Лакове за нокти - тема 8

• 52 250
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Belgium
Лу, има 279 в магазинчето до офиса ни   bouquet

Аууу, естествено го има във Варна, но не и в София  Crossing Arms

А наистина ли е бонбонесто син? Може би накрая ще се възползвам от предложението ти да ми го купиш и пратиш, ако свърши междувремено  Wink

# 91
  предложение за марки и номера от по-евтинките  Laughing

iv4enceto_91 , подобен е 917 на Катрин Арли. Ако се сетя, ще го снимам утре да го видиш.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:49 от bubanka

# 92
Момичета,
можете ли да ми дадете идеи за светъл пастелен лак,който да седи хубаво,нито да е тебеширен, нито да е прозрачен, нито да е прекалено бял,нито прекалено розов ,нито прекалено бежов,а и да не става на черти....Просто да седи класно,глоси някак си.....

От този тип........Приемам идеи за всякакви марки най-вече ще се радвам за ОПИ или Орли

bouquet Благодаря предварително.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:49 от bubanka

# 93
  • Belgium
labella а какво не ти харесва в показаните от теб OPI Pinks?

# 94

Лу, повечето лакове от серията софт шейдс на ОПИ са прозрачни...

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 17:15 от labella

# 95
  • София
И аз искам пастелно, покривно, светло бонбонесто розово. Откривам такива цветове на КА, но всички са перлени.

# 96
И аз искам пастелно, покривно, светло бонбонесто розово. Откривам такива цветове на КА, но всички са перлени.
Аз имам един такъв на Евелийн-№326 - бонбонено розов, не е перлен. Мога да го снимам, ако има някой интерес. Wink  Ето го
http://prikachi.com/images/72/2352072W.jpg   - стои много сладко и хубаво

# 97
Ако някой му е интересно в Размените излезе лак на Essence от серията Cute As Hell - но не лимонадения, а оранжев  Peace

Да, аз днес се сдобих с оранжевия от тази серия. Много ми хареса цвета, но вкъщи като го пробвах....., не ми стои добре на ноктите и това е. Може би е малко по-пастелен и за това.

Иначе сега съм с този на Seventeen, един от любимите ми цветове

# 98
  • Belgium
W

Лу, повечето лакове от серията софт шейдс на ОПИ са прозрачни...

В такъв случай моето предложени е OPI Mod About You

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:50 от bubanka

# 99
  • София
аз днес се сдобих с оранжевия от тази серия. Много ми хареса цвета, но вкъщи като го пробвах....., не ми стои добре на ноктите и това е. Може би е малко по-пастелен и за това.

откъде го взе и дали случайно нямаше и жълтия  Praynig  Praynig  Praynig

# 100
cristy, кой е номера на лака на Севънтийн  Praynig

# 101
  • София
И аз по-горния въпрос Praynig

# 102
аз днес се сдобих с оранжевия от тази серия. Много ми хареса цвета, но вкъщи като го пробвах....., не ми стои добре на ноктите и това е. Може би е малко по-пастелен и за това.

откъде го взе и дали случайно нямаше и жълтия  Praynig  Praynig  Praynig

Мисля, че имаше и жълтия, но аз не съм от София и едва ли ще ти е полезна информацията   bouquet

Лакът на Севънтийн е № 212

# 103

Момичета,идеи за такъв цвят лак? Praynig

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:51 от bubanka

# 104
Аз имам един такъв на Евелийн-№326 - бонбонено розов, не е перлен. Мога да го снимам, ако има някой интерес. Wink  Ето го
http://prikachi.com/images/72/2352072W.jpg   - стои много сладко и хубаво

А покривен ли  е  Thinking ? Ако можеш да го щракнеш ще съм ти благодарна   bouquet ,  а кой номер е , защото май съм го виждала  в нашата аптека , но за по -сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт