Лакове за нокти - тема 8

• 51 368
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Трябваха три пласта - кой знае сега докога ще го чакам да изсъхне Rolling Eyes

# 481
Сега се лакирах за голямо тържество утре със синия Шанел. Е уникален е за мен този лак. Heart Eyes Носи ми страхотен кеф. Чакам с нетърпение новия цвят.

# 482
  • София
Е, аз не разбирам как можеш да сложиш в кошницата продукт, който не е наличен  ooooh!

Ще взема да им се обадя на тия от Нейл Арт и да се разсмърдя по повода  Twisted Evil

Аз им звънях преди 3-4 месеца, точно за Моод, казаха че скоро няма да ги имат... и че никога не са ги имали... българска работа  Sick

# 483
densi, а снимка ще може ли  Praynig

# 484
Една бяло-морска идея във вечерен и дневен изглед:

Crazy За утеха след едни особено болезнени процедури с врастналите ми ноктета на краката...
Heart Eyes newsm76 Two Hearts newsm51
Моля те сподели това хау ту, моля те моля те...много е прекрасен!  newsm17

# 485
Добро утро и от мен. )

Аз рано, рано с един въпрос, че ме мъчи от известно време. )
Проблема накратко - с каквото и да се лакирам, понякога след броени часове, лака ми на края на ноктите започва да се изтърква. Почти незабележимо е, но аз си го виждам и ме дразни.
С какъвто и да се лакирам, и от 2 и от 20лв ефекта е все същият.
Отдолу винаги слагам база, отгоре е лака...и ако имам време да изчакам да изсъхне слагам и топ лак. И с топ, и без топ пак се получава това. За това на другият ден почти задължително го махам и се лакирам наново.

# 486
  • София
Mirama , аз съм почти така, с разликата, че в повечето случаи откарва по 2 дни. И преди съм обяснявала, че аз повече 20лв за лак няма да дам, понеже на моите нокти е все едно. и имаше момичета, които се сърдеха, че не било възможно OPI да пада както ГР или друга марка от 2лв. До нокът е и до това какво правиш вкъщи. Аз съм с бързо омназняващи се кожа/коса, т.е. и нокътната плочка е такава. Постоянно са ми под водата ръцете, все нещо има за миене. Не си и правя илюзии, че има чудотворен лак, който да ми издържи една седмица.
Единствено казват, че ако сложиш гел този проблем се елиминира. Но аз все още не съм се решила на това.

# 487
При мен това се получава при изпилване на ноктите. А ко при оформянето им дории леко пилна нокътя на върха отгоре, колкото да почистя праха, се получава така, че после като се лакирам връхчетата на ноктите ми се изтриват. В такива случаи лакът няма значение

# 488
О....и с ОПИ е същата работата. ) така че...всичко може и при него така ми се получава.
А ноктите гледам отгоре по плочката изобщо да не ги пипам...
Иначе за домакинската работа....дето имам едно миене на обяд и вечеря и то по 3-4чинии и това е.

# 489
Klemy ,Mirama  , не съм била сама значи Mr. Green

...., че не било възможно OPI да пада както ГР или друга марка от 2лв. До нокът е и до това какво правиш вкъщи. Аз съм с бързо омназняващи се кожа/коса, т.е. и нокътната плочка е такава. Постоянно са ми под водата ръцете, все нещо има за миене. Не си и правя илюзии, че има чудотворен лак, който да ми издържи една седмица.
Все едно аз съм го писала!И няма значение дали е домашен маникюра или при маникюристка,  дали  е с  OPI /ORLY  или  ГР - според това какво съм правила у дома , на следващия ден лака ми може да е обелен.

Ако не домакинствам , може да изтрае към пет дни евентуално, обикновенно два до три дни.

# 490
  • София
Мирама, когато се сетя (и когато не ме мързи де), лакирам и отпред ръбчето, така се изтриват по-бавно  Peace

# 491
  • Варна
Сега се лакирах за голямо тържество утре със синия Шанел. Е уникален е за мен този лак. Heart Eyes Носи ми страхотен кеф. Чакам с нетърпение новия цвят.
Дааааааааааааа! Страхотен е наистина!
Да ви се похваля, че и аз вече го имам  bowuu след дълго издирване из чужбинско. Много съм щастлива  Crazy Crazy Crazy

Лу, натискай ги тези за Нубар, ако трябва всички да се обадим, пък белким вземат присърце нашия проблем  Laughing

# 492
  • Belgium
Мариша, със сигурност ще ги потормозя, но Надето пише, че и тя го е правила и няма особен ефект - ама верно българска работа  Crossing Arms

След малко поемам към Pretty Shop, че ми се обадиха да си взема бонуса и ще видим дали няма да се завърна с някой лак  Mr. Green

Ето  ме и мен с  ChinaGlaze Lubu Heels - май не успях добре да уловя червения боркат, но стои много приятно  Heart Eyes

http://media.snimka.bg/6815/019884888.jpg

http://media.snimka.bg/6815/019884886.jpg

http://media.snimka.bg/6815/019884885.jpg

# 493
  • София
Да, ключът от бараката е да не пипам нищо домакинско.  Laughing Миналата година на морето един Флормар ми седя 5 дни без да мръдне, а знаете - пясък, солена вода...

# 494
О, Лу, уловила си червения брокат...Лакчето е страхотно. И аз да попитам за Нубар или променящия се лак...След като си взаимодейства с топлата вода и промени цвета си, след изстиване остава ли по-сметлия лак или отново се възвръща цвета на основния?

Общи условия

Активация на акаунт