Лакове за нокти - тема 8

• 51 316
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Денс, нищъ скъпи лакове, и без това повече си ги гледам, отколко ги слагам  Crazy
сега съм се навила и на онези, блестящите люспи на Голдън Роуз, за които писахте в темата, че са чудесни върху черно  Blush

Бубе, Есенс май са по-евтини от Ейвън, пък имат мноооого по-голямо разнообразие  Hug

И аз като се замисля, рядко повтарям лак... ето и последната ми любов, токущо лакирана, ще взема утре на светло да направя по-хубава снимка, че не се вижда добре уникалния син блясък Simple Smile

Nubar La Seine Shimmer

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 00:24 от nad_tab

# 601
Хехе, да съм знаела, че моето бяло и обикновено лакче ще предизвика такъв интерес, щях по-рано да си кажа LaughingЩе дам снимка сега, но мисля че е добре да ви направя и една утре на дневна светлина, вие ще си кажете Crazy Слоевете са 4 и изненадващо балончета няма Grinning както винаги моля да бъда извинена за изцапаните пръсти, сутрин като се събудя все  едно някоя добра фея-маникюристка е минала и почистила излишното. Laughing Между другото лакът е един саркастичен поглед на предстоящи за мен събития-в  сряда ще трябва да спя една нощ в Пирогов и ноктетата ми са в тон с лекарските престилки Laughing

http://i26.tinypic.com/2rehyqs.jpg

# 602
  • София
Ето една сладка прасковка:

Essie Van D'go

Добре че си прегледах снимката преди да публикувам, пак са ми пресъхнали кожичките от този гаден лакочистител на Ебелин. Това ми дава възможност след като се намазах, да представя новото ми лосионче на CND Scentsations с аромат на праскова, напълно в тон с лака ми Simple Smile

Един процедурен въпрос: Дали да не почна да си надписвам снимките?
Мине се, не мине някой ден и гледам тук в темата някоя мацка си купила ново лакче и вместо да си го снима на ноктите, пуска моите нокти, без дори да казва откъде е взела снимката. Това ме ласкае, разбира се, даже Пълна лудница бяха използвали моя снимка в едно от първите си предавания, явно ноктите ми са забележителни, но все пак бих се чувствала по-добре, ако се сложи поне линк откъдето е взета снимката.

# 603
  • София
"Пълна лудница" ли? Как така? Laughing Laughing Laughing

P.S. А ноктите ти наистина са забележителни Wink

# 604
  • София
Беше миналата година, бях писала в темата за печатите, но тя вече е в архива, ако ти е интересно може да прочетеш тук: http://pamnails.blogspot.com/2010/03/my-decorations-in-prime-time.html

# 605
  • USA, Steak State
Маникюра ми в момента: Цък

А този направо ме уби, мноооого ми допада:Цък

# 606
lindichka ще покажеш ли снимка на тюркоазения ти лак или поне номерче да кажеш?

nad tab с какво си премахваш кожичките, перфектни са?!

Addri това ти ли си на снимката?

# 607
момичета, прочела съм Есси вместо Есенс  hahaha

Един процедурен въпрос: Дали да не почна да си надписвам снимките?
Мине се, не мине някой ден и гледам тук в темата някоя мацка си купила ново лакче и вместо да си го снима на ноктите, пуска моите нокти, без дори да казва откъде е взела снимката. Това ме ласкае, разбира се, даже Пълна лудница бяха използвали моя снимка в едно от първите си предавания, явно ноктите ми са забележителни, но все пак бих се чувствала по-добре, ако се сложи поне линк откъдето е взета снимката.

надписвай ги, защото снимките ти са добри като качество, с красив маникюр, излизат с Гугул и никой не поглежда чии са  Peace

пп снимката на френския маникюр със синя мрежичка и диска е невероятно красива!

# 608
  • София
Eто ме и мен за пръв път в темичката  Flutter Наскоро реших, че трябва повечко да експериментирам с цветове и да не стоя само в червено - черно - nude гамата =) Таа няколко от beauty guru-тата които следя в youtube много хвалеха този люляков цвят и се влюбих в него, много романтичен и пролетен ми се струва  Flutter

Но след като няма откъде пък и не бих се наела да си търся Еси, случайно в едно магазинче се натъкнах на този на Перфект и си го взех на момента.

Нямам търпение да го пробвам!

Ако все пак решиш да търсиш Essie ST Lucia Lilac, можеш да го намериш при вносителите в Лозенец, аз от там си го взех. Ето го тук на показалеца:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468942.msg14905845#msg14905845

# 609
  • В полите на Пирин планина
Да се включа с една вчерашна придобивка: http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/nails/colour/1_seconde - цвят T15 Corail irise', но действителният цвят е много по-ярко розово.

# 610

Addri това ти ли си на снимката?

Според мен да  Mr. Green - от професионален фотограф, нали? Много ми е мерак и на мен такива снимки  Blush

За Ейвън е много относително, имах оранжев и тъмно син - супер покривни, на този бледо-розовия какво му е, не знам  Tired

# 611
~Nelly,кой номер е лака на Пърфект лилавия? Grinning

# 612
  • София
Момичета, къде мога да намеря /ако някой разбира се знае/ от тези лакова на Голдън Роуз....не си спомням как се казваха със частиците-пръчици, дето седят жестоооко върху черен лак  Mr. Green Добре го обясних. Удобно ми е Сердика Център, Скай Сити Мол....някъде в този район. Вчера попитах в едно квартално магазинче бъкано със всякакви лакове, където намирам винаги жестоки и изчерпани навсякъде цветове. Но като ги попитах и мацките  Shocked newsm78....нищо не знаеха, дадоха ми да зяпам няква книжка с новите колекции и там тези лакове липсваха....

# 613
  • Belgium
Момичета, къде мога да намеря /ако някой разбира се знае/ от тези лакова на Голдън Роуз....не си спомням как се казваха със частиците-пръчици, дето седят жестоооко върху черен лак  Mr. Green Добре го обясних. Удобно ми е Сердика Център, Скай Сити Мол....някъде в този район. Вчера попитах в едно квартално магазинче бъкано със всякакви лакове, където намирам винаги жестоки и изчерпани навсякъде цветове. Но като ги попитах и мацките  Shocked newsm78....нищо не знаеха, дадоха ми да зяпам няква книжка с новите колекции и там тези лакове липсваха....

Точно в Скай Сити Мол ги има  Peace

# 614

Общи условия

Активация на акаунт