Лакове за нокти - тема 8

• 51 362
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Auuu, prez telefona mi izliza, che imam 99 stranici da cheta I da navaksvam. Simple Smile

# 496
  • Варна
О, Лу, уловила си червения брокат...Лакчето е страхотно. И аз да попитам за Нубар или променящия се лак...След като си взаимодейства с топлата вода и промени цвета си, след изстиване остава ли по-сметлия лак или отново се възвръща цвета на основния?
Ама той не се променя под влиянието на топлата вода, а заради температурата на тялото - там, на нокътната плочка температурата е по-различна от тази в края.
Денси, кой нов цвят на Шанел ще излиза?

# 497
  • София
Момичета за кое синьо на Шанел говорите Crazy

# 498
  • София
О, Лу, уловила си червения брокат...Лакчето е страхотно. И аз да попитам за Нубар или променящия се лак...След като си взаимодейства с топлата вода и промени цвета си, след изстиване остава ли по-сметлия лак или отново се възвръща цвета на основния?
Ама той не се променя под влиянието на топлата вода, а заради температурата на тялото - там, на нокътната плочка температурата е по-различна от тази в края.

Добре де, той лака как разбира температурата на тялото ли е, на водата ли е? Joy Според мен ще се променя и от вода, но после ще си връща "норамлните" цветове.

# 499
  • Варна
Естествено, че не разбира! Помислих, че Руми счита, че само под влиянието на топлата вода този лак си променя цвета и затова реших да уточня.

Това  Heart Eyes

# 500
  • Over the rainbow
Момичета, от къде се сдобивате с ChinaGlaze?

# 501
  • София
Ето Zoya Ivanka:

# 502
  • София
Това  Heart Eyes

Красота Heart Eyes

# 503
  • Ст Загора
днес сънувах ето този лак на есенс   - underwater  Simple Smile маи трябва ходя да си го купувам така като го сънувах  Mr. Green
ето и този ми харесва

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 19:28 от nasito8988

# 504
Трябваха три пласта - кой знае сега докога ще го чакам да изсъхне Rolling Eyes

Страхотен е, а и маникюра ти също. Кой номер е?

# 505
  • Варна
След като няколко дена се порадвах на синия неон на Flormar, както и другите при разминаване ме заглеждаха, днес реших да съм в малко по-неутрален цвят: http://media.snimka.bg/6817/019889363.jpg. Много съм доволна от цвета, дано да се окаже и траен Simple Smile

# 506
Естествено, че не разбира! Помислих, че Руми счита, че само под влиянието на топлата вода този лак си променя цвета и затова реших да уточня.

Това  Heart Eyes

Не аз говоря за този светло синия от последната колекция Nouvelle Vague. Снимка не мога да направя защото нямам добър апарат. Ето снимка от нета.

# 507
  • София
Ъм, благодаря Embarassed Номер 157 е. И искам да го похваля, че въпреки трита солидни пласта, които нанесох, не стана на балончета Simple Smile

# 508
  • Ст Загора
Ъм, благодаря Embarassed Номер 157 е. И искам да го похваля, че въпреки трита солидни пласта, които нанесох, не стана на балончета Simple Smile
и аз имам един лак от тези на голдън роуз и аз слагам по 3 пласта ,но наистина не става на балончета  Simple Smile

# 509
След като няколко дена се порадвах на синия неон на Flormar, както и другите при разминаване ме заглеждаха, днес реших да съм в малко по-неутрален цвят: http://media.snimka.bg/6817/019889363.jpg. Много съм доволна от цвета, дано да се окаже и траен Simple Smile

Ех, и аз го гледах този цвят съвсем на скоро и доста му се почудих, но в крайна сметка превъзмогнах егото си и спестих покупката като по-късно купих подаръче за най-добрата ми приятелка и останах много горда от себе си.  Rolling Eyes
А днес ходих до дм на Стамболийски и да ви кажа, там май изобщо никога здрача не е стъпвал по стелажа на есенс #Cussing out...ама както и да е. Днес съм с холограмния на ка черен като на две пръстчета намазах и скейл ефект на гр и съм очарована от комбинацията! По нататък ще кача снимчица  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт