Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 10

• 39 639
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Варна
Ти май си новото ни попълнение в нашата малко луда тема  Crazy

# 632
# 633
Ти май си новото ни попълнение в нашата малко луда тема  Crazy

що луда бе мила  #Crazy таман всичко ни е наред +един със сини очички

# 634
Да ,чета ви с голямо удоволствие и си мечтая сериала да го излъчат в Бг Hug
Гледала съм на турски тук там, но ооо- не панимаю Mr. Green Heart Eyes
А сериала е много хубав и къщата тоалетите всичко е супер  bouquet

# 635
  • Варна
Ти май си новото ни попълнение в нашата малко луда тема  Crazy

що луда бе мила  #Crazy таман всичко ни е наред +един със сини очички
Joy Joy Joy Пошегувах се  Hug Hug HugМного съм  щастлива при вас   bouquet

# 636
Гледала съм на турски тук там, но ооо- не панимаю

то в повечето сцени можеш да го разбереш от раз Embarassed, а др е въпрос на фантазия мн често се улавях че пиша нов сценарии Mr. Green

# 637
  • Варна
Да ,чета ви с голямо удоволствие и си мечтая сериала да го излъчат в Бг Hug
Гледала съм на турски тук там, но ооо- не панимаю Mr. Green Heart Eyes
А сериала е много хубав и къщата тоалетите всичко е супер  bouquet
Дано да не си останат само мечти това да го излъчат по бтв  Rolling Eyes
А къщата не я поглеждай  Naughty Още в първа тема я взех цялата и не я давам на никой  Mr. Green

# 638
  • Варна
Гледала съм на турски тук там, но ооо- не панимаю

то в повечето сцени можеш да го разбереш от раз Embarassed, а др е въпрос на фантазия мн често се улавях че пиша нов сценарии Mr. Green
И аз си фантазирах и  даже си сънувах какво става по напред  Embarassed Embarassed Embarassed

# 639
А къщата не я поглеждай  Naughty Още в първа тема я взех цялата и не я давам на никой  Mr. Green

и няма да споделиш с нас Crossing Arms Киво в комлект с къщата ли върви  newsm78 ако е така и чичо Аднан ,леля Дениз................. лошо Sick

# 640
За къщата - нямам нищо против да е твоя ,ако обещаеш да ни каниш на кафе в компанията на Къванч Embarassed Heart Eyes Joy

# 641
  • Варна
А къщата не я поглеждай  Naughty Още в първа тема я взех цялата и не я давам на никой  Mr. Green

и няма да споделиш с нас Crossing Arms Киво в комлект с къщата ли върви  newsm78 ако е така и чичо Аднан ,леля Дениз................. лошо Sick
Joy Joy Joy Не къщата е в комплект с прислугата  JoyЛисанка взе колата на Бехлюл май а за Киво щяхме да правим график  newsm78

# 642
  • Варна
За къщата - нямам нищо против да е твоя ,ако обещаеш да ни каниш на кафе в компанията на Къванч Embarassed Heart Eyes Joy
Става  Hug Hug Hug

# 643
# 644
А къщата не я поглеждай  Naughty Още в първа тема я взех цялата и не я давам на никой  Mr. Green

и няма да споделиш с нас Crossing Arms Киво в комлект с къщата ли върви  newsm78 ако е така и чичо Аднан ,леля Дениз................. лошо Sick
Joy Joy Joy Не къщата е в комплект с прислугата  JoyЛисанка взе колата на Бехлюл май а за Киво щяхме да правим график  newsm78

ей вярно така беше тя лисанка затова ли зачезна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт