Лакове за нокти - тема 8

• 51 322
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Тъкмо си казах ``Браво, една седмица удържа без да си купуваш лак `` и вие пак почнахте с тия холографни. Уж не са за мен, уж няма да си купувам, обаче в магазина до нас го има митичния вече черен на КА. Реших да не го купувам, защото съм сигурна, че някой го иска повече от мен, но сега вече не мога да гарантирам, че днес няма да посетя магазинчето...Лоши женииии!!!! А иначе съм в чуденка дали днес да не се пробвам да си направя класически френски, да остана само по бяло или да мацна Зулу-то, че отдавна не съм го слагала

# 571
  • Варна
Получих този

Не е търсеният от мен, обаче. Ще направя един опит с поръчката на този

# 572
Днес ходих за маркера, но не намерих Confused .....и си взех един бял лак на Classics - №104.
А някой ползвал ли е топ лака на Гош...че днес го заглеждах и мисля да си го взема след като ми се свърши Перфект-а.....отзиви Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 15:00 от икка

# 573
mari6a,страхотен цвят в момента съм с такъв много е свеж Peace

# 574
  • Плевен
Получих този

Не е търсеният от мен, обаче. Ще направя един опит с поръчката на този

Здравей,
Как се казва лака на Essie, който ти е пристигнал? И как се казва този, който искаш да си поръчаш, защото аз имам един който много ми прилича на него, но също не е търсеният от мен цвят Simple Smile

# 575
  • София
Доколкото виждам първия в Essie Wife Goes On, а втория - Bungle Jungle ES-578
 Peace

# 576
  • Варна
Точно  Simple Smile

# 577
  • София
Ах, да ви се оплача.... при започналия ремонт вкъщи ми заминаха всички нокти, и следа няма от маникюр.... Спрях да се лакирам и по друга причина - появиха ми се неприятни гърбавини по нокътните плочки, почти на всички ноокти. Точно като хълмове са се образували по ноктите. Моля ви, препоръчайте ми нещо за заглаждане/изравняване на ноктите, че сега какъвто и лак да сложа не седи хич добре... Благодаря   bouquet

# 578
  • София
И аз от днес съм без лак...ще почина малко,аз пък забелязах едни черти Shocked по-дължина на нокъта,даже и на пипане се усещат Shocked,какво е това #Crazy,моля помагайте Praynig

# 579
Eто ме и мен за пръв път в темичката  Flutter Наскоро реших, че трябва повечко да експериментирам с цветове и да не стоя само в червено - черно - nude гамата =) Таа няколко от beauty guru-тата които следя в youtube много хвалеха този люляков цвят и се влюбих в него, много романтичен и пролетен ми се струва  Flutter

Но след като няма откъде пък и не бих се наела да си търся Еси, случайно в едно магазинче се натъкнах на този на Перфект и си го взех на момента.

Нямам търпение да го пробвам!

# 580
Eто ме и мен за пръв път в темичката  Flutter Наскоро реших, че трябва повечко да експериментирам с цветове и да не стоя само в червено - черно - nude гамата =) Таа няколко от beauty guru-тата които следя в youtube много хвалеха този люляков цвят и се влюбих в него, много романтичен и пролетен ми се струва  Flutter

Но след като няма откъде пък и не бих се наела да си търся Еси, случайно в едно магазинче се натъкнах на този на Перфект и си го взех на момента.

Нямам търпение да го пробвам!
този на перфект го имам-стои страхотно лесно се нанася и е покривен.много рядко ми се налага да слагам 2 слоя.почти винаги само с 1 минавам.

# 581
  • София
 В кварталният магазин открих 805 на КА и полудях от радост направо.  Joy

Отнесох и един ментов Suede на Moda, да не се мина случайно.
На КА имаха сигурно 300 цвята. Мисля да се върна тия дни за още няколко.
Сега се чудя с какво да се лакирам днес. ooooh!
Ей, страшна мания!

# 582
  • София

A кой е цвета на ESSIE?

# 583
Klemy, aко кажеш, че живееш и близо до центъра ще е добре.  Mr. Green

# 584
  • Belgium

Essie ST Lucia Lilac

Общи условия

Активация на акаунт