Лакове за нокти-3-та част

• 86 180
  • 710
  •   1
Отговори
# 345
Ох,този сайт е супер,и много евтин!Ако доставят до тук,искате ли да поръчаме?

# 346
  • София
доставят до БГ, а таксата пише, че е 10 долара...  Thinking което е подозрително малко.

# 347
  • София
С пролетно настроение и с надежда за по-слънчеви дни се сдобих с ето този разноцветен маникюр:

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 06:56 от Pampita

# 348
  • Бургас
Ще взема да се запиша най-накрая, че все забравям да преглеждам темата и после ми се натрупват сума ти страници за четене и докато извоайорствам всичко, свят ми се завива Mr. Green

И да не е само досадния "запис", да се похваля с една неочаквана придобивка:
Бях го поръчала за съвсем друг цвят и като видях шишенцето с някакви вишневи и зелени частици, ми се приплака от яд и го наврях най-отзад в чекмеджето с лакове. Да, но вчера реших все пак да го пробвам и се оказа разкошен цвят, на който зелените частици се виждат само ако се мине леко с лакочистител отгоре Mr. Green И това бижу ми струваше само 59 пенса hahaha

# 349
  • София
Шанел с нова лимитирана колекция Orient extreme, харесва ми  този френски маникюр. За съжаление, сигурно няма да ги видим на живо в България

# 350
Много е красив наистина.

# 351
момичета, много глупав въпрос, но ще си го задам  hahaha
някой около вас харесва ли изобщо матовите и полуматовите лакове? аз много им се радвам, купих си няколко  Crazy , но на директен въпрос дали някоя от приятелките ми ги харесва, получих единствено отрицателни отговори  Whistling ; дори една приятелка ми каза: 'чудех се защо не си си оправила лака, много е грозен, все едно пет тенджери си изтъркала с тел' - всичко това за сложения ми преди два часа перфектен матов лак  hahaha

# 352
  • В полите на Пирин планина
Аз много ги харесвам и имам 2 матови на Мода и един Седеф. Единият матов даже ме дразни, защото днес му е трети ден и се е излъскал някак  Thinking

# 353
И около мен никой не ги харесва... по принцип и аз не съм им луд фен, но имам един синъо-сив (всъщност е седефен), който много харесвам.

# 354
  • София
Виждала съм само  тези на Opi - тип кадифе. На тестерите ми харесват, но нещо не изпитвам желание да ги пробвам.
Но от друга страна съм твърдо за експериментите, нека има разнообразие . Тук на показаните снимки с матов лак,също ми хареса маникюра.

# 355
Днес ходих до магазина на Плиска и се взех  два матови и един suede, оранжево-розов, ментов и слонова кост, така им кръстих цветовете  Crazy  На мен си ми харесват  Mr. Green
Взех си и един на Орли, Лола 40660, хубав е, но на осветлението в Дъглас ми се видя по-оранжев  Sad  

п.п. редактирах се   Blush

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 16:20 от АлиенТа

# 356
  • София
момичета, много глупав въпрос, но ще си го задам  hahaha
някой около вас харесва ли изобщо матовите и полуматовите лакове? аз много им се радвам, купих си няколко  Crazy , но на директен въпрос дали някоя от приятелките ми ги харесва, получих единствено отрицателни отговори  Whistling ; дори една приятелка ми каза: 'чудех се защо не си си оправила лака, много е грозен, все едно пет тенджери си изтъркала с тел' - всичко това за сложения ми преди два часа перфектен матов лак  hahaha

Матовите не ми харесват, виж велурените, на знам защо ги наричате седефени са ми любими. Всички перлени лакове минати с матов топ придобиват този ефект.

# 357
велурени=кадифени=полуматови=suede - нали?
матов топ - може ли една насока за марка  Praynig

# 358
  • В полите на Пирин планина
велурени=кадифени=полуматови=suede - нали?
матов топ - може ли една насока за марка  Praynig

Тъй - да. И аз сега видях, че Suede означава велур.

# 359
CND, в Дъглас имат матов топ. Идея беше да си купя него, но не се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт