Как поддържате русата си коса?

• 10 576
  • 34
  •   1
Отговори
Нека всяка русокоска сподели как се грижи за косата си Simple Smile Какъв шампоан ползвате , ампули , балсам , маска , кристали , спрейове и т.н.
Аз използвам шампоан на Виши за косопад , който редувам с хининов шампоан (Herbosophy) , ампули също на виши - през 2 месеца , балсам не използвам , маска - редувам Seri с домашно приготвена с тривитаминол , бадемово масло и стимулант на Икаров , кристали - редувам Seri и Biopharma , спрей - Gliss hair repair (Shwarzkopf) и Vigorance reconstructor.Отделно пия витамини Мерц.Ще чакам отговорите ви.

# 1
Използвам шампоан GLISS Hair repair и маска GARNIER FRUCTIS Repair & shine, преди всяко миене седя по-половин час със затоплен зехтин и понякога добавям жълтък. За сега това ме устройва, защото косата не ми е изтощена. По-принцип ми е малко суха и като блондинка, и преди като брюнетка.

# 2
  • Italia
От всевъзможните козметични серии има един безценнен продукт - BioMinOil на Jallyd. Без него косата ми е като слама.

# 3
маска GARNIER FRUCTIS Repair & shine, шампоан къвто доди кристали Seri и от време на време маска с хума и жълтък

# 4
маска GARNIER FRUCTIS Repair & shine, Шампоан GARNIER Nuss - за съжаление тук не го продават, та се запасявам и една билкова маска от фризьорката   newsm78 не помня как се казва, плюс стилизиращи продукти  - ще ги проверя  Embarassed

# 5
кератинова терапия BLOND ME , прави се във фр. салони и има и за в къщи опаковки

# 6
  • в.преслав
Един час преди миене на косата я намазвам със стимуланта на Икаров или с кокосово масло.Шампоани ползвам три вида-Нивея(за обем) и на Кристиян оф Рома от бамбуковата и димантената серия.Маска "Денис" с кватернерните соли,ампули на Флоривитал.Кристали от диамантената сериа на Кристиян оф Рома и от време на време една "инжекция" за коса от проф.серия на Шварцкопф.
  От стилизиращите продукти-течен фиксатор на UNA,спрей за обем и лак за коса на Вела "обем на вторит ден".
   Ами това са нещата,които ползвам постоянно.Има и разни неща,които изпробвам,но винаги се връщам на изпитаните неща.
  Ето една моя снимка-http://img160.imageshack.us/img160/6769/img039py.jpg

# 7
шампоани ползвам от масовите - елсев против накъсване.
маска - в момента "цимента" на керастаз, смятам да си купя на фварцкоф професионал серията за неутрално русо.
термо мляко и кристали - керастаз "розовата" серия

боядивам се само с професионалните бои на лореал, и въобще цвета (основния и кичурите) си ги правя в салон, не с разни бои за 10 лева.

# 8
Моята е къса и на кичури, но доста преливащи се и косата ми като цяло изсветля много.
Ползвам маската Okara на Rene Furterer за запазване на цвета. Много си харесвам косата с нея - лъскава, без да се сплесква и утежнява.

# 9
Боядисвам се сама с професионалната боя на Лореал и съм страшно доволна от нея  Heart Eyes Цветът ми е много светло рус. За поддържане на косата ползвам от няколко години основно Керастаз - подхранващите серии, слънцезащитната и от време на време серията с цимента. Страхотни продукти. Много харесвам и сериите на Лореал професионел Абсолют и Интенс рипер, смятам скоро да тествам и някоя от по-новите, пак на тази марка. Винаги си взимам цяла серия - шампоан, маска, продукт без отмиване плюс ампули за по-интензивна грижа  Peace

# 10
Грижите, които полагаш, звучат страхотно - а отплаща ли ти се косата? Може ли снимка на косата  Embarassed Да знаем и ние дали да ги правим Simple Smile

Аз ползвам Окситен, понеже косата ми е малко суха и изтощена. Шампоанът е супер, маската също, но нея само на тестер съм я ползвала. Балсам - доволна съм в момента от един жълт (отвътре и отвън) с много карите, май на Home Institute. След измиване - задължително ампула или кристали. Още не съм открила идеалните ампули и кристали - още тествам. Нищо специално за русото няма в тези продукти, но са за по-суха и изтощена коса, а от изрусяване обикновено все дотам се стига... А, и един професионален спрей за блясък от фризьорката - дава гарантиран мигновен естествен блясък, което на моята коса й е слабо място.

Нека всяка русокоска сподели как се грижи за косата си Simple Smile Какъв шампоан ползвате , ампули , балсам , маска , кристали , спрейове и т.н.
Аз използвам шампоан на Виши за косопад , който редувам с хининов шампоан (Herbosophy) , ампули също на виши - през 2 месеца , балсам не използвам , маска - редувам Seri с домашно приготвена с тривитаминол , бадемово масло и стимулант на Икаров , кристали - редувам Seri и Biopharma , спрей - Gliss hair repair (Shwarzkopf) и Vigorance reconstructor.Отделно пия витамини Мерц.Ще чакам отговорите ви.

# 11
ето снимки ... малко са размазани ... и наистина са с лошо качество , но след 2-3 дни ще кача по - хубави http://bestinity.snimka.bg/arts/best.436715.15646269 и http://bestinity.snimka.bg/arts/best.436715.15646271

# 12
а какво ще кажете за хининовата вода Peace

# 13
Грижите, които полагаш, звучат страхотно - а отплаща ли ти се косата? Може ли снимка на косата  Embarassed Да знаем и ние дали да ги правим Simple Smile

ne li ta, ако се отнася за мен въпроса - да, смятам, че си струва полагането на толкова грижи, поне за коса като моята. Аз се изрусявам доста силно, което при всички положения изтощава, а имам тънък косъм, който лесно изгаря и се къса, ако не ползвам достатъчно добра козметика. При цялото това обгрижване не мога да твърдя, че имам перфектна коса, но поне със сигурност казвам - никакво късане, никакви цъфтежи, жива коса и блясък. Ето снимка:
http://media.snimka.bg/3653/013561337-big.jpg

# 14
Страхотна ти е косата. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт