Професионални серии за коса - 11

• 128 529
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
а лореалското, което си ползвала ка се казва?
До колкото разбрах са ползвали  Loreal Expert  Color Equalizer и аз него мислех да си купя, но сега вече не знам какво да купувам.
Color Equalizer или Injection de force? Кое е по-добре? А и при мен има още един проблем....нали искам да се боядисам с безамонячна боя и при нея мисля, че е нежелателно да се използват подобни продукти.
Ето на това му се казва Die Qual der Wahl  Tired

# 586
  • в 1001-та нощ
а дали Лореал и Керастаз предлагат тестери - срещу заплащане - за маските например и т.н.продукти;предполагам, че Керастаз - едва ли - щом са за салон, но Лореал поне?

поне аз май не съм виждала, макар, че днес видях комплект -шампоан Керастаз + безплатна мини маска в кутийка -30 мл?

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 13:54 от a.l.e.n.a

# 587
Продуктите на  Loreal Expert също са предназначени за фризьорски салони и нямам представа дали имат тестери, а за Kerastase съм виждала с очите си тестер на маска за коса и Lauren беше споменала, че фризьорите трябвало да ни дават тестери, при покупка на някакъв продукт, но на мен никога не са ми давали. Купувала съм по 3 продукта и вместо тестер, ми дадоха една малка книжка с продуктите на Kerastase и в нея ми написаха цените.  Simple Smile А тук в България, дори и книжка не ми дадоха Crossing Arms

# 588
Ползвала съм Color Equalise за преди боядисване. Доволна съм много от нея, жалко, че изчезна от Златна рибка. И други неща изчезнаха, примерно ампулката от серията Shine blond. Тя пък беше прекрасен матиращ продукт, с доста по-дълготрайно действие от шампоана Silver, освен всичко и подхранваше и омекотяваше косата много добре.

Всички ампули на L'Oreal professionnel, с изключение на тези за косопад са за салонни процедури. Съответно, не ги продават. Бях споменала, че преди години в салон ми взеха 25 лв. за терапия с Power repair B. А в Златна рибка струва само 6 лв.

Тестери и на мен никога не са давали, но специално за Керастаз - явно има, просто не във всеки салон предлагат такива. Малко по назад в темата една съфорумка беше споделила, че е получила тестери и подаръци при поръчка от www.hair-shop.info. Тестери на ампули обаче - със сигурност не. От една страна, почти всички са за употреба в салон, от друга - една ампулка е достатъчно малка и по принцип предназначена за едно нанасяне. Тестер, ако има такъв, би трябвало да е още по-мъничък, но при това положение доникъде няма да стигне и едва ли ще може да се прецени какъв е в действителност ефекта. Вече за маски и шампоани е друг въпроса - желателно, дори задължително е да предлагат мини разфасовки, достатъчни за 1-2-3 нанасяния. Такива от 30 мл. виждам, че ги има в някои сайтове и ги определят като размер, удобен за пътуване.

# 589
Ооо...сега се сещам, че в Златна рибка периодично пускат умалени размери на шампоани и маски. Струваха някъде между 5 и 10 лв. За количеството - не помня точно. Така че... явно и Лореал си имат мостри  Peace

# 590
  • Belgium
Kerastase имат тестерчета, които са като мини шампоанчета или мини кутийки с маска, много са сладки  Heart Eyes

Давали са ми такива в Гърция. В България не са благоволили да ми дадат до сега  Crossing Arms

Ето ги как изглеждат:

# 591
Ох, вярно са много сладки, страхотни са   Heart Eyes
Ама защо наистина в Бг не дават и то при положение, че ги питаш, а си им и редовен клиент  #Cussing out

# 592
Ох, вярно са много сладки, страхотни са   Heart Eyes
Ама защо наистина в Бг не дават и то при положение, че ги питаш, а си им и редовен клиент  #Cussing out
Не само в България, ами и в Австрия не дават или ако дават, то дават, но не на всеки. Явно ние не сме заслужили  Crossing Arms
Аз преди време исках да си купя крем за лице от аптеката и ги попитах дали имат тестери. Отговориха ми, че нямали, но моят син нали си е нахален, реши да провери, къде и какво има в аптеката и като отвори едно чекмедже, щяха да ми изскочат очите, като видях какво има в него. Беше пълно с най-различни тестери Close
Тестери винаги има, но те са предназначени само за специални клиенти и за работещите във фризьорския салон Rolling Eyes

# 593
  • в 1001-та нощ
еми аз цял ден се въздържам да пиша, че ....все словестни плесници ми озаряваха клавиатурата в посока тези, които ни лишават от тестери Embarassed

не ми се вярва процесът да е хаотичен и без насоки от производителя за най-добра практика - кога и как да се дават;
не ми се вярва да се предоставят на фризьорите с плащане, по-скоро на определено количество закупен продукт - им се предоставя и количество тестери, които те пак влагат в работата си, вместо да раздават

