Лакове за нокти - тема 8

• 52 212
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Лу, аз също ще проверя, днес ще минавам през Бонжур на Славейков, там бяха добре заредени. Ако го има да купувам или само да съобщя?

# 46
  • София
след малко отивам в ДМ на Стамболийски.. ако някой иска да му взема нещо, докато не е свършило, сега е момента.. така или иначе работя на 2 мин. от магазина, така че няма да е проблем да се видим после  Flutter  Flutter

# 47
  • Belgium
Лу, аз също ще проверя, днес ще минавам през Бонжур на Славейков, там бяха добре заредени. Ако го има да купувам или само да съобщя?

Мерси, много натоварих Ели с тази задача  Hug

Но все пак сподели дали го има в Бонжура на Славейков  Laughing  Аз не го намерих в Бонжура на Sky City, имаха доста малко цветове и на всичкото отгоре бяха заключили всички тестери на парфюми във витрини  Shocked Много почнаха да ме дразнят тия от Бонжура  Crossing Arms

# 48
Някой може ли да ми каже каква е цената на лак Essie в БГ ? Благодаря предварително Hug

Цената, при вносителите е 17.00 лв.

Лу, мерси за темичката!   bouquet
Аз днес също май ще преслушам този -онзи магазин и ще с еотчета,ако купя нещо!

# 49
  • София
В бонжура на Славейков вчера нямаше никакви сини Peace

# 50
А някой може ли да ми каже колко струват лаковете на Здрач ? И ако имате информация за другите продукти на Здрач - сенки , пудра , молив , гланц и цените им.  Praynig

# 51
  • Belgium
Гланцовете от серията Здрач са по 4,90 за другите продукти не знам  Peace

# 52
Elitsa_z, ако го има черния лак от Здрача купувай  Praynig

# 53
  • София
minana,да на Стамболийски проверявам,но няма и няма Crossing Arms а и няма кой да питаш ooooh!
Elitsa_z,пиши после,но вчера ги нямаше Tired

# 54
  • София
ето с това се сдобих преди малко, но седи по-красиво от снимките:

# 55
  • Бургас
Страхотен цвят  bouquet

Аз държа да покажа в какво състояние е моя франкенполиш, с който съм лакирана от петък сутринта!
(не гледайте сухите ми кожички Embarassed) Реалният цвят не излиза, но пък издръжливостта му ме учудва истински Rolling Eyes

# 56
  • Стара Загора
ето с това се сдобих преди малко, но седи по-красиво от снимките:

Би ли споделила след няколко дни дали си доволна, че ми предлагаха лакове на тази марка, но аз отказах.  Tired

# 57
  • София
iv4enceto_91, няма проблем! Само да се добера до него, че от снощи съм въмпирясала с черния лак от Здрач.  Joy
На Gosh харесах още два, но първо ще видя този как се държи. Ето тези си харесах:

# 58
  • София
От къде ги купувате тези Гош и колко струват?

# 59
  • София
Аз от едно магазинче на Стамболйски до Мол-а. 8,80 беше.

Общи условия

Активация на акаунт