Лакове за нокти - тема 8

• 52 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На мен лак не ми издържа повече от 3 дни. Дали OPI, дали Перфект - няма никаква разлика. Основа, топ...все едно. Но нямам миялна машина и не ми е удобно да мия с домакински ръкавици. И предполагам, че това е едната причина. Другата е, че вероятно нокътната ми плочка е по-мазна. Но при мен и вкъщи и в салон, все трае 2 дни.

# 151
hi
преди малко си взех на Перфект - Серум изграждащ ноктите, някакви впечатления?
по-нататък и аз ще споделя за впечатления...
моите нокти също са в окаяно състояние, цепят се, плочката ми е тънка и направо се късат, лак трудно се задържа по тях, ама така е като мия чинии по амнайсе пъти на вечер.... Tired
търсих тука по магазините серията заздравители на Флормар ама няма  Thinking една продавачка ми каза че предпочитали перфект  Crossing Arms като няма кой да ги светне така е....

# 152
  • волно калдъръмче
Трудно се намират терапиите за заздравяване на флормар, въпреки че са много по-добри от перфект. Вчера си взех макс гроу и ноу мор брейкс от един магазин, в който и преди съм влизала с намерение да купувам. Помолих продавачката да зареди и тя ми обеща. Мина доста време от тогава, но вчера ме позна  Shocked   Flutter "Вие търсихте преди време от тези лакове?" Как да не отидеш пак в този магазин  Hug

Ще се радвам да чуя мнения за този заздравителhttp://www.ivis.bg/seventeen-%D0%B7%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B … %D0%BB-p3937.html

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 12:12 от Саморая

# 153
viv_pl, аз съм много доволна от една база на Мейбълин, която е нещо за да прилипва по-добре лака. Мога допълнително да напиша името, че не се сещам точно. Купих я погрешка, но е екстра. За съжаление все още не съм открила своя топ, продължавам издирването  Wink

# 154
Новини от ДМ при СУ: преди 2 часа имаше от всички лакове Здрач по 3 бройки, имаше и от червения глос  Peace

# 155
  • Пловдив
Сега пък попаднах на едно гаражно магазинче до нас продават КА. Открих съвсем нови холограмни, които до сега не ги бях срещала, забърсах разбирасе прословутия 800 имаше и разни в жълто и нежно зелено, също холограмни. Ще ме разорят тия хора. От няколко днисъм с Шилак и съответно няма да се лакирам скоро, но как да устоиш? Confused

# 156
  • Belgium
viv_pl, аз съм много доволна от една база на Мейбълин, която е нещо за да прилипва по-добре лака. Мога допълнително да напиша името, че не се сещам точно. Купих я погрешка, но е екстра. За съжаление все още не съм открила своя топ, продължавам издирването  Wink

Minana,
препоръчвам ти топ лака пак на Maybelline, аз много го харесвам  Peace

# 157
  • София
здравейте, насъбрах достатъчно въпроси и впечатления, за да се включа  Mr. Green

този така търсен черен от Здрач така и не ми попадна пред очите, а най-много ме заинтригува от колекцията. някой, който го има, може ли да снима как стои на ноктите, за да сравним със снимките в нета? другите незнайно защо не ми хванаха окото, а принципно точно такива тонове нося. лилавият има странен розов блясък, иначе червеният си е нормално кървавочервено, доста дълбок тон.

пробвах зеления лакочистител на Ebelin с алое вера след месеци вярност на Арома - всички безацетонови ли лепнат така? Sad иначе нещо не ми свали лака както трябва, май ще си остана с Аромата.

# 158
  • София
Аз ползвам лакочистител на Артдеко -  http://www.artdeco.de/en/cosmetics/makeup/nails/nail-specials/nail-polish-remover-100-ml/
безацетонов - моят е 100мл - за 8-9 лева
Не мирише  Peace
ползвам го от поне 2-3 години

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 13:39 от little stranger

# 159
Днес ходих до експерта фешън и си купих ягодовите полета и Essie hi maintenance:

Иначе за лакочистител използвам само :

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:56 от bubanka

# 160
Момичета, моля, препоръчайте ми марка матиращ топ лак. Обиколих няколко магазина за козметика и като кажа какво търся ме гледат  Shocked с учудване.

# 161
  • Бургас
този така търсен черен от Здрач така и не ми попадна пред очите, а най-много ме заинтригува от колекцията. някой, който го има, може ли да снима как стои на ноктите, за да сравним със снимките в нета?
На моите е така:

Не, че снимката е особено перфектна, но нормален черен лак си е за мен с не много забележими виолетови брокатчета в него. Нещо не съм особено възхитена и ще го мятам май в заменките Crossing Arms

# 162
 Whistling

Каква  е цената на лакочистителя?

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:56 от bubanka

# 163
  • София
И според мен в този черен Есенс доста са поспестили от брокат и затова не ме грабна. И преди го казах - обикновен черен лак с какъвто и да е брокатен топ отгоре би седял далеч по-ефектно

# 164
  • Стара Загора

Искам синияттттттттт.  Embarassed

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:57 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт