Лакове за нокти - тема 8

• 51 387
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Belgium
Долси, мерси изпуснала съм го твоя коментар за белия лак.  Hug

Обаче много момичета се оплакват от трайността на S-he и още му се чудя  Rolling Eyes

# 451
  • София
Тая комбинация черно и червено на ноктите хич не ми се нрави,особено ако е комбинацията червен лак с черна декорация newsm78 . Ама май проблема си е в моя телевизор.

Много се радвам,че са ви харесали ноктенцата ми  bouquet
Само остава да видим сега колко ще ми издържи с това бяло Whistling

# 452
Да докладвам за щанда за експресен маникюр в мола. Много са любезни, имат страхотни лакове на Опи, Орли и CND много цветове. казаха ми, че могат да доставят всеки поръчан лак. Участвах в някаква томбола с награди, която ще се тегли утре. Има промоцията за основа и топ на Опи и струва 30 лв. Има и други промоции на Опи с лакове от дизайнерската серия плюс топ лак, но не бързосъхнещия.
Лаковете от серията на Шрек ги има всичките в голям размер и се продават поотделно. Това ми направи силно впечатление, защото иначе се продават само в комплект всичките 6. Казаха ми, че има страхотно търсене за тях и че зеления лак от серията е най-продавания им. Heart Eyes

Дени, а колко струва експерсния маникюр и какво му е експресното? За колко време го правят? Промоцията на ОПИ преди няколко седмици беше основа и топ за 22 лева, пак са дигнали цените  Crossing Arms

Другата седмица отивам да ме лакират със CND Tutu, да видим как ще е  Laughing

Обикновения маникюр струва 15 лв. Ескпресното е, че няма записване на часове и чакане. Отиваш и веднага сядаш на стол за маникюр или може дори само лакиране с техен или твой лак. С твой е 5 лв. С техен не знам.
Да разкажеш защото цвета изглежда страхотен.

# 453
15лв. ми се струва много прилично, какво включва  Rolling Eyes

# 454
  • Пловдив
Pink Flower, bradata много красиво ви се е получило. А иначе в клипчето си пише Louboutin inspired  Peace, което значи, че този маникюр я е вдъхновил.

# 455
15лв. ми се струва много прилично, какво включва  Rolling Eyes
Не знам точно предполагам всичко което се прави на маникюр. Хареса ми, че е чисто и са много любезни. Освен това имат наистина голямо разнообразие от цветове на най-добрите за мен лакове. Направо са подредени по колекции. Това, че могат да ти доставят всичко също ме грабна. Не ми допада вече отговора "нямаме и няма да имаме". При криза и жестока конкуренция това не е добър отговор за клиент.

Манкиюрите на Pink Flower, bradata са чудесни и двата. Hug

# 456
  • София
Освен ако не ме грабне някой лак, който да си купя  Whistling

е това пък кога се е случвало  hahaha  hahaha Лу  bouquet

201uu Oha!

Ако искаш пък да знаеш, от понеделник не съм си купувала нов лак  smile3534

тази седмица аз изпълвам квотата явно  smile3533

само че нямам време за мазане и снимане, но пък от другата седмица съм в отпуска и смятам да се отдам и на такива занимания  smile3508

# 457
Преди няколко дни бях с този Flormar

Рискувах с това бяло, но се оказа учудващо покривно (по препоръки на една моя дружка). На живо е доста по-искрящо бяло - почти като на Гуен  Mr. Green Сложих и печатче да не остана по-назад....

P.S. Снимани са с телефон и най-вероятно заради това има лека промяна в цветовете

# 458
  • София
Преди няколко дни бях с този Flormar

красота Heart Eyes
може ли номерче  Praynig

# 459
  • София
Ето и декорация с другия ми лак от серията:

# 460
  • Пловдив
Pampita страхотно е! И на мен ми се въртеше подобна, но малко по-различна идея. Чаках с нетърпение да отворят ДМ до работата ми, но уви нямаше я тази серия, а исках и черния и сребърния и кърваво червения. За тези от Пловдив, които искат нещо от дивата серия, в този ДМ на Капитан Райчо вчера вечерта беше пълна.

# 461
красота Heart Eyes
може ли номерче  Praynig

377  Peace

# 462
  • гр.Добрич
Момичета, благодаря за съветите за заздравителя. Ще поогледам какво има в нашия град, ако не във Варна. Страхотни лакове показвате. Аз също обичам да се лакирам много, но сега с 3 деца все го правя по нощите в банята и не ми носи удоволствие. Вчера в нашия град откриха ДМ, но от тинейджърки не можах да се докопам до щанда с козметиката. Пробваха от всичко като невидели.

# 463
Pampita, bradata, Pink Flower, страхотно са ви се получили  Peace
Clear, белия лак с печатчето е  Heart Eyes
Аз не мога да се похваля със спестяване напоследък, работата е обаче, че си купувам предимно зимни цветове, които сега не ми се носят  ooooh!

# 464
Много ми хареса тази идейка:

Смятам да си я направя, но май ще заменя камъчетата с бяла линийка и ще сложа панделка-лепенка за разкош  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт