Лакове за нокти-3-та част

• 86 207
  • 710
  •   1
Отговори
# 315
Ох,момичета много съм руса. LaughingКажете ми как да кача снимки и ще ви покажа моята колекция от лакчета Simple Smile

# 316
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Тук ще намериш указания  Peace.
Як фен ще съм на новата Шрек колекция  Laughing.За клиентите не зная, но аз ще се освежа пролетно!

# 317
# 318
Да, наистина 20 лв не са малко, но пък са много големи. С едно шишенце сума ти време ще го ползваш. Simple Smile
Аз попаднах на едни Mavala, мънички от по 5 мл, което за мен е идеално, че наистина тия Опи са ми като буркани! ooooh! Laughing

# 319
Да,съгласна съм,че ОПИ не са евтини в Бг,но от интернет излиза по-евтино(www.head2toebeauty.com;www.transdesign.com).За цветовете-и на мен мноого ми харесва пастелно лилавия цвят,но и другите ми допадат,интересни са.

# 320
  • Belgium
Опи имат и мини опаковки, а като цветово разнообразие са ми любими.

Имати нюанси, които ги няма другаде. Laughing

# 321
  • Ст Загора
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=239&bid=  - тук има подобни лакоже на зеленото от шрековата колекция номер 274 и 275

# 322
 Леле, така ми е влязъл в главата ментовият лак на Isadora, който Лу показа, че тази нощ го сънувах. Grinning Днес ще ходя да потърся такъв.

# 323
  • Belgium
Леле, така ми е влязъл в главата ментовият лак на Isadora, който Лу показа, че тази нощ го сънувах. Grinning Днес ще ходя да потърся такъв.

Joy

Щом чак си го сънувала, непремнно го вземи  Crazy

# 324

Joy

Щом чак си го сънувала, непремнно го вземи  Crazy

Вече си го взех. Party Скоро ще го изпробвам да видя как е като трайност.

# 325
  • София
Знаете ли от къде мога да си купя малки разфасовки лакове ОPI? Наистина са много големи обичайните лакове, а някои от по-интересните цветове омръзват много бързо.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 13:13 от Емел

# 326
Оо да и аз видях ментовия на Исадора от Лу и изтичах да си го купя на следващия ден  :>>> Много ми допада ... само четката малко ме ужаси, но с малко тренировки стават нещата :>

# 327
  • София
Каква е четката?  Rolling Eyes Grinning

# 328
  • София
В края на февруари Нихрида показа Ruffian mani, това е идея на CND и представлява обратен френски.

Много се запалих по тази идея, но всичките ми опити да се сдобия с него завършваха неуспешно. За щастие си има професионалисти в тази област. Тази събота успях да открадна няколко минути на моята маникюристка (Тук е мястото да и благодаря, че ми изпълнява всякакви откачени желания. Благодаря ти, Маги! Тя работи в салон Гекон в нашия блок, точно до последната спирка на метрото. Освен, че е страхотен професионалист, което личи по вечно запълнената и програма е и невероятно мил и добър човек.) и ето какво сътвори, цветовете също бяха нейно предложение от моята колекция. Основата е черно-синия лак на L'Oreal, луничката е нарисувана с China Glaze Millennium и всичко е добре покрито с Seche vite.

# 329
  • София
Основата е черно-синия лак на L'Oreal, луничката е нарисувана с China Glaze Millennium и всичко е добре покрито с Seche vite.

Pampita, много е красив, отдавна съм му хвърлила око на този маникюр, но си мислех, че се прави като първия слой е светъл, покривен лак и отгоре се лакира тъмния, като се започне така че да се оставли луничка.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт