Лакове за нокти - тема 8

• 52 210
  • 731
  •   1
Отговори
# 1
  • Варна
Хоп-троп, ще поръчвам един червен на Еssie. Надявам се да улуча този, от снимката, която постнах в предишната тема  Crazy

# 2
  • Belgium
Мариша, кой нюанс последно реши, че е Essie?  Laughing

# 3
  • София
Прекрасна тема, Лу   bouquet това "заглавното" зелено направо ме подлуди Simple Smile
Обещавам си тържествено да се науча най-накрая да качвам снимки и да покажа това-онова  Peace

# 4
Ауу това зелено...направо сигурно от 10 км се вижда Simple Smile

# 5
  • Стара Загора
Това от мен, от днес.  Laughing

# 6
Леле, сигнално зеленооо!!! Simple Smile Благодарим за новата тема, Лу

Ивче, това на втората снимка Ballerina ли е? Сподели като си го нанасяш как е, аз имам известни затруднения с него  Hug

# 7
  • Belgium
Брей колко фенки на неона, ето ви цялата серия  Wink

Valandin това, за което питаш е Pastel Pink  Peace

# 8
  • Варна
Мариша, кой нюанс последно реши, че е Essie?  Laughing
Essie Wife goes on. Ако сбъркам - ще се поправя  Laughing

# 9
Записче PeaceНеоновата серия е страхотна. Heart Eyes Да се оплача- лака на S-he е супер нетраен,още на 3-тия ден връхчетата са ми се обелили.Иначе цвета е блестящо лилаво,направо свети,особено на слънце. Heart Eyes

# 10
  • Стара Загора
Ивче, това на втората снимка Ballerina ли е? Сподели като си го нанасяш как е, аз имам известни затруднения с него  Hug

Да, Пастел пинк е.... Лу ме е изпреварила. Иначе имам лак от тази серия и съм доволна. 3 дена ме изкара при положение, че Опи ми се бели още на първия ден. Аз балерината съм я пробвала, но нямаше проблеми. Само, че си мацнах на един нокът за проба наситеността на цвета и се върнах вкъщи да пера и почти половиния лак от нокътя се обели.  Thinking

# 11
  • Belgium
Ивче, а става ли ти на черти като го нанасяш Pastel Pink?

При мен става, много е досадно  Tired

# 12
  • София
Такова отровно зелено си взех днес на Есенс Sick май така ще си стои Rolling Eyes

# 13
  • Габрово
Честита нова темичка  Flutter
Вместо запис: зулу на моите нокти.
Като се лакирах ноктите ми бяха дългички, нещо не ми харесваше как изглежда, скъсих ги и се лакирах пак  Grinning Вече е на 3 дни, даже връхчетата не са се олющили  Shocked Crazy

# 14
  • Стара Загора
Ивче, а става ли ти на черти като го нанасяш Pastel Pink?

При мен става, много е досадно  Tired

Ами утре по-късно ще пробвам, че сутринта ще пера и ще се обели.  Wink Иначе с един друг цвят от серията нямах проблеми. Даже на краката ми издържа 2 седмици, но накрая го изтрих, защото ми омръзна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт