Лакове за нокти - тема 8

• 51 312
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Към момичетата от Варна- в новия Елитис има ли Есенс, нещо съм изтървала  Rolling Eyes

# 616
  • София
Лу На едно като "сергийка" на вторият етаж ли?

# 617
  • Варна
Към момичетата от Варна- в новия Елитис има ли Есенс, нещо съм изтървала  Rolling Eyes
Не.

# 618
  • Belgium

Да, но то си е направо "сергиище"  hahaha

# 619
Такам, взех го тоя пусти 805 на КА. Той си бил много хубав, защо съм му се дърпала досега Laughing а също и коментирания на последните страници лилав на Пърфект

# 620
Днес си взех подхранващото масло за кожички и нокти на CND. Дано е добро. Мирисах и лосионите им, прелестни аромати. Heart Eyes
Pampita, хубави ли са като качество и можеш ли да направиш сравнение с тези на OPI? Чудя се какъв да си взема голяма разфасовка.

# 621

Да, но то си е направо "сергиище"  hahaha

от едно подобно днес си взех 08 от тези с люспите - оказа се, че има доста цветове - със сини люспи, с розови ... цигания абсолютна  Joy
моето е със 'златни' и 'сребърни' люспи и изглежда ужасно върху розовия ми лак  Laughing

в друг вид бутилка /май беше тази / имаше едни сребристи чертички и точки, много се изкуших, но реших, че толкова кич ще ми дойде в повече за един ден и си взех нещо оранжаво-златисто 125  hahaha

# 622
Днес си взех подхранващото масло за кожички и нокти ...

как съчетавате подхранващите масла с лака? нали за по-добро 'захващане', се препоръчва обезмасляване на плочката?
и аз имам някакво масло на Орифлейм, но някак не виждам смисъл от него, ако след това ще слагам лак  Rolling Eyes

# 623
Момичета,как си съхранявате лаковете?Аз ги държа в едно чекмедже,но то взе да отеснява и се чудя сега какво да измисля. Whistling

# 624
  • София
Пробвах най-сетне розовият холограм на Ши. Много красиво седи и има невероятен блясък. Посри с два съвсем тънки слоя и изсъхна бързо без да става на балончета  Heart Eyes

ПП: Аз съм на снимката, да... ама преди 4 килца  Laughing

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 14:42 от NovemberRain

# 625
  • София
bubanka, маслото се слага после, тъкмо по-бързо ще изсуши лака.

densi, за лосиончетата не мога да кажа, че някое от двете върши добра работа, за момента в който ги сложа омекотяват и придават прекрасен аромат, но това на OPI пише да се пази от очите и да се пази от деца, а аз постоянно съм с децата и ме е страх ако съм намазана да ги пипна. CND няма подобни забрани и даже се случва и Габи да си маца пръстите с него. Продължавам да търся трайно решение в тази насока, иска ми се нещо такова:

Някой да има идея от къде мога да го взема?

# 626
Мерси ще се почудя още. Hug  bouquet
Буб, това масло ми го похвалиха много. Слага се всеки ден и върху лак струва 8 лв и стигало за 2.5 месеца. Ще видим какво прави. От лакочистителите и непрекъснатото лакиране ми омекнаха ноктите и започнанаха да ми се делят. Когато не се лакирах ми бяха твърди, но сега омекнаха. Въобще при мен лаковете много скапват положението.

# 627
bubanka, маслото се слага после, тъкмо по-бързо ще изсуши лака.

след лакиране ли? винаги съм мислила, че е преди това  Embarassed
имам това: Oriflame Beauty Nail Food - не е вярно, че се абсорбира бързо и е с немазна формула, леко масло си е  Laughing

Денс, и при мен положението е същото - меки и се цепят  Confused
една приятелка ми е купила заздравителя на Мавала и от един месец не мога да намеря време да си го взема  Crazy - надявам се той да пооправи положението

# 628
  • Belgium
Аз с кожичките почти не се занимавам (оставям ги на маникюристката ми), ако се наложи си ги мажа с обикновен омекотител за кожички на Ейвън, доволна съм от него  Peace

# 629
  • София

Някой да има идея от къде мога да го взема?
От тук: http://www.feelunique.com/p/Burts-Bees-Lemon-Butter-Cuticle-Creme

Общи условия

Активация на акаунт