Лакове за нокти - тема 8

• 51 176
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Синият и аз го имам, но е малко по-наситен отколкото на снимката. Доста погледи събира, определено  Mr. Green

# 166
Ивче, аз го взех за една рокля по  един повод и едва ли ще се лакирам повече  с него  Thinking, така че  може да ти  го  пратя след това, Joy

# 167
  • Плевен
viv_pl, аз съм много доволна от една база на Мейбълин, която е нещо за да прилипва по-добре лака. Мога допълнително да напиша името, че не се сещам точно. Купих я погрешка, но е екстра. За съжаление все още не съм открила своя топ, продължавам издирването  Wink

Благодаря ти minana, ще я пробвам и нея. За топ лак мога да ти препоръчам освен Seche Vitе, Fast Forward top coat на china glaze. Имам ги и двата, но не мога да кажа кой е по - добър. От както ги използвам незнам какво е да чакам да ми изсъхне лака повече от 2 минути. Simple Smile

# 168

Ще е нахално ли,ако помоля за снимка...Интересно ми е как стои на ноктите?   Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:58 от bubanka

# 169
  • Стара Загора
Ивче, аз го взех за една рокля по  един повод и едва ли ще се лакирам повече  с него  Thinking, така че  може да ти  го  пратя след това, Joy

Аз съм ангажирала 3 мацки да го търсят, ако до няколко дни не го намерят ще ти пиша.  Laughing Имам турскосин на Адос, но не е с брокат.  Mr. Green

# 170
  • Sandanski
Момичета този лак покривен ли е  реалният цвят същия ли е след като се използва?
placholina на каква цена ги  купи тези  лакове,  страхотни цветове са  Heart Eyes

# 171
Лу, благодаря ти, ще го пробвам непременно този топ  Peace

# 172
Sassie, ще снимам като се намацам  bowuu, но няма да  е днес ,току що се намърлях със зеленото на севънтийн. Mr. Green
dea i ile, по 2лв. са  Peace

# 173
  • София
такаааа.. след една уж безцелна разходка установих, че май не е била толкова безцелна  Blush след като се върнах с 5 лака на КА и един на Перфект.. все хубави летни свежарски цветове.. Перфекта е 85 млечно светло жълт, а КА са 947 (перлено аква синьо-зелено, повече към синьо), 945 (млечно тъмно лилаво, тип Милка), 703 (мллечно патешко жълто - а дано най-накрая уцеля "точното" жълто за мен), 700 (млечно неоново зелено, по-скоро свежо отколкото отровно) и 708 (неоново розово с много леко загатнати перлени частички - вижда се предполагам и от хеликоптер - но пък имам такъв топ  Mr. Green)

Ивче, и този синия го имаше, даже и аз му се чудех, но прецених в полза на перленото аква (947).. а що не ги взех и двата - да ме пита човек  newsm78

# 174
Не съм сигурна дали правилно съм разбрала относно мини Шрек колекцията-32 лв. са шестте лакчета,така ли?

# 175
Ето как стои розовият на Евелийн
http://prikachi.com/images/963/2354963G.jpg

# 176

Благодаря ти за снимката. Hug
Аз днес наминах към аптеката , но така се бяха утаили  тези лакове на евелин , че  чак като пресечени стояха  Sick,а  и го нямаше точно това розово.Взех си  на Катрин Арлей едно  да видим как ще  е. Thinking

# 177
  • Варна
Не съм сигурна дали правилно съм разбрала относно мини Шрек колекцията-32 лв. са шестте лакчета,така ли?
Simple Smile

# 178

Благодаря ти за снимката. Hug
Аз днес наминах към аптеката , но така се бяха утаили  тези лакове на евелин , че  чак като пресечени стояха  Sick,а  и го нямаше точно това розово.Взех си  на Катрин Арлей едно  да видим как ще  е. Thinking
Не знам защо така са се били утаили, аз имам три лака на Евелийн и нито един не ми се утаява, а всичките са ми от миналата година Thinking Но и това розовото на КА също е хубаво Wink

# 179
Момичета, моля, препоръчайте ми марка матиращ топ лак. Обиколих няколко магазина за козметика и като кажа какво търся ме гледат  Shocked с учудване.

http://expertafashion.com/essie/tretirane-na-noktite-2/matte-abo … matirasch-top-lak

Общи условия

Активация на акаунт