Лакове за нокти-3-та част

• 86 184
  • 710
  •   1
Отговори
# 330
Пампита,прекрасен е,аз от седмица правя неуспешни опити да си направя такъв маникюр,но в крайна сметка и аз ще ходя на маникюристка...В нета видях много готино и изискано съчетание-луничката беше като чайна глейз милениум,а пък другата част беше тъмен матов лак,има много хубав и интересен контраст,много ми харесва!

# 331
  • София
Meteor shower China glaze:

# 332
  • София
Aaaaa, Pampita, лошо момиче такова... Crazy Какви са тия лакове дето ги показваш... още не ми е пристигнала последната поръчка, ти сега ще ме накараш да пускам нова.... Mr. Green Hug

Със здраве, страхотен е!   #Crazy

# 333
Мале тоя лак е уникален!  Peace  bouquet

# 334
Момичета, нали от тук някои се интересуваха от матовите лакове на Мода? Днеска бях в едно козметично магазинче и случайно видях, че ги има в голямо разнообразие. Ако се интересувате, мога да ви обясня къде се намира магазина Wink

# 335
  • София
Интересува ни, разбира се Simple Smile

# 336
За София става на въпрос.  Значи на Плиска, на самия хотел има една аптека, мисля, че се казваше Санита, но не съм мн сигурна. До аптеката има една банка и до банката - един козметичен магазин, забравих как се казва. Там ги видях лаковете. Може да се каже, че има разнообразие.
Дано само сте ме разбрали, че нещо не ме бива особено в обясненията  Embarassed Laughing

# 337
Мода има в подлеза на Окръжна болница - купих си 4-5 и съм си харесала още два, които ги нямаше в момента  Crazy

# 338
Утре ще посетя и двата  Mr. Green

# 339
момичета, каква в действителност е разликата между основа и топ лак - в смисъл, ясно е кое за какво е, но иначе кое ги различава?
можете ли да ми препоръчате някакъв евтин вариант за топ/основа или 2 в 1, който да съхне бързо?

пп на Мода лаковете съхнат много бързо - нямат нужда от изсушител

# 340
  • Варна
Перфект имат 2 в 1 база и топ лак. В шишенцето стои прозрачно зелено, като се нанесе няма цвят. Аз го ползвам и съм доволна, бързичко съхне  Simple Smile

# 341
  • София
shhht.secret е права за евтин лак относно този на Перфект - зелената основа+топ, но е три в едно, защото има и заздравител:

Това е един комплект, който събрах за една приятелка.

# 342
  • Варна
Да, точно този имах предвид Simple Smile

# 343
Лаковете на МОДА ги видях в почти пълен асортимент(серия МАТ и серия СЕДЕФ) в едно козметично магазинче в Слатина, на пазар "Мания". Доста добре добре заредено магазинче с един много разговорлив чичко, от където няма как да излезете с празни ръце  Mr. Green Аз съм предоволна от един лилав лак на Флормар, уникален бялсък има, но не мога да кажа номер. А зеления Перфект го имам, като основа-заздравител засега не върши работа. От топ-лака ми засега съм супер доволна- Манхатън. А от актуалните цветове заредих лилаво, бронзово-графитено и тъмен тюркоаз....зеленото ще го гледам на други нокти  Mr. Green
Споделете сайтове за ОПИ  Praynig

# 344
  • София
търсих тук цена за доствка... обаче не успях.
http://www.head2toebeauty.com/info.htm
моля ви за помощ Simple Smileб

Общи условия

Активация на акаунт