гипсиране

в твоя случай може би за по-силен ефект е трябвало да вземеш първия продукт в серията full volume extra blow-dry volume mousse със степен на фиксация 5

# 569
newsm78 newsm78 newsm78 сега като гледах пак второто видео - с Orlando Pita за Resistance - виждам, че той обяснява, че това е терапия в две стъпки - едната с Concentre Vita Ciment за вътрешността на косъма и Concentre Vita Topseal за външната обвивка на косъма.
Еми - аз второто изобщо не съм подозирала, че го има и правих само с първото, но пък виждам, че второто е съдържимо в Ciment Anti Usure, от който поне първия път сложих и наистина ефектът беше добър....но не е концентрат Cry((

При Вас в салон и от двата концентрата ли слагаха?

Това се две отделни салонни процедури. Едната е само с концентрат Vita Ciment, другата - с Vita Ciment + Topseal, "двойно" възстановяване отвън и отвътре. Аз съм правила само първата - и вкъщи, и няколко пъти в салон. Няма нищо погрешно, че ползваш само едната ампулка.  

На същия принцип са ампулите Forcintense за домашно ползване, макар и с по-ниска концентрация на активните съставки. Първо се слага ампула Forcinterne за запълване "отвътре", непосредствено след нея Forcexterne за външната обвивка.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 20:20 от La mademoiselle

Общи условия

Активация на акаунт