реално погледнато - клиенти - ако искат да пробват продукт - може да го пробват в салона и това малко обезсмисля раздаването на тестери, но ако не са клиенти нам салона, а искат да си купят маска....трябва да могат и да я пробват

точно се чудех-ако има такава политика на работа с тестерите и тя е включена в договора - дали производителят се интересува  дали тя се спазва от другата страна и дали има санкции

защото едва ли някой потребител като нас би се хвърлил да се оплаква, но аз лично бих – защото в случая съм „третата страна по договора” и от мен се облагодетелстват другите две страни и ако имам права – „газ до дупка” (ако ми се занимава) - само трябва да е от конкретен салон/магазин и т.н.

явно да се прибират тестерите - не е само българска практика, жалко, че я няма Лорен да сподели как е в действителност; аз имам няколко приятели фризьори – ще питам тях, като се видим

сега в този план – като разглеждам продукти на лореал или керастаз -най-често влизам на страниците им за САЩ или Великобритания; имаха и някакви за България –поне Лореал – нооооо много бедна-отгоре, отгоре, колкото салоните да се ориентират къде да поръчват, без онлайн магазини представяне на продуктови линии…никаква ориентация към крайния клиент

сега реших да вляза пак –да видя салони, където се предлага Лореал и?!?!?няма я страницата; липсва и препатката от корпоративния сайт- направо сме заличени (не ч това, което го имаше беше нещо) – дали са настъпили котето или ъпдействат сайта?!?!??!

за сметка на това – от седмица ми се набива на очи сайт за продуктите на Лореал на дребно – Елсев и т.н.

не знам какво се случва, дали друга фирма вече ги представлява за България или се сменя политиката към страната ни като слаб консуматор (и как не– ако масово купуване от интернет- по ясни причини) …но ще следя….чат пат 

# 594
  • в 1001-та нощ
П.П днес в Дима стил видях "Кератинова терапия за копринено мека здрава коса"  

Цитат
Това е нова технология за по-добро проникване на възстановяващите продукти в косъма, базирана на комбинацията между ултразвук и инфрачервени лъчи без нагряване. Принцип на работа: високочестотните вибрации превръщат водата,протеините и подхранващите субстанции в микроскопични частици и така те навлизат безпроблемно в косъма. Инфралъчите улесняват проникването на молекулите на полезните съставки,възстановяват еласичността на косъма и изглаждат перфектно кутикулата. Ефектът е невероятен! Блестяща, здрава и копринено мека коса!

прилича ми на обсъжданата наскоро терапия, но не знам за цената - ще питам

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 20:48 от a.l.e.n.a

# 595
  • Бургас
Последният път  фризьорката ми предложи някаква терапия с преса, точно като тази, спомена за цени 20-30 лв, но аз не вничавах много в час  Grinning а то като ви чета за какво цени говорите си е чиста далавера. Освен ако не са необходими 10 процедури, за да има ефект и то всъщност ще си излезе същото

# 596
  • в 1001-та нощ
имаше един въпрос наскоо за подобна терапия и Мис Нели представи и други гледни точки - за рискове и увреждане

като цяло - от това, което аз изчетох за онази терапия - останах с идеята, че е за трайно изправяне; а тази тк и твоята - не знам същите ли са - за тази ще питам, но посочената от мен няма да е за 20-30лв   Peace

посоченото то мен не е с  преса (само така изглежда уреда), а
Цитат
комбинацията между ултразвук и инфрачервени лъчи без нагряване

# 597
Аз посъветвах a.l.e.n.a да не прекалява с покупките, но и аз самата се нуждая от подобен съвет Mr. Green
В момента чета за продуктите на Rene Furterer и много ми се иска да ги пробвам. Спомням си, че съм чела за тях в една от старите теми, но вече нищо не си спомням.
В момента имам шампоани и маски на Loreal, Kerastase и Joico и реално погледнато не се нуждая от още продукти, но все си мисля, че може да има нещо още по-добро и аз да го пропусна, та за това ми се иска, хората, които са пробвали повече продукти, да кажат от кои марки или продукти са били много доволни и от кои не чак толкова.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 22:58 от B & C

# 598
# 599
Здравейте. Тъй като косата ми е с много тънък косъм се интересувам от процедурата Kerastase volumorphose. Искам да ви попитам можете ли да ми препоръчате някой салон в района Младост, Гео Милев, Редута, Изток, в който могат да ми я направят.   bouquet
Също така тъй като обсъждахте бои скоро - да похваля тази, която ползвам аз Koleston Perfect на Wella Professional.
Чета ви най-редовно и искам да благодаря за всички мнения и споделения опит   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт