Лакове за нокти - тема 8

• 52 206
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Ооо, този черния на Гош и на мен ми харесва Heart Eyes На мен пък черния от Здрач-серията никак не ми допада, давам ви и моя Joy Обаче вчера с този Vip appeal ме накарахте да се позамисля. Искате ли да ми кажете кой е по-реалния цвят:

http://2.bp.blogspot.com/_T6sNxFmQQCc/S8FIrVkFjjI/AAAAAAAABDc/W1 … /IMG_4507wtmk.JPG
 или

http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2010/03/Essence_Fash … VIP_Appeal_01.jpg

Общо взето искам нещо като първия цвят, по-бонбонско, захарно розово Grinning Имам 917 на Катрин Арли, но той за мен си е корал, а искам ето такова сладко розово. И още нещо- съществува ли топ лак, който да оправя по някакъв начин балончетата? Thinking

# 61
  • София
Аз от едно магазинче на Стамболйски до Мол-а. 8,80 беше.

Би ли ми казала кое е точно магазинчето Praynig

Valandin ,мойто мнение е,че и 2-та не отговарят,но по-скоро 1-вия се доближава повече,при мен седи обаче една идея по-тъмно Peace

# 62
  • Стара Загора

Обаче имаше само 3,4 цвята.  Embarassed

# 63

Обаче имаше само 3,4 цвята.  Embarassed
Аз взимах от едно малко магазинче в подлеза на НДК под спирката на трамваите. Имам червен и лилав и съм много доволна от тях. Но там бяха над 9лв. Нали е по централно  Money 

# 64
Много бързо пишете, ей!

Crossing Arms

# 65
Няма голяма разлика в двата, имам и Everybody's Talking About, ще ги лакирам един до друг да видиш колко си приличат  Laughing

Ако не ти е проблем, много ще се радвам Simple Smile Понеже розово много-много не обичам, а на снимките в нета цветът наистина доста се различава.
Ще помоля и за снимка на 917 на КА, ако ви се намира, че съвсем съм забравила как изглежда.

Що се отнася до Gosh, не виждам разлика между показания графитен и 115 на Perfect, освен в цената  Laughing

# 66
  • София
Пълен провал  Twisted Evil за Здрач вече са чували в ДМ Стамболийски, но още не са я виждали, и не знаят дали въобще ще бъде зареждана.. иначе бяха много любезни  Peace

то и доста други неща на Есънс липсват, де, като например лакочистителите.. ясно, май ще се ходи до СУ  Close  Close

279 на Севънтийн засега също не намирам, след работа ще мина през още едно място, белким там има  Flutter

Гош има в едно магазинче срешу ДМ Стамболийски, вкл. черния (може би около 15-ина цвята).. също и в магазинчето срещу МОЛ-а..

# 67
Момичета, вижте колко добре са представени лакчетата- има невероятни цветове Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/morula19/

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 13:40 от Clear

# 68
  • София
В ДМ на СУ бях вчера. От здрачната колекция имаше само два глоса, сенки някакви и блестяща пудра. До червения гланц явно няма да се доредя. А черния лак с лилав брокат мен хич не ме впечатлява. Мисля, че далеч по-хубав ефект ще се постигне с обикновен черен лак и брокатен топ отгоре. Аз имам топ с розов брокат на КА, но съм виждала и с лилав, и зелен и син...

# 69
  • Стара Загора
  предложение за марки и номера от по-евтинките  Laughing

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 13:51 от iv4enceto_91

# 70
предложение за марка и номер от по-евтинките  Laughing
И мен този много ме впечатли!
Ето и една чанта, с която да ходим на лов за лакчета  Crazy

Извинявайте за спамчето, но не се сдържах  Blush

# 71
предложение за марка и номер от по-евтинките  Laughing
И мен този много ме впечатли!
Ето и една чанта, с която да ходим на лов за лакчета 

Тъкмо и аз щях да питам за този лак и сте ме изпреварили. Blush

# 72

А това жълто не е ли досущ като ФИона на Опи? Много ми харесва, но тази колекция на Essence май не съм я виждала у нас.
Ето и останалите цветове от нея:

# 73
  • Belgium
Имаше я Cute as Hell, но беше преди няколко месеца  Peace

# 74
  • София
е, как я имаше, къде? значи в нашия ДМ вече ще коля ище беся.. как така каквото си харесам все го няма..

пак в този ред на мисли (Есенс), къде има дрогерии Лили  newsm78 аз така и не съм срещала такава май..

това жълто няма нищо общо с Фиона.. имам Фиона, и не съм особено впечатлена.. е, става, но всъщност искам точно такова лимонадено като този Есенс.. ако доживея да го намеря, разбира се  Twisted Evil  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт