Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря продукти за лечение на протеинова коса?
Как мога да подобря изсушената и твърда коса си?
Какво представлява протеиновата терапия за коса и за кого е подходяща? Какви са ефектите от протеиновата терапия върху косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря продукти за лечение на протеинова коса?
-
Как мога да подобря изсушената и твърда коса си?
Изглежда, че косата ви е изсушена и твърда поради липса на влага и загуба на кератин. Протеиновите терапии са предназначени за третирани, изгорени или изтънчени коси. В случая ви препоръчвам да използвате дълбоко подхранващи и овлажняващи продукти, като например маски с кокосово масло. Освен това избягвайте протеинови терапии, тъй като те не са предназначени за суха коса.
-
Какво представлява протеиновата терапия за коса и за кого е подходяща? Какви са ефектите от протеиновата терапия върху косата?
Протеиновата терапия е предназначена за увредена, изгорена или изтънчена коса, причинена от боядисване, изрусяване, постоянно къдрене или нацепване. Не е подходящ за хора с косопад или тези с напълно здрава коса. Важно е да следвате инструкциите за употреба точно, за да постигнете желаните резултати. Протеиновата терапия е лечение, което укрепва косата, прави я по-твърда и й придава обем. Може да помогне за справяне с увредена коса чрез улесняване на оформянето. Комбинирането на протеинтерапия с богата маска за коса може да подобри резултатите.
-
Как да избера подходяща протеинова терапия за косата си?
-
Как мога да определя дали косата ми се нуждае от протеин или влага?
Все още не ми е много ясно как става, но ще разбера 

.
Отскубнаха ми 2-3 косъма и гледаха корен и дължина. И ми връчиха няколко мостри на продуктите на Рене след това. Те са много хубави, между другото, все се каня да си взема нещо тяхно, малко да сменя... Тогава, на съсипаната ми косица не дадоха особен ефект, но по-късно съм ги пробвала пак от тестери и ми харесаха. Става въпрос за тези за много сухата коса, с карите. Стига нещо да не са ги развалили оттогава...

и ако взема спрея при мен няма да има такъв ефект, както при La mademoiselle
(( а сега не виждам изобщо техни продукти
радвам се, че сподели;)))) и аз ползвам Keune и мисля за ИНОА
Аз също бях попаднала на един руски форум и в него имаше доста обяснения и снимки на дами, боядисани с Inoa.